Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stivi na tych zdjęciach sapie,nie usmiecha się:-(Nie ma temperatury,nosek zimny,mokry...dzisiaj nie sapał,wczoraj był umęczony badaniem pewnie,bo lekarz musiał naciskac na brzuch jak robił usg,żeby wszystko dokładnie zobaczyć.
Moja krówka kochana,Antoś i Opaliś w jednym...myslałam,że choć Stivusiem się dłużej nacieszę...:-(

Posted

Martuś,ja juz mam serce w rozsypce:-(
Stivus dzisiaj duzo spi,nie jadł wcale mimo,że podtykałam pod nosek cuda niewidy i inne smakołyki...kolejna kroplówka poszła w ruch:-(
Boję się,bardzo

Posted

Lionees napisał(a):
Martuś,ja juz mam serce w rozsypce:-(
Stivus dzisiaj duzo spi,nie jadł wcale mimo,że podtykałam pod nosek cuda niewidy i inne smakołyki...kolejna kroplówka poszła w ruch:-(
Boję się,bardzo

:( Boże! ................................................

Posted

Kochana Lionees, tu nie o nasze uczucia i emocje najbardziej chodzi, a o szczęśliwe i godne zakończenie życia psiuńków, a takiego Stivi doświadczy! I o to chodzi!

Posted

zachary napisał(a):
Kochana Lionees, tu nie o nasze uczucia i emocje najbardziej chodzi, a o szczęśliwe i godne zakończenie życia psiuńków, a takiego Stivi doświadczy! I o to chodzi!

Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić jeszcze! No nie umiem!:(

Posted

Nie! .... Weszlam na watek...
Stivi! Ekranu nie widze....
Stivi, nie umieraj! Miales sie cieszyc nowym zyciem, miales spac na kanapach! Tak dlugo na to czekales!

Posted

Stivi, trzymaj się psiuńku! lionees cię utuli i wygłaszcze i cudnie spojrzy na ciebie, choć ty tylko sercem będziesz ją widział, ale ciałkiem będziesz czuł jej troskliwy, opiekuńczy dotyk....

Posted

martka1982 napisał(a):
wczoraj skonczyło się allegro Stiviego i po raz pierwszy nie odnowiłam:(
................................................................................

Posted

Renia dzwoniła...boi się,że Stivi odejdzie już wkrótce,że to nawet nie będzie miesiąc.....
ale wiecie co dziewczyny? odejdzie w domu, przy Reni. jak będzie trzeba to wet przyjedzie do niej i stanie się to w domu, nie w klinice.nie bedzie sam!

Posted

Jakos tak mi sie żle skserowało,ale za pieluchy dla dorosłych dałam 23,19zł,a za dzisiejsze kroplówki i leki 50zł.
Tak jak Martka napisała boję się,że Stivula nie doczeka tego miesiąca..:-(boszeeee....:-(
Apetyt ma słaby,na spacerki juz z Nim nie wychodzę,bo Stivus się nie nadaje do schodzenia po schodach...głównie śpi...nie będzie cudu...nie będzie!!!............:-(:-(:-(
Tulę Go cały czas,nigdzie z domu nie wychodzę,jestem przy nim.Ale On ma wolę walki! Podnosi sie,troszke spaceruje po domu,przychodzi do mnie,jak Go wołam...boszeee....Ale Żal!!! Kochane moje psisko,te oczka niewidzące,a tak kochające...:-(:-(:-(
Lekarz powiedział,że jak nie będzie jadł,to może jeszcze 2 tyg pozyc na kroplówkach bez jedzenia,potem to juz męczarnia...prosił,żebysmy nie męczyły Go...STIVI walcz piesku!!!!!!...jakby nie mógł juz walczyc,to wet przyjedzie do mnie....nie dam Stivusiowi usnąc w lecznicy,nie dam...serce mi pękło....
Oficjalnie oświadczam,że przestaje byc dt dla psów.Nie mam juz sił,nie mam już łez,wykańczam sie psychicznie...musze odpocząc,bo sama się wykończę...przepraszam:-(