Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaa napisał(a):

I dostałam SMSa z pytaniem o wygląd i rasę Ariela od pewnego małżeństwa, myślałam że jak go opiszę że jest średnim czarnym podpalanym mieszańcem to odpiszą - nie dziękujemy, ale.... nie zniechęciło ich to proszą o zdjęcia Ariela;). Zobaczymy jak to się rozwinie.

Łooo matko, jest światełko w tunelu:multi: Czekamy na wieści:cool3:

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
:shake:Niestety, a już sama zaczełam mieć nadzieję :placz:.

Jaka szkoda :( a już była nadzieja... :( Arielku, trzymaj się!

bico, załóż tym psinom koniecznie wątek :) chętnie je poznam :) tyle już dla nich zrobiłaś :loveu:

Posted

Brysio napisał(a):
i jak tam były jeszcze jakies telefony?

Tak miałam telefon w sobotę, ale Pan sam nie wiedział czego chcę:shake: zaprosiłam go do schroniska, najpierw chciał Ariela ale zaraz potem zaczął wypytywać o suki i stwierdził że przyjedzie wybrać sobie jakąś suczkę.
Miałam też meila, ale okazało się że dziewczyna chciała malutkiego pieska, a Ariel malutki nie jest. :shake:
Brysiu czy on ma alegratkę?

Posted

Mail od Mmlasowice

[FONT=MS Shell Dlg 2]"W sprawie Ariela - dzwoń do Strzybnicy:605-249-286
Mieli przez 15 lat psa. Chcą do: posesji ze wstepem do domu. Latem plac i buda.Dziecie w wieku do 15 lat.Chcą samca"[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]tak tak ma alegratke[/FONT]

Posted

Brysio napisał(a):
Mail od Mmlasowice

[FONT=MS Shell Dlg 2]"W sprawie Ariela - dzwoń do Strzybnicy:605-249-286 [/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Mieli przez 15 lat psa. Chcą do: posesji ze wstepem do domu. Latem plac i buda.Dziecie w wieku do 15 lat.Chcą samca"[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]tak tak ma alegratke[/FONT]

I co z tym domem?

Posted

Wybaczcie mnie co chwila choroba z życia ,,wycina,, i jestem na dogo z doskoku :oops: , jeszcze nie dzwoniłam na podany adres dzisiaj się spróbuje skontaktować.
Wczoraj dzwonił do mnie pan który chciał Ariela do pilnowania firmy, zaproponowałam mu innego psa, Ariel i pilnowanie firmy:roll:

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Justyny wolontariat, przed Arielem szansa , w sobotę wyjeżdza na imprezę adopcyjną do Bytomia, i jeszcze kilka jego kolegów z nim jedzie. Justyna mi obiecała że go zabierze, zobaczymy czy się komuś spodoba.;)

Posted

kaa napisał(a):
Dzwoniłam dzisiaj do Justyny wolontariat, przed Arielem szansa , w sobotę wyjeżdza na imprezę adopcyjną do Bytomia, i jeszcze kilka jego kolegów z nim jedzie. Justyna mi obiecała że go zabierze, zobaczymy czy się komuś spodoba.;)

Super! no to musi to się dobrze skończyć :)

Posted

__Lara napisał(a):
I co z tym domem?

Dzwoniłam pod podany numer, pan chce psa,samca, średniego , ale do 1 roku. Ariel jest za stary.:crazyeye:

Posted

kaa napisał(a):
Dzwoniłam pod podany numer, pan chce psa,samca, średniego , ale do 1 roku. Ariel jest za stary.:crazyeye:

Za stary.... :angryy: a to do widzenia, poszukujemy domu kochającego psa niezależnie od wieku :angryy:

Posted

kaa napisał(a):

jak dla nich Ariel jest za stary, to faktycznie lepiej, że go w ogóle nie dostali:angryy:

Ja ogromne nadzieje pokładam w tej imprezie adopcyjnej w Bytomiu - trzeba tam Arielka mocno zareklamować dobrym duszom!:cool3:

Posted

bico napisał(a):
jak dla nich Ariel jest za stary, to faktycznie lepiej, że go w ogóle nie dostali:angryy:

Ja ogromne nadzieje pokładam w tej imprezie adopcyjnej w Bytomiu - trzeba tam Arielka mocno zareklamować dobrym duszom!:cool3:

Dokładnie!!! przed Arielkiem stoi duża szansa ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Dokładnie!!! przed Arielkiem stoi duża szansa ;)

Dziś trzymamy kciuki ze wszystkich sił!:happy1::happy1::happy1::happy1:
I czekamy na dobre wieści!:cool3:
Arielku:loveu:

Posted

Asta17 napisał(a):
Impreza w Bytomiu dzisiaj się nie odbyła i została przeniesiona na 20 czerwca.

jaka szkoda:-(:-(:-( znów trzeba tyle czekać żeby Ariela pokazać:-(