Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.07.2022 o 19:42, Sara2011 napisał:

Tolu, a ten piesek dopiero po kwarantannie będzie wykastrowany, tak? I dopiero mógłby wyjechać ?

https://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_2022_07/IMG-20220703-WA0113.jpg.d55e6497c7a5fb72d1d39f7a10e1298a.jpg

Super psiak 🙂

Posted

Bardzo smutno mi z powodu Nuki, nie mogę sobie znależc dzisiaj miejsca:(

I nawet te lepsze informacje  nie cieszą, jak zawsze...

Koteczka Marusia ma domek!

Zamieszka w Lublinie, w bloku, u rodziny z 13 letnią córką. 

Rodzina długo przygotowywała się do adopcji; balkon już osiatkowany, wszelkie zakupy dla koci zrobione i to z oszczędności dziewczynki.

Dzisiaj odbyła się wizyta PA, p. Wiola potwierdziła profesjonalne podejście rodziny do adopcji.

Marusia pojedzie do DS 23. 07., rodzina przyjedzie po koteczkę do Zamościa.

Marusia jest zaszczepiona, wysterylizowana, testy ujemne.

marusia.jpg

Posted
Dnia 7.07.2022 o 21:55, Tola napisał:

Bardzo smutno mi z powodu Nuki, nie mogę sobie znależc dzisiaj miejsca:(

I nawet te lepsze informacje  nie cieszą, jak zawsze...

Koteczka Marusia ma domek!

Zamieszka w Lublinie, w bloku, u rodziny z 13 letnią córką. 

Rodzina długo przygotowywała się do adopcji; balkon już osiatkowany, wszelkie zakupy dla koci zakupione i to z oszczędności dziewczynki.

Dzisiaj odbyła się wizyta PA, p. Wiola potwierdziła profesjonalne podejście rodziny do adopcji.

Marusia pojedzie do DS 23. 07., rodzina przyjedzie po koteczkę do Zamościa.

Marusia jest zaszczepiona, wysterylizowana, testy ujemne.

marusia.jpg

Bardzo się cieszę! W takim razie usuwam ogłoszenie Marusi. 

Posted
Dnia 7.07.2022 o 23:14, Poker napisał:

Cieszę się za Marusię i jestem dumna z Wrocławia, że chce przygarnąć trójłapka.

przyłączam się do dumy z Wrocławia 😉

ale i tak bardzo, bardzo mi smutno... tyle tych biedaków na pomoc czeka 😞 😞 czuję się bezsilna 😞

• Like 2
Posted

Wspaniała wiadomość  🙂       

Widać, że Sand bardzo szczęśliwy i zakochany w swojej Opiekunce.         

Posted
Dnia 9.07.2022 o 21:51, elik napisał:

A czy rozmawiałaś już może Martusiu w sprawie przedłużenia rezerwacji kudłaczka?

Elu, nie zauważyłam Twojego zapytania, ale dobrze, że już wszystko wyjaśnione. Piesek będzie czekał na transport, wczoraj został zaszczepiony na koszt ZEA p / wirusówkom.  

• Like 1
Posted

Dwie sunie z zagródki dla szczeniaków też już po szczepieniu, ale nadal czekają na zabiegi. Może jakoś uda się połączyć ich  transport z transportem pieska ze Szebrzeszyna, do szafirki. Hania ma 2 wolne miejsca, może uda się jeszcze kogoś dobrać. Dzisiaj mamy informację o kolejnych 6 szczeniakach, może ktoś mógłby wziąć jakiegoś malucha pod opiekę do hoteliku, one na tej wsi nie mają szans😢

Suczka nr 1

IMG-20220713-WA0020.jpg 

Suczka nr 2

IMG-20220713-WA0016.jpg

Suczka nr 3

IMG-20220713-WA0017.jpg

Piesek nr 1

IMG-20220713-WA0018.jpg

Piesek  nr 2

IMG-20220713-WA0015.jpg

Piesek nr 3

IMG-20220713-WA0019.jpg

Mamcia

IMG-20220713-WA0021.jpg

• Tola changed the title to Zamojskie psiaki szukają domów i miłości
Posted
Dnia 13.07.2022 o 20:12, Tola napisał:

Elu, nie zauważyłam Twojego zapytania, ale dobrze, że już wszystko wyjaśnione. Piesek będzie czekał na transport, wczoraj został zaszczepiony na koszt ZEA p / wirusówkom.  

Bardzo dziękuję Martusiu  🙂 

Posted
Dnia 13.07.2022 o 20:18, Tola napisał:

Dwie sunie z zagródki dla szczeniaków też już po szczepieniu, ale nadal czekają na zabiegi. Może jakos uda się połączyć ich  transport z transportem pieska ze Szebrzeszyna, do szafirki. Hania ma 2 wolne miejsca, może uda się jeszcze kogoś dobrać.

Hania ma 2 wolne miejsca więc jadą te dwie sunie z przegródki dla szczeniaków, piesek ze Szczebrzeszyna i jeszcze jakiś miałby jechać?

Posted
Dnia 13.07.2022 o 21:50, Poker napisał:

Do którego hoteliku pojechałby któryś maluch?

U szafirki mam zarezerwowane dwa miejsca 

Dnia 13.07.2022 o 22:10, elik napisał:

Hania ma 2 wolne miejsca więc jadą te dwie sunie z przegródki dla szczeniaków, piesek ze Szczebrzeszyna i jeszcze jakiś miałby jechać?

Sunie mają zarezerwowane miejsca u Jagny, mam dobrac 2 psy do szafirki. 

Posted
Dnia 14.07.2022 o 07:47, Tola napisał:

Sunie mają zarezerwowane miejsca u Jagny, mam dobrac 2 psy do szafirki. 

Tak zrozumiałam w naszej rozmowie, ale po poprzednim Twoim poście pomyślałam, że coś się zmieniło. Źle go zrozumiałam  🙂 

Posted
Dnia 14.07.2022 o 08:45, elik napisał:

Tak zrozumiałam w naszej rozmowie, ale po poprzednim Twoim poście pomyślałam, że coś się zmieniło. Źle go zrozumiałam  🙂 

Eluniu,co z naszym psiakiem,kiedy ma być transport do p.Kasi?Czy transport jest na widoku?

Posted
Dnia 14.07.2022 o 08:45, elik napisał:

Szkoda tych szczeniaków,  ale my teraz bez kasy, nie wiadomo ile wpłynie z 1 %,czekamy,  nic nie mogę teraz decydować. Hania może przyjąć jeszcze oprócz tego że Szczebrzeszyna  2 nieduże psy, szkoda miejsc😢