Alaskan malamutte Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Magia świąt.....Otwiera ludzkie serca, ale TE dobre serca..... Przed świętami dostałam telefon, że domku poszukuje półroczny golden retriver...właścieciele "nie mogą" się nim dłużej zajmować.... Psiak już w nowym, kochającym domku.. 1 Quote
Tola Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Kolejne świąteczne pozdrowienia - od mojego tymczasa Homera z Warszawy (nie miał swojego wątku). Homer bez wątpienia trafił do raju;) 1 Quote
Tola Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 I na koniec niespodzianka dla wszystkich, którzy pamiętają małą wylęknioną Polę z pola - nie wiem, czy na wątek ktoś zajrzy POLCIA ma dzisiaj 1 rocznicę przyjazdu do nowego domu w Bydgoszczy:) Sunia ma się bardzo dobrze - lubi długie spacery, bieganie, jazdę w koszyku na rowerze:). Quote
Havanka Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Miło jest zobaczyć szczęśliwe psiaki w swoich kochających domach. Tolu a nie zapomniałaś o Fioneczce i Rajce? Quote
Tola Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 7 minut temu, Havanka napisał: Miło jest zobaczyć szczęśliwe psiaki w swoich kochających domach. Tolu a nie zapomniałaś o Fioneczce i Rajce? Masz rację, chciałam poczekać, aż p. Ewa przyśle zdjęcia suniek przy choince, ale przecież pozdrowienia już są, zdjęcia również Już za moment się poprawiam Quote
Tola Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 51 minut temu, Havanka napisał: Miło jest zobaczyć szczęśliwe psiaki w swoich kochających domach. Tolu a nie zapomniałaś o Fioneczce i Rajce? Rajka i Fionka z jednego schroniskowego boksu (o dom dla Fionki bardzo starała się Havanka); ile to już lat... Co roku przychodzą zdjęcia suniek przy choince, w tym roku też mam obiecane;) Rajka i Fonka też trafiły do raju - enklawa w centrum Lublina, człowiek czuje się tam jak w zaczarowanym ogrodzie:) Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Wybrałyśmy się na koniec roku do schronu, bo nie byłyśmy tam ponad miesiąc... Wróciłyśmy jak zawsze z obrazem psiej rozpaczy przed oczami i w sercu Tak trudno pogodzić się z myślą, ze nie pomożemy im wszystkim, chociaż wszystkie tak bardzo potrzebują pomocy Ale może komuś uda się odmienić życie... Psy Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Onek - pomoc potrzebna na wczoraj, pies z trudem chodzi Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Za każdym razem jadąc do schroniska myślę, będzie lepiej, przecież jedziemy tam po to, aby psiaki pokazać światu....Uwierzcie, nie jest lepiej....Dobrze, że Tola jest obok.... Pies..było oko, nie ma oka..... Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Szorstki maluszek, najmniejszy w boksie Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Duży, czarny pies, z podkuloną tylną łapą......Nie staje na nią...siedzi smutny.... Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Piesek rzeczywiście cudny, troszke większy od Kubusia Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Suczki Przyjazne, spragnione człowieka, od lat w schronie - nieba bym im przychyliła, ale jak można pomóc Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Smutna suczka, tez chyba długo w schronie Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Sunia husky...Wiadomo za co siedzi...Wydusiła kury na wsi...Nawet policja nia się interesowała... Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Śliczna sunia, trochę nieufna... Quote
Recommended Posts