kazik132 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Lionees napisał(a):Dzisiaj mieliśmy bardzo kiepski dzień...Stivuś nic nie jadł,za to wymiotował niczym na potęgę:-( Tak jak wczoraj się cieszyłam,że miał apetyt,dużo chodził po domku,tak dzisiaj ledwo sie podnosił.Byc może wczoraj się przeforsował,może tez dzisiejsza pogoda mu nie sprzyjała,ale mieliśmy dzisiaj bardzo ciężki dzień.I tak juz będzie,raz lepiej,raz gorzej...kochane moje biedactwo:-( Precelek-jamniczek tez dzisiaj słabiuteńki i aż serce pęka jak się człowiek patrzy na takie sierotki i nie można nijak pomóc:-( ...................................czytam..................jestem, myślę i przytulam....................... Quote
martka1982 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 o boże! biedny Stivi...Reniu dużo siły Ci życzę!! wytrwaj! Quote
paulinken Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja również jestem i podczytuję, ale nie mam sił nic pisać. Quote
Lionees Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 martka1982 napisał(a):o boże! biedny Stivi...Reniu dużo siły Ci życzę!! wytrwaj! Martus,ja wytrwam,bo muszę!..Stivuś i te psiaki mają tylko mnie i moją rodzinę Stivus dzisiaj spokojny,ale boje się,bardzo sie boję tego spokoju:-( Quote
holly101 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Stivi, tak bym chciała Cię przytulić. Lionees - jesteś wielka... trzymaj się, Kochana. Quote
martka1982 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 bla napisał(a):głaszczemy i przytulamy ;* już nie...już nie Stivi odszedł dziś przed 8. Renia była z nim do ostatniej chwili trzymając jego główkę na kolanach........... ['][']['][']['] Quote
kazik132 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 martka1982 napisał(a):już nie...już nie Stivi odszedł dziś przed 8. Renia była z nim do ostatniej chwili trzymając jego główkę na kolanach........... ['][']['][']['] Nie mam już łez:( Stivuś, nie tak miało być:( Ale dobrze,ze sam, że do końca w miarę dobrze się czuł, ze miał Renię obok. Ja już na oczy dziś nie widzę:( Najpierw Priamek, teraz Stivuś! Kochane Pieski...............................................................do zobaczenia.......................................... Quote
holly101 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 :(:(:( Stivi... Boże, tak bardzo mi źle z tego powodu. Dziś też o 8 odeszła suczka moich teściów, DONka Sonia, też rak zabrał jej życie... Nie mam siły nic już więcej pisać... Quote
R-oy Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 :( Zaznal troche radosci pod koniec zycia. To wazne... Quote
kazik132 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Długo zapamiętam ten dzień!:( Bardzo długo! Dobrze,że dziś nie pracuje. Stivku!Czekaj na nas i odpoczywaj za TM! Będziemy o Tobie pamietać. [*] [*] [*] [*] [*] Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 martka1982 napisał(a):już nie...już nie Stivi odszedł dziś przed 8. Renia była z nim do ostatniej chwili trzymając jego główkę na kolanach........... ['][']['][']['] Ja przed chwila zrobiłam przelew dla Stiviego, przyszłam napisać o tym, a tutaj smutek, rozpacz i łzy... Dołaczam... Dla Stiviego ["] Pzdr. Quote
ollalaa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zbyt długo czekał na domek, a jak się doczekał, to nie zdążył się nacieszyć. Ale chociaż przez ten krótki czas czuł miłość człowieka. Quote
Lionees Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Dziękuję Wam za wszystko Przepraszam,jutro wszystko napiszę,bo dzisiaj jestem nieprzytomna z bólu,łez i nerw... Stivuś kochamy Cię [*] Quote
zachary Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Był szczęśliwy w tej swojej ostatniej chwili....przytulony do swojej pani, na jej kolanach.....Stivuś, żegnaj piesku...:-( Dzięki lionees! Quote
ketunia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Stivuś, żeganj Pieseczku...:(:(:(:( [*] [*] [*] Miałam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej. Biegaj szczęśliwy za TM Quote
coronaaj Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ketunia napisał(a):Stivuś, żeganj Pieseczku...:(:(:(:( Miałam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej. Biegaj szczęśliwy za TM Bardzo mi go zal...Stivi, biegaj po zielonych lakach...za TM ;tam Bursztynek Lary, moj Baxi, inni , przyjma cie w swe ramiona... Quote
EVA2406 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Stivi, tam już nic nie boli, nie cierpisz i widzisz ten cudny, lepszy świat. Żegnaj piesku [*] Reniu, dziękuję, że byłaś z nim do końca. Quote
Recommended Posts