Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lionees napisał(a):
Dzisiaj mieliśmy bardzo kiepski dzień...Stivuś nic nie jadł,za to wymiotował niczym na potęgę:-(
Tak jak wczoraj się cieszyłam,że miał apetyt,dużo chodził po domku,tak dzisiaj ledwo sie podnosił.Byc może wczoraj się przeforsował,może tez dzisiejsza pogoda mu nie sprzyjała,ale mieliśmy dzisiaj bardzo ciężki dzień.I tak juz będzie,raz lepiej,raz gorzej...kochane moje biedactwo:-( Precelek-jamniczek tez dzisiaj słabiuteńki i aż serce pęka jak się człowiek patrzy na takie sierotki i nie można nijak pomóc:-(

...................................czytam..................jestem, myślę i przytulam.......................

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
o boże! biedny Stivi...Reniu dużo siły Ci życzę!! wytrwaj!

Martus,ja wytrwam,bo muszę!..Stivuś i te psiaki mają tylko mnie i moją rodzinę
Stivus dzisiaj spokojny,ale boje się,bardzo sie boję tego spokoju:-(

Posted

bla napisał(a):
głaszczemy i przytulamy ;*

już nie...już nie

Stivi odszedł dziś przed 8. Renia była z nim do ostatniej chwili trzymając jego główkę na kolanach........... [']['][']['][']

Posted

martka1982 napisał(a):
już nie...już nie

Stivi odszedł dziś przed 8. Renia była z nim do ostatniej chwili trzymając jego główkę na kolanach........... [']['][']['][']

Nie mam już łez:(
Stivuś, nie tak miało być:( Ale dobrze,ze sam, że do końca w miarę dobrze się czuł, ze miał Renię obok.
Ja już na oczy dziś nie widzę:( Najpierw Priamek, teraz Stivuś!
Kochane Pieski...............................................................do zobaczenia..........................................

Posted

:(:(:(
Stivi...

Boże, tak bardzo mi źle z tego powodu. Dziś też o 8 odeszła suczka moich teściów, DONka Sonia, też rak zabrał jej życie...

Nie mam siły nic już więcej pisać...

Posted

martka1982 napisał(a):
już nie...już nie

Ja przed chwila zrobiłam przelew dla Stiviego, przyszłam napisać o tym, a tutaj smutek, rozpacz i łzy...
Dołaczam...
Dla Stiviego ["]

Pzdr.

Posted

ketunia napisał(a):
Stivuś, żeganj Pieseczku...:(:(:(:(

• Miałam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej.
    Biegaj szczęśliwy za TM

• Bardzo mi go zal...Stivi, biegaj po zielonych lakach...za TM ;tam Bursztynek Lary, moj Baxi, inni , przyjma cie w swe ramiona...