bico Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 kaa napisał(a): I dostałam SMSa z pytaniem o wygląd i rasę Ariela od pewnego małżeństwa, myślałam że jak go opiszę że jest średnim czarnym podpalanym mieszańcem to odpiszą - nie dziękujemy, ale.... nie zniechęciło ich to proszą o zdjęcia Ariela;). Zobaczymy jak to się rozwinie. Łooo matko, jest światełko w tunelu:multi: Czekamy na wieści:cool3: Quote
Brysio Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 i jak wiadomo cos więcej?? odezwali się Ci państwo od zdjęcia? Quote
__Lara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 kaa napisał(a)::shake:Niestety, a już sama zaczełam mieć nadzieję :placz:. Jaka szkoda :( a już była nadzieja... :( Arielku, trzymaj się! bico, załóż tym psinom koniecznie wątek :) chętnie je poznam :) tyle już dla nich zrobiłaś :loveu: Quote
kaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :shake:Niestety, a już sama zaczełam mieć nadzieję :placz:. Quote
mmlasowice Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ariel jest w typie urody Neli. Coś te psiaki mają w sobie , że trudne są Ich adopcje. Boże pomóż ,żeby wreszcie się udało!!! Quote
bico Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 mmlasowice napisał(a): Boże pomóż ,żeby wreszcie się udało!!! no właśnie...pomóż..! Quote
kaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Brysio napisał(a):i jak tam były jeszcze jakies telefony? Tak miałam telefon w sobotę, ale Pan sam nie wiedział czego chcę:shake: zaprosiłam go do schroniska, najpierw chciał Ariela ale zaraz potem zaczął wypytywać o suki i stwierdził że przyjedzie wybrać sobie jakąś suczkę. Miałam też meila, ale okazało się że dziewczyna chciała malutkiego pieska, a Ariel malutki nie jest. :shake: Brysiu czy on ma alegratkę? Quote
Brysio Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Mail od Mmlasowice [FONT=MS Shell Dlg 2]"W sprawie Ariela - dzwoń do Strzybnicy:605-249-286 Mieli przez 15 lat psa. Chcą do: posesji ze wstepem do domu. Latem plac i buda.Dziecie w wieku do 15 lat.Chcą samca"[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]tak tak ma alegratke[/FONT] Quote
__Lara Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Brysio napisał(a):Mail od Mmlasowice [FONT=MS Shell Dlg 2]"W sprawie Ariela - dzwoń do Strzybnicy:605-249-286 [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Mieli przez 15 lat psa. Chcą do: posesji ze wstepem do domu. Latem plac i buda.Dziecie w wieku do 15 lat.Chcą samca"[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]tak tak ma alegratke[/FONT] I co z tym domem? Quote
kaa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Wybaczcie mnie co chwila choroba z życia ,,wycina,, i jestem na dogo z doskoku :oops: , jeszcze nie dzwoniłam na podany adres dzisiaj się spróbuje skontaktować. Wczoraj dzwonił do mnie pan który chciał Ariela do pilnowania firmy, zaproponowałam mu innego psa, Ariel i pilnowanie firmy:roll: Quote
kaa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dzwoniłam dzisiaj do Justyny wolontariat, przed Arielem szansa , w sobotę wyjeżdza na imprezę adopcyjną do Bytomia, i jeszcze kilka jego kolegów z nim jedzie. Justyna mi obiecała że go zabierze, zobaczymy czy się komuś spodoba.;) Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 kaa napisał(a):Dzwoniłam dzisiaj do Justyny wolontariat, przed Arielem szansa , w sobotę wyjeżdza na imprezę adopcyjną do Bytomia, i jeszcze kilka jego kolegów z nim jedzie. Justyna mi obiecała że go zabierze, zobaczymy czy się komuś spodoba.;) Super! no to musi to się dobrze skończyć :) Quote
kaa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 __Lara napisał(a):I co z tym domem? Dzwoniłam pod podany numer, pan chce psa,samca, średniego , ale do 1 roku. Ariel jest za stary.:crazyeye: Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 kaa napisał(a):Dzwoniłam pod podany numer, pan chce psa,samca, średniego , ale do 1 roku. Ariel jest za stary.:crazyeye: Za stary.... :angryy: a to do widzenia, poszukujemy domu kochającego psa niezależnie od wieku :angryy: Quote
bico Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 kaa napisał(a):Dzwoniłam pod podany numer, pan chce psa,samca, średniego , ale do 1 roku. Ariel jest za stary.:crazyeye: jak dla nich Ariel jest za stary, to faktycznie lepiej, że go w ogóle nie dostali:angryy: Ja ogromne nadzieje pokładam w tej imprezie adopcyjnej w Bytomiu - trzeba tam Arielka mocno zareklamować dobrym duszom!:cool3: Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 bico napisał(a):jak dla nich Ariel jest za stary, to faktycznie lepiej, że go w ogóle nie dostali:angryy: Ja ogromne nadzieje pokładam w tej imprezie adopcyjnej w Bytomiu - trzeba tam Arielka mocno zareklamować dobrym duszom!:cool3: Dokładnie!!! przed Arielkiem stoi duża szansa ;) Quote
bico Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 __Lara napisał(a):Dokładnie!!! przed Arielkiem stoi duża szansa ;) Dziś trzymamy kciuki ze wszystkich sił!:happy1::happy1::happy1::happy1: I czekamy na dobre wieści!:cool3: Arielku:loveu: Quote
Asta17 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Impreza w Bytomiu dzisiaj się nie odbyła i została przeniesiona na 20 czerwca. Quote
bico Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Asta17 napisał(a):Impreza w Bytomiu dzisiaj się nie odbyła i została przeniesiona na 20 czerwca. jaka szkoda:-(:-(:-( znów trzeba tyle czekać żeby Ariela pokazać:-( Quote
__Lara Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ożesz kurde :-( no szkoda... bico, zaraz napiszę do Ciebie PW. Quote
Recommended Posts