Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

a to małe to co? pojedzie gdzieś?

Znalazła się właścicielka. Na razie roboczo czekoladę nazwałam Czekoladką i czekam niespodzianek = oby nie

Posted
20 minut temu, Anula napisał:

A to maleństwo z guzem jakie śliczne jest.Czy w Schronisku jest jakaś izolatka aby psy po zabiegach tam przebywały/ Jeszcze jedno mam pytanie,czy psiaki są czipowane w Schronisku,a psy kastrowane?

Wszystkie psy sa czipowane, psy - kastrowane, suki sterylizowane.

Nie wiem, gdzie w schronie przebywają psy po zabiegach

Posted
24 minut temu, Poker napisał:

a to małe to co? pojedzie gdzieś?

Zarezerwowalam małą w schronie, miała po operacji jechać do anecik, ale teraz juz nic z tego.

ŚLiczna jest...

Nie mam coś ostatnio szczęścia

Posted
4 minuty temu, Tola napisał:

Zarezerwowalam małą w schronie, miała po operacji jechać do anecik, ale teraz juz nic z tego.

ŚLiczna jest...

Dlaczego ?

Posted
1 minutę temu, Jolanta08 napisał:

Dlaczego ?

Tz przed chwila dostał tel, ze po mala zgłosiła się właścicielka (sunia przyjechała do schronu w Sylwestra)

Posted
7 minut temu, Tola napisał:

ŚLiczna jest...

To chyba ja nie mam szczęścia - ale psinki mają - najpierw Karinka, teraz ta malutka :)

Posted

Jaki ruch w interesie :)

Kejla będzie miała dom, Funia ma dom, Tofik ma dom, szczeniaczki zarezerwowane, jeszcze jakaś mała na tymczas. Cudne wieści :)

Trzy dni na telefonie ale było warto :)

Posted
11 minut temu, anecik napisał:

Jaki ruch w interesie :)

Kejla będzie miała dom, Funia ma dom, Tofik ma dom, szczeniaczki zarezerwowane, jeszcze jakaś mała na tymczas. Cudne wieści :)

Trzy dni na telefonie ale było warto :)

Tak, radość ogromna, tylko ja z tą rezerwacja nie mam szczęścia.

Za parę dni podjadę znowu do schronu i może coś wypatrzę - malego

Posted
25 minut temu, Anula napisał:

To ta sunia? Tak? Mi się już wszystko miesza.To gdzie ona jedzie?

Sunię ktoś zarezerwował jeszcze przed sterylką, nie wiem kto, tak mi powiedziano  w schronie.

Posted
Godzinę temu, b-b napisał:

Tolu a ta mała czekoladka i łaciatek to też są zarezerwowane?

Są zarezerwowane dla mnie i Gabi.  Tylko czekoladka musi mieć sterylkę. Biorę ją do szafirki. Łączącej terierkowaty też do szafirki 

Posted
12 minut temu, anecik napisał:

Są zarezerwowane dla mnie i Gabi.  Tylko czekoladka musi mieć sterylkę. Biorę ją do szafirki. Łączącej terierkowaty też do szafirki 

To fajnie :)

Posted
6 minut temu, mar.gajko napisał:

Tolu, nie spytałaś, przypadkiem, o tę wielką sunię pracowników? Czy cokolwiek o niej mogą powiedzieć?

Ona dalej jest w Schronisku.Jest śliczna,bardzo wyróżnia się wśród psów.Teraz na zdjęciach też jest w dali.Ma przepiękną sylwetkę.Tola chyba w natłoku załatwiania rezerwacji zapomniała o ślicznotę się spytać.

Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Sunię ktoś zarezerwował jeszcze przed sterylką, nie wiem kto, tak mi powiedziano  w schronie.

To ile ona będzie w tym schronie tkwić,już jest prawie koniec lutego.Biedna malutka.

Posted
5 minut temu, Anula napisał:

Ona dalej jest w Schronisku.Jest śliczna,bardzo wyróżnia się wśród psów.Teraz na zdjęciach też jest w dali.Ma przepiękną sylwetkę.Tola chyba w natłoku załatwiania rezerwacji zapomniała o ślicznotę się spytać.

Tak Anulo widziałam, że jest. Ciekawam, czy już o niej cokolwiek można powiedzieć, bo to nie 5 kg kruszynka :) i ząbki większe ma.

Posted
2 minuty temu, mar.gajko napisał:

Tak Anulo widziałam, że jest. Ciekawam, czy już o niej cokolwiek można powiedzieć, bo to nie 5 kg kruszynka :) i ząbki większe ma.

Tak ale w stadzie widać,że zachowuje się normalnie.Sądzę,że to jest spokojna,łagodna sunia.Meczy mnie w jakim typie rasy jest?

Posted
5 minut temu, Anula napisał:

Tak ale w stadzie widać,że zachowuje się normalnie.Sądzę,że to jest spokojna,łagodna sunia.Meczy mnie w jakim typie rasy jest?

Myślę, że ktoś chciał z niej zrobić CC.

eff6ddc225bd.jpg