malawaszka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 no własnie to jest dziwne bo owszem on się bawi z innymi szczeniakami, gania je, do Amazisa się bardzo cieszył i podlizywał, ale ogólnie to jest taki autystyk Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Piękny jest ;) jego uroda odwdzięczy się za wszystko ;) :p Quote
bahlsa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Razem z Kleksem (terierkiem) i Arlą (DONka) Akson ogłasza się na 62 portalach ogłoszeniowych...ufff:roll:. Czekamy na domek....... Quote
malawaszka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='bahlsa']Razem z Kleksem (terierkiem) i Arlą (DONka) Akson ogłasza się na 62 portalach ogłoszeniowych...ufff:roll:. Czekamy na domek....... CUDNIE!!!!! :klacz: :multi: Quote
iwonkaxp Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 malawaszka tak, to dla tego axona mam domek dziewczyna z mężem i dzieckiem mieszkaja w hucie,centrum D Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Iwonka to niech oni zadzwonią do Angeli 504 588 874 Quote
iwonkaxp Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 aha tylko jak go kolezanka wezmie to trzeba transport bo ona nie ma jak go przywies Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 iwonkaxp napisał(a):aha tylko jak go kolezanka wezmie to trzeba transport bo ona nie ma jak go przywies najpierw niech porozmawiają, jak będzie ok to już między sobą będą ustalać szczegóły Quote
iwonkaxp Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 no moja kolezanka bedzie szukac innego psa bo jest inna rodzina dla axona Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 iwonkaxp napisał(a):no moja kolezanka bedzie szukac innego psa bo jest inna rodzina dla axona ojjj ludzie ludzie.... ja nie wiem - wiecznie nadinterpretacje... jedna pani drugiej pani,,, ehhh ręce opadają - Angela powiedziała, że jest jeszcze jedna rodzina ZAINTERESOWANA - co nie jest jednoznaczne z tym, że Axon do nich pojedzie i tak też było powiedziane, ludzie myślcie czasem - to nie boli :roll: Quote
iwonkaxp Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 malawaszka a nie wiesz czy ta 2 rodzinna kontaktowała się telefonicznie czy przez meila bo jak przez maila to moja koleżanka pisała zanim ja na forum napisałam Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 iwonkaxp napisał(a):malawaszka a nie wiesz czy ta 2 rodzinna kontaktowała się telefonicznie czy przez meila bo jak przez maila to moja koleżanka pisała zanim ja na forum napisałam mailowo :lol: to ludzie, którzy od missieek wzięli wczesniej kotkę - jakiś czas temu Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Iwonka jest u missieek podobna suczka - pręguska - już po sterylizacji, bardzo przyjazna i fajna sunia: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/google-page-rankingeguska-duza-suka-z-olkusza-pilna-sterylka-142970/ Quote
iwonkaxp Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 tylko ona ma 2 lata a oni chca psa tak do roku Quote
bahlsa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 bahlsa napisał(a):Akson jeszcze u misieek? moze jeszcze raz zapytam :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 tak - z tego co wiem to tak, ale zapytam Quote
masienka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Axon jest niesamowicie slodkim stworzonkiem z ta swoja ciapowatoscia :loveu: ktos bedzie mial z niego straszna pocieche :loveu: bardzo mi przypomina mojego kota choc malo podobny :evil_lol: Quote
Recommended Posts