Asior Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Boze.. dlaczego Szafirka... Byłaś moją ulubienicą :placz::placz::placz: bidulko kochana.. choć przez chwile byłaś szczęśliwa...... (*) Quote
fizia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 malawaszka napisał(a):niestety Szafirka odeszła :-(:-(:-( to było parwo i dziewczynka nie dała rady :-( No nie...takie cudo..co za koszmar:-(:-( Quote
Lilmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 malawaszka napisał(a):pozostałe maluchy są widocznie silniejsze i dobrze się czują - Szafirkę złapało szybko i zabiło w ciągu dwóch dni mimo leków, kroplówek i opieki 24h :-( Nadal nie mogę uwierzyć w jej odejście :-( Jednocześnie pociesza mnie fakt, że Axon i Samba miewają się dobrze. Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Lilmo napisał(a):Nadal nie mogę uwierzyć w jej odejście :-( Jednocześnie pociesza mnie fakt, że Axon i Samba miewają się dobrze. mnie też to zszokowało mocno, ze tak się szybko potoczyło, mocno wierzyłam, że mała da radę... a najbardziej przeżywa to wszystko missieek - bo Ona z Mamą mają to tuż obok siebie :-( Quote
Therion Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 To musiało byc jakias zjadliwa postac wirusa, skoro ja tak "zmiotlo". Quote
malawaszka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 staruszek szuka pomocy PILNE :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-swiat-chca-go-zabic-bo-nikt-go-juz-nie-kocha-dt-pilnie-ok-olkusza-138535/ Quote
Lilmo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Samba i Axon wciąż szukają domów! A może już znaleźli, a jeszcze tutaj nie ma informacji ? ;) Czekam na informacje, oby jak najlepsze. Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 info na pewno by było - wiem, że jest ktoś zainteresowany Axonem - mam nadzieję, że będzie z tego dobry domek :kciuki: Quote
Asior Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 proszę o aktualizację psiaków (najlepiej w pierwszym poście) :) Bo allegro muszę odnowić..... A mam Panią chętną na jakiegoś malucha który będzie docelowo mały.... Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 pierwszy post aktualny - mała będzie Sambusia, Axon sporawy raczej, Justin średni będzie Quote
Asior Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 malawaszka jak zawsze na posterunku!!!! :loveu: Czyli tu tylko trzy maluchy zostały??? Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 KOBRA WRÓCIŁA DO MISSIEEK - HELP!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f85/kobra-cudowna-wielka-sunia-wrocila-do-missieek-help-130746/#post11720383 Quote
Lilmo Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Miałam dzisiaj maila w sprawie Samby. Podałam Pani dane kontaktowe do Missieek. Oby maluchom wkońcu się udało, już tak długo czekają... Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 trzymam :kciuki: żeby był z tego domek :loveu: Quote
Lilmo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Odwiedzam moje ulubione maluszki :loveu: I jak sprawy domku dla Axona, o którym była mowa? Trzymam cały czas kciuki :) Quote
malawaszka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 jeszcze nie wiem jak z tym domkiem - jak tylko będzie wiadomo to napiszę zapraszam Was na super bazarki na sznaucera Czikena i proszę o rozreklamowanie u siebie :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestaw-prawdziwego-handlera-na-sznaucera-czikena-do-7-06-a-138929/#post12379237 http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabawki-nowe-mystic-babies-ciasteczowy-potwor-scoobydoo-inne-na-czikena-do-8-06-a-138971/ Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 umarł Justin... to parwo :placz: przywiezione albo z Bielska z Szafirką, albo nie wiem skąd :placz: missieek walczyła o Justina kilka ostatnich dni, całe dnie przy kroplówkach i do d... to wszystko :-(:-(:-( pozostałe psy czują się dobrze - dorosłe są poszczepione, szczeniaki dostały surowicę, a te co już mogą też są poszczepione - mam nadzieję, że tak pozostanie Quote
Lilmo Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 O nie, tylko nie to:placz:A dopiero co dzisiaj o nim pomyślałam, żeby wkońcu go też poogłaszać,bo tylko on biedak jeszcze ode mnie nic nie miał :-( Ta inwazja parwo jest przerażająca :-( Bardzo współczuje Missieek, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co ona biedna musi przechodzić w tym momencie. Mam wielką, ale to wielką nadzieję, że jednak cała reszta psiaków jest bezpieczna. Serce pęka... Justin [*] Będziecie sobie teraz razem z Szafirką biegać po łakach za Tęczowym Mostem. Bądźcie szczęśliwi! Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 ja nie wiem co to jest za jakiś cholerny zjadliwy wirus - mimo leczenia, mimo kroplówek, ogrzewania i wszystkiego co możliwe zabiera psiaki - tak samo szybko jak zabrał Szafirkę, tak było z Justinem :-( Quote
kasik wawa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 czytam od 10 minut ostatni post i nie wierze, same lzy mi leca na klawiature, nie mozliwe, przeciez to takie mlode istoty, majace zycie przed soba:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( na zawsze w mej pamieci Quote
malawaszka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 czy ktoś z Was wie coś o propozycji domu tymczasowego dla Axona? missieek dostała smsa, że ktoś chce dać Axonowi tymczasową opiekę - smsa - nie wiadomo kto to ani nic - no jakbyśmy miały na wszystkie smsy odpowiadać to zabrakłoby na wszystko inne pieniędzy :roll: Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 pomóżcie znaleźć domki dla tych dzieciaków - niech już dorastają na swoim - trzeba je już wychowywać, uczyć czegoś. Axon i Samba są cudowne, milutkie, łagodne, bawią się, dokazują jak szczeniaczki - nic tylko brać i kochać :loveu: Quote
Recommended Posts