Tola Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Madallena']Meliska :) Jasna mi zrobcie, obiwiazkowo! Jasna to ta mała przy scianie? Odszedł Dziubek:-(:-( Nie zdązyły dziewczyny:-( http://www.dogomania.pl/threads/186932-Mała-kaleka-DZIUBEK-zmarł.-Koniec-jego-króciutkiego-nieszczęsnego-życia.?p=14865325#post14865325 Quote
Tola Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Madallena']Meliska :) Jasna mi zrobcie, obiwiazkowo! Zdjecia sa na str 317... Czy to jest Jasna? Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 UWAGA !!! jest chyba szansa na DS dla niej: prośba od lilki i jakies cyferki - o zdjęcia pyszczka i nap[isanie jakiej jest wielkości. więc zamawiam sesję dla niej - pycholka i sylwetki może przy nogach ? Da radę ? Jak nie to będę we wtorek w Zamościu, ale nie wiem czy zdążę przed zamknięciem schroniska. Quote
Madallena Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 E-S napisał(a):UWAGA !!! jest chyba szansa na DS dla niej: prośba od lilki i jakies cyferki - o zdjęcia pyszczka i nap[isanie jakiej jest wielkości. więc zamawiam sesję dla niej - pycholka i sylwetki może przy nogach ? Da radę ? Jak nie to będę we wtorek w Zamościu, ale nie wiem czy zdążę przed zamknięciem schroniska. i jeszcze informaje czy lubi dzieci, czy gryzie w mieszkaniu, czy lubi sie tarzac, czy je gotowane ic zy ladnie chodzi na smyczy :D:D:D:D Quote
lika1771 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Madallena napisał(a):i jeszcze informaje czy lubi dzieci, czy gryzie w mieszkaniu, czy lubi sie tarzac, czy je gotowane ic zy ladnie chodzi na smyczy :D:D:D:D Dokładnie i jeszcze czy lubi spac przytulona do Pani Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 No co Wy ? jaja sobie robicie, czy naprawdę ? ja już nic nie wiem, taką siarę dzisiaj odwaliłam z tego upału, że ... jezu szczegóły na wątku Mańka) Ale serio???? Quote
Madallena Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Jasne ze serio! w zamojskim schronie wszystko jest na serio :D:D emotki Ci sie wyswietlaja? Daj linka do manka (poszedl juz do DS?) Quote
Sankja Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Madallena']Jasne ze serio! w zamojskim schronie wszystko jest na serio :D:D emotki Ci sie wyswietlaja? Daj linka do manka (poszedl juz do DS?) Dziewuchy zbanowane. Link: http://www.dogomania.pl/threads/176770-Mania-juz-w-DS-a-Maniek-nadal-w-hotelu-prosimy-o-deklaracje-i-szukanie-DS-!!!!!?p=14865820&viewfull=1#post14865820 Quote
Tola Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Sankja']Dziewuchy zbanowane. Link: http://www.dogomania.pl/threads/176770-Mania-juz-w-DS-a-Maniek-nadal-w-hotelu-prosimy-o-deklaracje-i-szukanie-DS-!!!!!?p=14865820&viewfull=1#post14865820 Znowu? Wrociłysmy z zadrą ze schronu; juz wrzucam zdjęcia. Dzisiaj prawie same sunie Neska jej kolezanka z boksu Quote
Tola Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Chude maleństwo (IVV - przypomnij jej imię, to wpiszę) wycofana mała sunia Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='E-S']UWAGA !!! jest chyba szansa na DS dla niej: prośba od lilki i jakies cyferki - o zdjęcia pyszczka i nap[isanie jakiej jest wielkości. więc zamawiam sesję dla niej - pycholka i sylwetki może przy nogach ? Da radę ? Jak nie to będę we wtorek w Zamościu, ale nie wiem czy zdążę przed zamknięciem schroniska. A zrobiłyście foty tej śliczności ? jest jeszcze w ogóle ? Ewkę zbanowali za "niedozwolone dyskusje o moderacji" do 17 lipca, ja postaram się dzielnie ją zastąpić ;) Quote
Tola Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Psy Mały, wystraszony, przywieziony niedawno. razem z nim w boksie jest miniaturowy piesek, ciemny, wazy moze 4 kg, chudziutki. Niestety cały czas zasłaniały go inne psy:roll: Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Tola']Tekilka Jej kolezanka Jakie malizny !!! Ile one mogą ważyć ? Tekila z 5 - 6 kg, a ta druga 4,5? Na mikropsiaki je! Quote
Sankja Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Czy tekila to jest ta kudlaczka o ktora sie wczesniej ES dopytywala? Quote
Tola Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Sankja napisał(a):Czy tekila to jest ta kudlaczka o ktora sie wczesniej ES dopytywala? Tak, to ta sunia. Szukam imienia dla kolezanki Tekilki (cos rownie alkoholowego):cool3: Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Sankja napisał(a):Czy tekila to jest ta kudlaczka o ktora sie wczesniej ES dopytywala? wygląda na to, że ta. Tolu, nie macie więcej zdjęć tej kudłaczki ? na wątku "szukam suni" ktoś pisał, żeby ją natychmiast wyciągnąć jak się tylko da, bo już mieli doświadczenie z adopcją fatalną takiej pięknej suni wprost ze schroniska. Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Tola napisał(a):Tak, to ta sunia. Szukam imienia dla kolezanki Tekilki (cos rownie alkoholowego):cool3: Palinka. beherovka :) Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Jakie straszne ma dredy maleńka :( We wtorek będę w Zamościu - zabierać ? Tylko co ja z nią zrobię ??? Quote
Tola Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Zdrapka']Palinka. beherovka :) Wymyslajcie dziewczyny, wymyslajcie:cool3: Wybierzemy nejlepsze:cool3: Jasnej nie ma w schronie. Quote
Erica Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Proponuję whisky :) Tola - nie mogę odpisać Ci na PW, ale z tego co wiem to rodziców i tak nie było rano ;) Quote
Recommended Posts