Jaaga Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Rewelacja! Wczoraj dowiedziałam się o jednym dodatkowym, że jedzie do Szafirki. Dziś tyle :) Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 28 minut temu, Nesiowata napisał: Wow! A miały być dwa? To kropla w morzu, ale chociaż tych ośmioro opuści schronisko.... Najbardziej żal tych starszych, dużych...No i kolejny malutki śleputek w zagródce....Wielkości kota.. Quote
Havanka Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Fajnie, ze kolejne psiaczki opuszczą schron. Tylko współczuć pozostałym tych potwornych upałów i marnych szans na wyjście z tego gorącego piekła. Ja tymczasem zrobiłam ogłoszenie kociakom na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/czy-ktos-pokocha-rudego-kota-CID103-IDAc3A0.html https://www.olx.pl/oferta/dwa-kocie-maluszki-do-adopcji-CID103-IDAc2Bz.html Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 51 minut temu, Havanka napisał: Fajnie, ze kolejne psiaczki opuszczą schron. Tylko współczuć pozostałym tych potwornych upałów i marnych szans na wyjście z tego gorącego piekła. Ja tymczasem zrobiłam ogłoszenie kociakom na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/czy-ktos-pokocha-rudego-kota-CID103-IDAc3A0.html https://www.olx.pl/oferta/dwa-kocie-maluszki-do-adopcji-CID103-IDAc2Bz.html Havanka - pięknie dziękuję Ja miałam dzisiaj obiecujący tel. z Pruszkowa, pani jest chętna zaadoptować 2 kociaki. Poproszę Jo37 o wizytę i zobaczymy, prosimy o kciuki. 1 Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 Przedstawiam 8 psiaków, które w piątek wyjeżdzają z zamojskiego schroniska po lepsze życie. Czarek - jedzie do BDT do mari23 Mały niewidomy piesek - jedzie do BDT do mari23 Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 Mały piesek z kikutem tylnej łapki - jedzie do szafirki (pod opieką Jo37) Biało ruda suczka - jedzie do szafirki (pod opieką Alaskan i Tola) Biało ruda suczka, trochę dropiata - jedzie do szafirki (pod opieką Alaskan i Tola) Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 Bezik - jedzie do szafirki (pod opieką Anuli i Bogusik) Mały, kudłaty piesek - jedzie do szafirki (pod opieką Anuli i Bogusik) Sunia foksia - jedzie do szafirki (pod opieką Anuli i Bogusik) Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 Jeszcze parę słów o dzisiejszym pobycie w schronisku: poprosiłyśmy o wyprowadzenie tego maluszka z naroślą, wg książeczki ma ok. 2 lat, a w rzeczywistości chyba tak o 2 lata więcej; bez problemu dał sobie obejrzeć ząbki, wziąć na ręce. Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 W boksie staruszków zostaje mały, niewidomy starszy piesek i trochę większy, tez niewidomy staruszek Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 Obie z Alaskan pięknie dziękujemy mari 23, Anuli, Bogusik i Jo37 za szansę na życie dla kolejnych zamojskich bezdomniaków. 1 Quote
Anula Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 A ten śliczny jest zaadoptowany,czy jest w schronie? Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 15 minut temu, Anula napisał: A ten śliczny jest zaadoptowany,czy jest w schronie? Ten psiak jest w schronisku. Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 Dzisiaj przyszła paczka od Anuli i Bogusik z pięknymi, kolorowymi psimi akcesoriami - ogromnie dziękuję! W piątek wszystkie psiaki zostaną na drogę wyposażone w szeleczki i smycze:) 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 4 minuty temu, Tola napisał: W piątek wszystkie psiaki zostaną na drogę wyposażone w szeleczki i smycze:) Tolu, a dla Czarusia coś jest? Czy kupić? Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, a dla Czarusia coś jest? Czy kupić? Są duże szelki, szeroką smycz tez dobiorę. Anulka do paczki dołączyła liścik, ze akcesoria są dla wszytskich psiaków:) Jeszcze raz bardzo dziękuję:) Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 6 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, a dla Czarusia coś jest? Czy kupić? Te szafirowe na górze to właśnie te największe. Quote
Tola Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 Mam jeszcze zdjęcie z dzisiaj tej suni, o której wciąż myśli Jaaga 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 18 minut temu, Tola napisał: Te szafirowe na górze to właśnie te największe. Super!!! Anulko, Bogusik Quote
Anula Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Te szafirowe na górze to właśnie te największe. 45 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Super!!! Anulko, Bogusik Uzgodniłyśmy z Bogusik,że Czarek z pieskiem niewidomym niech jadą w całych kompletach natomiast do Hani komplet obroża+ smycz,ponieważ U Hani zapewne jest sporo kompletów. Dla Czarka jest kupiony rozm L,powinien pasować. Nie wiemy jak będzie rozegrany transport pod względem finansowym? Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 9 minut temu, Anula napisał: Nie wiemy jak będzie rozegrany transport pod względem finansowym? Anulko, na wątku transportowym dla Czarusia i malutkiego niewidomego pieska jest uzbierane 648zł. I tyle przeznaczymy na transport WSZYSTKICH psiaków, jakie jadą z zamojskiego schroniska. Anecik podała koszt 560zł z Katowic do Zamościa i spowrotem (cena paliwa +bramki na autostradzie) Quote
Anula Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, na wątku transportowym dla Czarusia i malutkiego niewidomego pieska jest uzbierane 648zł. I tyle przeznaczymy na transport WSZYSTKICH psiaków, jakie jadą z zamojskiego schroniska. Anecik podała koszt 560zł z Katowic do Zamościa i spowrotem (cena paliwa +bramki na autostradzie) A jak będzie wyglądać rozliczenie z szafirkiem? Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 3 minuty temu, Anula napisał: A jak będzie wyglądać rozliczenie z szafirkiem? Poprosimy Havankę o transportowy na brakującą kwotę. Quote
Bogusik Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Martuniu i Asiu,wielkie podziękowania za pokazanie psiaków tu na wątku i ogarnięcie spraw związanych z rezerwacją i transportem.Gdyby nie to,że jedziecie do schroniska i robicie im zdjęcia,to o nich nikt by się nikt nie dowiedział.Bardzo,bardzo żal tych, które tam zostają ale nie jesteśmy w stanie im wszystkim pomóc :( Teraz 8 psiaków pojedzie po nowe i lepsze życie,więc to też jest jakiś sukces...:) Wielkie dzięki! :) Quote
Jo37 Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Zapraszam na wątek pieska bez łapki https://www.dogomania.com/forum/topic/350028-nie-mam-łapki-ani-imienia-ani-przyjaciół-ale-okazało-się-że-mam-trochę-szczęścia-wychodzę-ze-schroniska-i-szukam-domu-pomożesz-mi/ Quote
Recommended Posts