Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eski napisał(a):
Stivuś już spakowany ? ;)

Z tego co wiem,to walizki spakowane:)
Jesteśmy umówieni,że Stivuś przyjedzie do mnie około południa:)
A Dantuś właśnie odjechał...:sad: Ale będzie miał cudowny domek,jego Państwo są w nim zakochani po uszy:loveu:
No to do zobaczenia jutro na wątku-będą nowe fotki Stivusia:)

Posted

holly101 napisał(a):
Ale tu cisza ... A jaz dobrymi wieściami przychodzę :)
Z bazarku na Stiviego uzbierało się 421zł. Czy mogę prosić o dane do przelewu?

Aj, super bazarek:)

Czekamy na relację z podróży i pierwszych chwil na nowym miejscu:)

Pzdr.

Posted

Pieniążki doszły-dziekuję bardzo:):loveu:
Zdjęcia wstawię troszkę później,bo syn wziął telefon i nie zdążyłam fotek przesłać na komputer
O boże!!! Co to za pies!!!:loveu: Cudo!!!:loveu: Jaki grzeczny,jaki kochany,jak bardzo pragnie człowieka...tuli się tym swoim przekochanym łebkiem i tak mądrze patrzy tymi niewidzącymi oczkami...takie oczy są najkochańsze ze wszystkich:-(A przytulał się do mnie,jakby mnie znał od zawsze...
Dobra,dosyć wzruszeń,bo się rozbeczę.Kocham wszystkie psy,ale te niewidome są moją największą miłością.Gdyby Stivuś był mniejszy,to bym go wzięła do domu i miała przy sobie,ale to duzy psiak,a w zasadzie to kawał psa,bo i tłuściutki jest:) Ma apetyt i to mnie cieszy,ale mam nadzieję,ze więcej nie przytyje,bo to niezdrowe będzie szczególnie dla jego stawów.Będzie miał dużo ruchu,bo codziennie chodzimy z psami dalej na działkę ,żeby się wyszalały,no i Lady też nie da mu się nudzić;).Przyjęła go dobrze i chyba jej się spodobał,co bardzo mnie cieszy,bo to kapryśna kobitka jest i charakterna,ale ma dobre serce-jak każda z nas,bo przecież tym się charakteryzują prawdziwe kobiety:)
Potem będa fotki:)

Posted

Dziewczyny.Na wątku Sonii pojawiła się informacja ossy98,przeczytajcie.

Jest szansa, aby nieznane dotąd sprawy bestialskiego traktowania zwierzat ujrzały światło dzienne. Mój znajomy pracuje w TVN. Własnie jest w trakcie kręcenia materiału o nieludzkich przejawach okrecieństwa wobec zwierząt. Jeśli znacie takie przypadki, macie jakies linki - np. tu z DOGO - wraz ze zdjęciami etc., które mogłyby stanowić podstawę do dalszego "drążenia sprawy" dajcie proszę znać. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Była sławna sprawa kobiety, która zakładała pseudoschroniska w małych miejscowościach, brała pieniądze od gmin, które potem nie byłe wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Zwierzęta były głodzone, nie miały opieki weterynaryjnej, były chore, zagryzały się nawzajem. Czy ktoś może dać mi namiary na tę sprawę? Jaki jest jej finał? Proszę, roześlijecie info do znajomych. Może dzięki tej akcji, temu reportażowi, pomożemy jakimś zwierzakom?

Podaję link do wątku,roześlijcie tą wiadomosć dalej.Myślę, że warto.
http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-PIĘKNA-WILCZYCA-została-zwrócona-z-DS-znowu-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL!!!!?p=16197794#post16197794

Posted

Nie mam słów na Stivusia!Nawet sobie nie wyobrażacie jaki to kochany pies!!!:loveu::loveu::loveu:Taki wielki misiek do kochania i całowania:loveu:Jest większy od Lady,ale to taka ciapa kochana.Nic by nie robił tylko sie tulił:)
Obiecane fotki:)
To są z dnia przyjazdu,kiedy Stivuś odsypiał jazdę i na pewno stres związany ze zmianą miejsca pobytu.Przepraszam za jakośc fotek,ale robię telefonem

Te szramy na główce już miał i to są stare sprawy,tylko na zdjęciu jakoś tak wyszły jakby były świeże

Posted

cioteczki czy mogę przeznaczyć 10zł z pieniązków Stiviego na ogłoszenia?
chłopak ma na razie tylko allegro u mnie
ogloszenia zrobiłaby nika28. solidna dziewczyna
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191834-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-psy-z-przytuliska-!-Zam%C3%B3w-66-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82.Do-10.02.2011/page22[/url]