Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilmo napisał(a):
Wspaniale!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Trzymam mocno kciuki, aby okazało, że to ten wymarzony i jedyny!:loveu: Sambuś... dużo szczęścia maleńka!

:multi::loveu::multi::loveu::multi:

Posted

No to do roboty trzeba Axonowi teraz znaleźć domek :diabloti: Wczoraj odświeżyłam mu krakow.gumtree.pl zaraz zabiorę się za resztę.
Taki przystojniak, a bez domu. Grzech! Kto pokocha Axona ? :razz:

Posted

Z ogłoszeń, które Axon u mnie już miał, dziś odświeżyłam jeszcze:

kupiepsa.pl
eoferty.com.pl

A dodałam jeszcze na:

nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
oxl.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl

Posted

Dziś otrzymałam 2 maile w sprawie Axon. Kazałam obu panom skontaktować się na dane w ogłoszeniu (na wypadek podałam je). Żaden z tych maili nie podbił mojego serca, lecz nie mi oceniać :evil_lol: Zobaczymy.

Posted

Wczoraj późnym wieczorem miałam mailowo kolejne zapytanie o Axona. Pani ma dziś dzwonić w jego sprawie. Może tym razem okaże się,że to ten domek :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Wróciłam po tygodniowym odpoczynku do domu. W ciągu tego tygodnia dostałam 3 maile w sprawie Axona. Dopiero dziś odpisałam na nie. Mam nadzieję, że nie będzie za późno, bo jeden z nich był całkiem sensowny.

Posted

Axon jest dość dziwnym psem - flegmatyk jakich mało i nie wiem czy tak po prostu ma czy to kwestia zdrowotna, może tego, że chorował po przywiezieniu ze schroniska? Potyka się o własne łapy, nawet dziwnie je i pije - trzeba mu zrobić badania krwi dla spokojności, żeby sprawdzić czy coś jest nie tak, czy to jego "temperament" stoika/autystyka?
Może ktoś chce wspomóc Axona i badania? Na dniach będzie miał powtórzone szczepienie i jak będzie po badaniach zdrowy to po prostu będziemy szukać domu dla flegmatyka i już - to jest słodkie strasznie, ale mam nadzieję, że nie związane z problemami zdrowotnymi :kciuki:

Bardzo proszę o pomoc dla Axona - u missieek przybyło psów, jutro założę nowe wątki i nowe szczeniaki z Olkusza są, trzeba sterylizować suki a pieniędzy na wszystko brakuje :shake:
Na dziś założyłam dwa nowe wątki:
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/malutki-lysy-terierek-z-olkusza-pilna-kastracja-help-142919/#post12690784
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/don-kowata-suka-teskni-za-domem-pomozcie-go-odszukac-z-olkusza-142918/#post12690739