Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
niestety Szafirka odeszła :-(:-(:-( to było parwo i dziewczynka nie dała rady :-(

No nie...takie cudo..co za koszmar:-(:-(

Posted

malawaszka napisał(a):
pozostałe maluchy są widocznie silniejsze i dobrze się czują - Szafirkę złapało szybko i zabiło w ciągu dwóch dni mimo leków, kroplówek i opieki 24h :-(

Nadal nie mogę uwierzyć w jej odejście :-( Jednocześnie pociesza mnie fakt, że Axon i Samba miewają się dobrze.

Posted

Lilmo napisał(a):
Nadal nie mogę uwierzyć w jej odejście :-( Jednocześnie pociesza mnie fakt, że Axon i Samba miewają się dobrze.

mnie też to zszokowało mocno, ze tak się szybko potoczyło, mocno wierzyłam, że mała da radę... a najbardziej przeżywa to wszystko missieek - bo Ona z Mamą mają to tuż obok siebie :-(

Posted

proszę o aktualizację psiaków (najlepiej w pierwszym poście) :) Bo allegro muszę odnowić.....
A mam Panią chętną na jakiegoś malucha który będzie docelowo mały....

Posted

Miałam dzisiaj maila w sprawie Samby. Podałam Pani dane kontaktowe do Missieek. Oby maluchom wkońcu się udało, już tak długo czekają...

Posted

umarł Justin... to parwo :placz: przywiezione albo z Bielska z Szafirką, albo nie wiem skąd :placz: missieek walczyła o Justina kilka ostatnich dni, całe dnie przy kroplówkach i do d... to wszystko :-(:-(:-(

pozostałe psy czują się dobrze - dorosłe są poszczepione, szczeniaki dostały surowicę, a te co już mogą też są poszczepione - mam nadzieję, że tak pozostanie

Posted

O nie, tylko nie to:placz:A dopiero co dzisiaj o nim pomyślałam, żeby wkońcu go też poogłaszać,bo tylko on biedak jeszcze ode mnie nic nie miał :-( Ta inwazja parwo jest przerażająca :-( Bardzo współczuje Missieek, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co ona biedna musi przechodzić w tym momencie. Mam wielką, ale to wielką nadzieję, że jednak cała reszta psiaków jest bezpieczna. Serce pęka...

Justin
[*] Będziecie sobie teraz razem z Szafirką biegać po łakach za Tęczowym Mostem. Bądźcie szczęśliwi!

Posted

ja nie wiem co to jest za jakiś cholerny zjadliwy wirus - mimo leczenia, mimo kroplówek, ogrzewania i wszystkiego co możliwe zabiera psiaki - tak samo szybko jak zabrał Szafirkę, tak było z Justinem :-(

Posted

czytam od 10 minut ostatni post i nie wierze, same lzy mi leca na klawiature, nie mozliwe, przeciez to takie mlode istoty, majace zycie przed soba:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
na zawsze w mej pamieci

Posted

czy ktoś z Was wie coś o propozycji domu tymczasowego dla Axona? missieek dostała smsa, że ktoś chce dać Axonowi tymczasową opiekę - smsa - nie wiadomo kto to ani nic - no jakbyśmy miały na wszystkie smsy odpowiadać to zabrakłoby na wszystko inne pieniędzy :roll:

Posted

pomóżcie znaleźć domki dla tych dzieciaków - niech już dorastają na swoim - trzeba je już wychowywać, uczyć czegoś. Axon i Samba są cudowne, milutkie, łagodne, bawią się, dokazują jak szczeniaczki - nic tylko brać i kochać :loveu: