elik Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Starsza Oneczka i Haski, zbierają pieniadze na transport. Zapraszam Was na pomieszany bazarek, gdzie będzie można pomóc: Jak niezawodna i niezmordowana Elunia zaprasza, to nie można odmówić :) Biegusiem na bazarek! Quote
Havanka Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 32 minuty temu, elik napisał: Jak niezawodna i niezmordowana Elunia zaprasza, to nie można odmówić :) Biegusiem na bazarek! Quote
Tianku Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Tolu a w schronisku kiedyś była jeszcze taka ruda suczka husky kojarzysz czy jest jeszcze? Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Zrobiłam ogłoszenie malutkiej czarnej koteczce Mirabelce, na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/milka-milenka-czarna-mruczaca-kotenka-do-adopcji-CID103-IDxbGaV.html Mam też opis zachowania i zdjecia z DT, gdzie koteczka przebywa. A tak malutka otwiera sobie drzwi, jak jest zamykana.. 1 Quote
Tola Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 7 godzin temu, Tianku napisał: Tolu a w schronisku kiedyś była jeszcze taka ruda suczka husky kojarzysz czy jest jeszcze? Nie ma już jej od dawna 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Zrobiłam ogłoszenie malutkiej czarnej koteczce Mirabelce, na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/milka-milenka-czarna-mruczaca-kotenka-do-adopcji-CID103-IDxbGaV.html Mam też opis zachowania i zdjecia z DT, gdzie koteczka przebywa. A tak malutka otwiera sobie drzwi, jak jest zamykana.. Dobrze, że będzie więcej zdjęć i kolejne ogłoszenie, dziękuję; może to zwiększy szansę na znalezienie domu Mirabelce, bo na koteczka wciąz bez domu. Quote
Tola Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Trochę się dzisiaj działo Dzisiaj do DS do Warszawy pojechał Drako - pani zachwycona;) A do DS do Krakowa - Klemens vel Toffik 1 Quote
Tola Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Do niezastąpionej Jagny pojechała starsza oneczka ze schroniska a Malwa znalazła pomoc dla psa husky 1 Quote
Tola Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Stan zwierzaków nie uległ zmianie, bo wczoraj został znaleziona koteczka, a dzisiaj rano odebraliśmy szczeniaka z kurnika. Ludwiczek z kurnika Psiak ma ok 4 - 4,5 mies. waży 5,20, jest bardzo zaniedbany, sierść w fatalnym stanie - wygląda jak stroszek, ma lekki stan podgorączkowy. Dzisiaj został odrobaczony, odpchlony W sobotę maluch będzie wykąpany, wyczesany i zrobimy sesję do ogłoszeń Quote
Tola Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Przed chwilą, Anecik napisał: Ludwiczek piękny :) Mogłam go wysłać z Arkiem;) 1 Quote
Anecik Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Przed chwilą, Tola napisał: Mogłam go wysłać z Arkiem;) Mogłaś :) Śliczniutki jest to szybko znajdzie domek. Quote
Tola Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 A to znaleziona wczoraj Anastazja - piękna 4 miesięczna szylkretka, odrobaczona, wolna od od FIV+FeLv, będzie zaszczepiona. Anastazja to bardzo przytulaśna koteczka, najchętniej czuje się na rękach. Jak zwykle bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu, OLX na Warszawę zaraz zrobię. 1 Quote
Tola Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 6 minut temu, Anecik napisał: Mogłaś :) Śliczniutki jest to szybko znajdzie domek. No to bardzo szkoda Quote
Jo37 Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Koteczka bardzo urodziwa. A ogonek w trójkolorowe paseczki to już rewelacja. Quote
Tola Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 1 minutę temu, Jo37 napisał: Koteczka bardzo urodziwa. A ogonek w trójkolorowe paseczki to już rewelacja. A Ludwiczka jak widzisz? Quote
Jaaga Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Ludwiczek rewelacyjny. Gdyby przystrzyc mu włoski na uszach to dla mnie wygląda jak mix biewerka. W ogloszeniach podobne często są sprzedawane jako rasowe ;) Dobrze, że kicia tak oryginalnie umaszczona, to pewnie szybko będą chętni. Na oneczkę czekam. Dziś specjalnie zamiast surowego, to ugotowałam dzika z ziemniaczkami i cukinią, żeby coś ciepłego dostala. Moje właśnie skończyły jeść, to mam nadzieję, że i ona wkrótce dotrze. 1 1 Quote
Tianku Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Biedny Ludwiczek :( po ogarnieciu futerka domki beda sie bily o niego 1 Quote
Jaaga Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Jeszcze tu wstawię oneczkę, jesli ktos nie widział jej na wątku ;) 1 Quote
Recommended Posts