Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

holly101 napisał(a):
Kochane, powiedzcie proszę czy ode mnie doszło 20 czy 40zł bo mam małe zamieszanie z kontem w banku :/

doszło 20zł czyli za dwa miesiące z góry. zgadza się?

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy! czekam jeszcze na wiadomość od Renii czy właściciele psiaka, który odjeżdża pod koniec stycznia na pewno się pojawią w końcówce miesiąca, a gdy już będę miała pewność, zgrywamy transport i robimy Stiviemu papa!

Posted

gonia66 napisał(a):
Dzieki niezawodna cioteczko za przybycie na wątek Stivusia:):)

Na wątku jestem już od jakiegoś czasu. Podczytuję na bieżąco :)

Posted

eski napisał(a):
Na wątku jestem już od jakiegoś czasu. Podczytuję na bieżąco :)
HAHha...wiem, wiem:):)
MArtuś, napisz nam jak będzesz po rozmowie z Renatka:) Ja juz odliczam dni:):)

Posted

martka1982 napisał(a):
Rozmawiałam z Renatą. Stivi może jechać już w ostatnią środę stycznia. Muszę tylko dograć jeszcze transport:)

Jupi!!!!!!!!!!!!!!:):):) Ale się cieszę...to juz "lada chwilka":):)

Posted

martka1982 napisał(a):
Rozmawiałam z Renatą. Stivi może jechać już w ostatnią środę stycznia. Muszę tylko dograć jeszcze transport:)

Super! Czyli jeszcze tylko póltora tygodnia i 26 stycznia 2011 Stivi zrobi nam papapa...

Pzdr.

Posted

holly101 napisał(a):
Super :)

A na transport potrzebna jest kasa czy sam transport trzeba zorganizować?

myślę,że powiozą go nasi ze schroniska,bo potrzebny jest kierowca i pasażer. nie wiadomo jak Stivi będzie się zachowywał podczas podróży, lepiej,żeby był ktoś do pilnowania, a przy okazji poznają Renatę i upewnią się,że Stivi będzie w dobrych rękach. nie będą potrzebne pieniądze. jeszcze z nimi nie rozmawiałam co do konkretnej daty transportu

Posted

martka1982 napisał(a):
myślę,że powiozą go nasi ze schroniska,bo potrzebny jest kierowca i pasażer. nie wiadomo jak Stivi będzie się zachowywał podczas podróży, lepiej,żeby był ktoś do pilnowania, a przy okazji poznają Renatę i upewnią się,że Stivi będzie w dobrych rękach. nie będą potrzebne pieniądze. jeszcze z nimi nie rozmawiałam co do konkretnej daty transportu
Tak, tak...schronisko w Koninie juz nie pierwszy raz funduje bezpłatny transport swoim podopiecznym do DT...:)W każdym razie to super wiadomość:) Uzgadniaj Martuś jak najszybciej:)

Posted

holly101 napisał(a):
Kochane, powiedzcie proszę czy ode mnie doszło 20 czy 40zł bo mam małe zamieszanie z kontem w banku :/

jednak doszło 20 +20 zl od Ciebie
najpierw 20zł 3 stycznia a potem 20 zl 10 stycznia.
odesłać?

Posted

Witajcie dziewczynki,witaj Stivuś :):loveu:
mam już oficjalne potwierdzenie,o czym juz Martka napisała,że Dante jedzie ode mnie 25 stycznia,także już 26 stycznia Stivi może przyjechać do nas :)Dante był na półrocznej kwarantannie,bo jedzie do swojego domku do Szkocji,do Polaków tam czasowo mieszkających:)
To wątek staruszki Lady z którą będzie mieszkał.Tylko oni dwoje:razz:.Lady jest wysterylizowana,Stivi wykastrowany,także możemy być spkojne,dobrostan nam się nie powiększy:p
Dante jest ten mały,a Lady oczywiście ta większa;)
http://www.dogomania.pl/threads/174767-Lady-in-red-już-szczęśliwa-w-hotelu-ale-czy-znajdzie-własny-dom/page11

Jak Stivi dojedzie,będą świeże zdjęcia na wątku :)
Pozdrawiam :loveu:

Posted

[quote name='holly101']martka - no co Ty, nic nie odsyłaj :)

To dla Stivusia.

Jeden bazarek się już skończył, drugi kończy się jutro i za parę dni pójdzie przelew dla Stiviego.

Jestem na zaproszenie martki....oj znowu trzeba poczytac...

mamy problem z Pepe zajrzyjcie

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***#post16144489