Pianka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nie wiem:shake: odpisz pani, że najwyzej jakoś skombinujemy transport tylko, że to daleko i może troche potrwać, spytaj czy zgadza sie na wizyte przedadopcyjną. Quote
Brysio Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 ok napisałam zobaczymy co odpisze;) miejmy nadzieję, ze Ariel w koncu znajdzie domm Quote
Brysio Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 ok wpisałam kod , agata51 dziękujemy za wyróznienie alegratki;) Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Brysio']sluchakcie dostalam wiadomosc Witam serdecznie, jestem zdruzgotana losem Ariela. Czy jest możliwe dowiezienie go do Olsztyna, bo niestety nie dysponuję swoim transportem. Pozdrawiam Joanna Kamińska [email protected] napisałam do kaa na gg ale wiem ze jest chora, Pianko nie wiesz kiedy bedzie z nia kontakt? Sprawdźcie tą Panią i jakby co to organizujcie transport :) Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Brysio napisał(a):tylko kurcze ona nie odpisuje... Może jeszcze odpisze... Quote
agata51 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='__Lara']Może jeszcze odpisze... Pięknie Panią prosimy - niech Pani odpisze! Quote
Brysio Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 odpisała.. Pani Jagodo, przepraszam za "zamieszanie",ale dwa dni temu mój tata dostał wylewu i jestem jedyną osobą, która może się nim zająć..... Mam nadzieję, że piesek znajdzie ciepły i spokojny dom. Gdyby tak się nie stało, to proszę o kontakt, gdyby nikt go nie chciał , proszę o kontakt. Może do tego czasu już nauczę się jak żyć z chorym tatą. Serdecznie pozdrawiam mam cos odpisywac?? Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Brysio']odpisała.. Pani Jagodo, przepraszam za "zamieszanie",ale dwa dni temu mój tata dostał wylewu i jestem jedyną osobą, która może się nim zająć..... Mam nadzieję, że piesek znajdzie ciepły i spokojny dom. Gdyby tak się nie stało, to proszę o kontakt, gdyby nikt go nie chciał , proszę o kontakt. Może do tego czasu już nauczę się jak żyć z chorym tatą. Serdecznie pozdrawiam mam cos odpisywac?? Może napisz, że życzymy dużo zdrowia tacie i że jak wszystko już będzie dobrze u Pani to zapraszamy do adopcji. Quote
agata51 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Arielku, nie tak miało być! :shake: Ot, życie, życieńko... Serdeczne pozdrowienia dla pani Joanny! Quote
Brysio Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Napisałam tej Pani, ze jest nam przykro i to co Lara pisała;) szkoda, ze tak wyszło:-( Ariel szukamy domku!! Quote
agata51 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Czy info z 1 postu aktualne? Jest DT? Ile kaski brakuje? Quote
Brysio Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ariel jest w kolejce;) tzn chyba tak. Sonikowa wpisałas go?? Quote
Brysio Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 hej dostałam dzis maila;) Witam Pania ja pisze w sprawie Ariela. Chciałbym wiedziec ile ten pies ma lat i czy jak bede miał go w domu to nie załatwia swoich potrzeb w mieszkaniu. Pozdrawiam i czekam na Pani e-mail Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Brysio napisał(a):hej dostałam dzis maila;) Witam Pania ja pisze w sprawie Ariela. Chciałbym wiedziec ile ten pies ma lat i czy jak bede miał go w domu to nie załatwia swoich potrzeb w mieszkaniu. Pozdrawiam i czekam na Pani e-mail Oooo... może to właśnie TEN domek dla Ariela? Quote
agata51 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Arielku, jesteś mądrym pieskiem i na pewno wiesz, gdzie należy załatwiać swoje potrzeby, prawda? Quote
deszczowa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 nie mnie oceniać, ale z maila tego pana nie wyczułam jakiegoś zainteresowania losem Arielka (choć może się mylę). A co jakby nasikał jednak? :cool1: lepiej mu będzie tam gdzie raczej to nie jest pierwszoplanową sprawą.... ps. mogę wstawić Arielka na allegro, ale proszę o ogłoszenie na maila: deszczowaiv(At)gmail.com Quote
Recommended Posts