Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem:shake:

odpisz pani, że najwyzej jakoś skombinujemy transport tylko, że to daleko i może troche potrwać, spytaj czy zgadza sie na wizyte przedadopcyjną.

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Brysio']sluchakcie dostalam wiadomosc

Witam serdecznie, jestem zdruzgotana losem Ariela. Czy jest możliwe dowiezienie go do Olsztyna, bo niestety nie dysponuję swoim transportem. Pozdrawiam

Joanna Kamińska
[email protected]

napisałam do kaa na gg ale wiem ze jest chora, Pianko nie wiesz kiedy bedzie z nia kontakt?

Sprawdźcie tą Panią i jakby co to organizujcie transport :)

Posted

odpisała..

Pani Jagodo, przepraszam za "zamieszanie",ale dwa dni temu mój tata dostał wylewu i jestem jedyną osobą, która może się nim zająć..... Mam nadzieję, że piesek znajdzie ciepły i spokojny dom. Gdyby tak się nie stało, to proszę o kontakt, gdyby nikt go nie chciał , proszę o kontakt. Może do tego czasu już nauczę się jak żyć z chorym tatą. Serdecznie pozdrawiam

mam cos odpisywac??

Posted

[quote name='Brysio']odpisała..

Pani Jagodo, przepraszam za "zamieszanie",ale dwa dni temu mój tata dostał wylewu i jestem jedyną osobą, która może się nim zająć..... Mam nadzieję, że piesek znajdzie ciepły i spokojny dom. Gdyby tak się nie stało, to proszę o kontakt, gdyby nikt go nie chciał , proszę o kontakt. Może do tego czasu już nauczę się jak żyć z chorym tatą. Serdecznie pozdrawiam

mam cos odpisywac??

Może napisz, że życzymy dużo zdrowia tacie i że jak wszystko już będzie dobrze u Pani to zapraszamy do adopcji.

Posted

hej dostałam dzis maila;)

Witam Pania ja pisze w sprawie Ariela. Chciałbym wiedziec ile ten pies ma lat i czy jak bede miał go w domu to nie załatwia swoich potrzeb w mieszkaniu. Pozdrawiam i czekam na Pani e-mail

Posted

Brysio napisał(a):
hej dostałam dzis maila;)

Witam Pania ja pisze w sprawie Ariela. Chciałbym wiedziec ile ten pies ma lat i czy jak bede miał go w domu to nie załatwia swoich potrzeb w mieszkaniu. Pozdrawiam i czekam na Pani e-mail

Oooo... może to właśnie TEN domek dla Ariela?

Posted

nie mnie oceniać, ale z maila tego pana nie wyczułam jakiegoś zainteresowania losem Arielka (choć może się mylę). A co jakby nasikał jednak? :cool1:
lepiej mu będzie tam gdzie raczej to nie jest pierwszoplanową sprawą....

ps. mogę wstawić Arielka na allegro, ale proszę o ogłoszenie na maila: deszczowaiv(At)gmail.com