Nadziejka Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 2 godziny temu, agat21 napisał: Przytulak będzie miał zaraz swój wątek :) Sytuacja wygląda tak, że znajoma, która nie jest na dogo, podczytuje tylko czasem, przejęła się jego losem bardzo. Prosiła, żeby założyć mu wątek, że będzie też go wspierać. U mnie krucho z czasem ostatnio, ale Alaskan zgodziła się założyć i poprowadzić mu wątek! Asiu, bardzo bardzo dziękuję! ❤ Sytuacja wygląda tak, że psina ma miejsce u Anecik (kochana kobieta!:) Teraz tylko kwestia, czy we wtorek p. Maciek go zabierze. Czekam na wieści od Toli. Z calej duszy dziekuje Quote
Tola Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 Pomagamy dzięki wpływom z 1 % Jesli nie macie jeszcze wybranej organizacji, prosimy o wsparcie, z góry dziękujemy! Quote
b-b Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Tu też poginęły wpisy Toli. Widziałm zdjęcia bo tyle w czasie awarii mogłam tylko zrobić. Wielkie dzięki Tolu Tobie i Twojemu TZ za to co robicie dla tych wszystkich zwierząt w waszej "okolicy" 3 Quote
Tola Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 Uzupełniam - Sowa zdzwoniła z informacją, o ucieczce jakiś zamojskich psów z transportu do Krakowa; nie wiem, o to za psy, nie wiem od kogo... https://www.facebook.com/DogAlert24/ Dzisiejszy dzień sponsoruje literka Z - nawiały lękusy z Zamościa oraz Zawiercia, które trafiły do Krakowa. Od wczoraj śledzimy temat trzech psów z czego dwa wypięły się z karabinka. Niestety wydawanie lękowego psa na przypadkowym sprzęcie jest powszechnym problemem. Trzymajcie kciuki za wszystkie trzy. Quote
Tola Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 I jeszcze raz dziękuję za Wasze zakupy poprzez FaniMani i zachęcam do kolejnych:) Quote
Tola Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 4 godziny temu, b-b napisał: Tu też poginęły wpisy Toli. Widziałm zdjęcia bo tyle w czasie awarii mogłam tylko zrobić. Wielkie dzięki Tolu Tobie i Twojemu TZ za to co robicie dla tych wszystkich zwierząt w waszej "okolicy" Dziękuję bardzo za tak ciepłe słowa:) Ja też dziękuję wszystkim tutaj za ogromne wsparcie, jakie na na forum otrzymują zamojskie psy! Quote
Tola Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 Wczoraj do nowego domu w Krakowie pojechała Stefanka, znaleziona w Lipsku. 1 Quote
Nadziejka Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Dziekujemy Tolu Dziekujemy Wszytcy Za Wiele Serca Niezlomnosci Za Zycie Ktore Ratujecie Razem Z Meżem Niechaj Los Bedzie Wam Tylko Dobrascia Plynacy 1 Quote
Tyśka) Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Prześliczna ta rudaska. Tolu, a o Szpuleczkę nadal nikt nie pyta? :( Stale odświeżam ogloszenie, a Bakusiowa je wyróżnia z nadzieją, że ktoś kiciulę wypatrzy. Quote
Tola Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 11 godzin temu, Tyśka) napisał: Prześliczna ta rudaska. Tolu, a o Szpuleczkę nadal nikt nie pyta? :( Stale odświeżam ogloszenie, a Bakusiowa je wyróżnia z nadzieją, że ktoś kiciulę wypatrzy. O Szpuleczkę mam zapytania, ale p. Justyna zasugerowała, żeby teraz szukać Szpulce domu w dwupaku z mamcią Esterką. Pisałam to jakiś czas temu tutaj na zamojskim, wrzuciłam ich wspólne zdjęcia, na pewno Ci umknęły. Jeśli możesz, to zmień OLX. Spróbuję znalezć ten post i go wstawić jeszcze raz. 6 godzin temu, Poker napisał: cuuudna Stefanka, do schrupania Tak, wyjątkowa koteczka - spokojna, przytulaśna, delikatna:) Quote
Tola Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 Teraz u p. Justyny jest to kocie rodzeństwo, Bajka i Benio, które tak prosiło o wpuszczenie. Testy już zrobione, teraz szczepienie i zabiegi, ale już trzeba szukać domu lub domów. Jakby kto chciał pomóc w ogłaszaniu, to będę bardzo wdzięczna. To te kociaki, czarny znalazł DS w Zamościu:) Bajeczka - ok. 6 mies. kuwetkuje; cichutka, spokojna, nieśmiała, ma niespotykane ubarwienie uterka:) 1 Quote
Tola Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 Benio, braciszek - bardzo otwarty kocurek, uwielbia się bawić, lubi towarzystwo innych kotów. 2 Quote
Tola Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 Dnia 30.12.2020 o 21:32, Tola napisał: Bardzo dziękuję. A czy mogłabyś do ogłoszenia dodać zdjęcia Esterki? Po konsultacji z DT będziemy jednak szukać wspólnego domu dla mamci i córci. Obie koteczki bardzo się otworzyły, potrafią nawet przychodzić po mizianie, ale początki, zwłaszcza u Esterki, były trudne. Adopcja w dwupaku na pewno ułatwi dziewczynom aklimatyzację i zaakceptowanie zmiany. Esterka jest młodziutka, ma ok. 1.5 roku, Szpulka w tej chwili ma 7 mies.; obie koteczki są zdrowe, wysterylizowane, testy ujemne. Esterka Tyśka, to ten post, str.1007 Quote
Tola Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 Dostałam ostatnio sporo zdjęć zamojszczaków z nowych domów, większość z nich nie miała swoich wątków i była pokazywana tylko tutaj, zwłaszcza koty. Pokażę niektóre z nich w DSach, razem pocieszmy się z ich szczęścia:) Chałwa, która zamieszkała w Krakowie; zabraliśmy ją ze wsi Żurawnica, z jeszcze jedną dorosłą kotką i 6 kociętami, dwa nie przeżyły. Na nowe domy czekały w lecznicy w Izbicy. 1 Quote
Tola Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 Lola- szczeniak, który wraz z matką Luną był u nas w kojcu. Obie dziewczyny znalazły domy w Warszawie. Lola jeszcze u nas, jak szukałam jej domu I Lola obecnie, pan przysłał dzisiaj zdjęcia:) 4 Quote
Tola Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 No i Dex, który ma swój wątek, ale już zapomniany, a warto go pokazywać, bo ma wspaniałe życie u rewelacyjnej rodziny w Poznaniu:) 4 Quote
elik Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Fantastyczne zdjęcia z dzieciaczkami. Widać, że maluszek wie, jak należy bawić się z pieskiej. Na pewno nie włoży mu paluszka do oka, czy ucha. Fantastyczne wychowanie. Będą z nich wielkie zwierzoluby :) 1 Quote
Tola Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 12 minut temu, elik napisał: Fantastyczne zdjęcia z dzieciaczkami. Widać, że maluszek wie, jak należy bawić się z pieskiej. Na pewno nie włoży mu paluszka do oka, czy ucha. Fantastyczne wychowanie. Będą z nich wielkie zwierzoluby :) Na pewno Elu tak będzie. Dex trafił do nich jako 3 mies. szczeniak , był wspaniale prowadzony, zaliczył psie przedszkole, szkolenie. Dzieci też bardzo mądrze wychowywane, empatyczne; córcia brała udział w akcji Daj włos - oddała włosy na dla dzieci po chorobach nowotworowych, dostałam nawet zdjęcia z takiego salonu. Dex trafił tam w 2014 roku i pani Kamila regularnie cały czas podsyła zdjęcia, informacje, filmy. Quote
elik Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 10 minut temu, Tola napisał: Na pewno Elu tak będzie. Dex trafił do nich jako 3 mies. szczeniak , był wspaniale prowadzony, zaliczył psie przedszkole, szkolenie. Dzieci też bardzo mądrze wychowywane, empatyczne; córcia brała udział w akcji Daj włos - oddała włosy na dla dzieci po chorobach nowotworowych, dostałam nawet zdjęcia z takiego salonu. Dex trafił tam w 2014 roku i pani Kamila regularnie cały czas podsyła zdjęcia, informacje, filmy. Wspaniała adopcja :) Oby jak najwięcej takich ludzi chętnych do adopcji :) Quote
Tola Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 1 minutę temu, elik napisał: Wspaniała adopcja :) Oby jak najwięcej takich ludzi chętnych do adopcji :) O tak! Zdjęcia Dexa dostaję co parę dni, dlatego chociaż raz na parę miesięcy pokazuję parę z nich tutaj;) 1 Quote
Recommended Posts