Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja juz dawno wypadłam z tego kręgu. Nawet moje chęci nie na wiele się zdadzą;) pzdr. Quote
martka1982 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 pierwsze wpłaty już dotarły:) dziękujemy! Quote
aagataa8 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Właśnie poszedł mój przelew jednorazowy- 20 zł Quote
martka1982 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 aagataa8 napisał(a):Właśnie poszedł mój przelew jednorazowy- 20 zł dziękujemy! Quote
Yv1958 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 martka1982 napisał(a):dziękujemy! tak, będę liczyć te pieniążki jako wpłaty za pierwszy miesiąc, który jeśli wszystko dobrze pójdzie, rozpocznie się pod koniec stycznia, a jeśli nie, to na początku lutego Stivi jedzie do super mega wspaniałego domku! nie będzie boksu, zimna, tłoku :) Ojej! To ja sie strasznie ciesze!!!! NIE ZAWIODE!!! Dziekuje! Jestescie wspaniale!! Quote
ketunia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cioteczki, miałam zapłacić Stiviemu za 2 pierwsze miesiące. Jednak postanowiłyśmy z Martą, że te pieniądze będą łatały na razie te brakujące 100 zł. Czyli wystarczy tego na 6 miesięcy. W tym czasie może dozbiera się deklaracji. Postanowiałam też dorzucić Stiviemu 400 zł na nieplanowane wydatki (weterynarz, smakołyki, transport itp.) Myślę, że pieniądze już będę mogła wpłacić za tydzień lub dwa. Stivuś już niedługo :) Quote
gonia66 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ale cudowne wieści od cioteczki ketunii!! No to Stivus...wiesz co psiaku???W tym roku wakacje będziesz miał jak na Hawajach:):) Jestem mega super hiper szczęsliwa:);):):) Quote
Sabina02 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ja wyslalam swoja deklaracje z gory za 2 miesiace. :) Quote
martka1982 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 wszystkim bardzo dziękuję! :) o bonusie Ketunii, to nawet nie wiedziałam:) w takim razie gadam ze schronem i dogrywam transport Quote
holly101 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jeszcze jeden bazarek dla m.in. Stiviego http://www.dogomania.pl/threads/199539-Bazarek-dla-Chopina-Stiviego-i-Sambora-m.in.książki-do-18.01 Zapraszam do podbijania i kupowania Quote
gonia66 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No to jeszcze ja pośpiesznie donoszę, że w związku z tym iż jeden z moich psiakow ma komplet deklaracji,kilka cioteczek zdecydowało sie przenieść swoje deklaracje dla naszego Stivusia, więc od następnego miesiaca będzie dodatkowe 20 zł deklaracji stałych: 10 zł od cioteczki eski, 5 zł od cioteczki margoth37 i 5 zł od cioteczki goni66:):) najważniejsze, że Stivuś juz moze się pakować- martuś transport szykuj, zeby ani jednego dnia dluzej, niz to potrzebne, juz nie został w schronisku:):) Quote
gonia66 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 martka1982 napisał(a):super gonia! wielkie dziaaaaaa To nie wszystko, bo włąsnie sie dowiedziałam, ze ten piesio, ktory ma komplet deklaracji, nie chce juz naszych pieniżakow i ostatnie 40 zł ktore mu wysłałam, zostanie odesłane:):) W takim razie 30 zł z tych pieniążkow przekaże Stivusiowi (bo 10 zł odesle jednej cioteczce, ktora swoją deklarację przekazała dla "swojego" psiaka w potrzebie- wiec myslę, ze ta dyszkę też juz odeślę dla tegoż psiaczka:)) Tak więc juz w tym miesiacu Stivus ma od nas 30 zł:):) Twoj numer konta martus mam chyba:) Jakby co, przeslij mi, jak pieniazki wplyna na konto- to je do Ciebie odeślę:) Quote
gonia66 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 malicja napisał(a):no i ja przelalam za 2 miesiace :-) Czyli "stara" gwardia się znowu spotyka;):D Stivuś..pakuj walizki!!!!:):) Quote
gonia66 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 malicja napisał(a):witam, witam ;-) JA również witam w Nowym Roku:) Jest tu nas więcej ze "starej gwardii":):) Ale bedzie fajnie pod mostem jakby co:) Tylko niech juz ta zima sie skonczy, moze do wiosny jakos przetrwamy, albo do Sabinki polecimy na grilla;):):) Quote
Sabina02 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 gonia66 napisał(a):JA również witam w Nowym Roku:) Jest tu nas więcej ze "starej gwardii":):) Ale bedzie fajnie pod mostem jakby co:) Tylko niech juz ta zima sie skonczy, moze do wiosny jakos przetrwamy, albo do Sabinki polecimy na grilla;):):) U mnie tez snieg, ale dawajcie... damy rade z tym grillem. :lol: Quote
gonia66 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Sabina02 napisał(a):U mnie tez snieg, ale dawajcie... damy rade z tym grillem. :lol:Heheheh:) POczekamy do wiosny;):p Nie bedziemy CI światecznie robic bałaganu, ale wiosną...będzie się działo;):D Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Rozumiem, że Stivi juz po śniadanku? Pzdr. Quote
martka1982 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 czyli Gonia, wpisuję jeszcze 30zł jednorazowo:) w takim razie mniej wydamy w pierwszym miesiącu z puli od ketunii i dzięki temu na dłużej starczy:) świeżutkie rozliczenie znajdziecie na pierwszej stronie. nie wiecie może co się stało z banerkiem dla Stiviego? Quote
gonia66 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 martka1982 napisał(a):czyli Gonia, wpisuję jeszcze 30zł jednorazowo:) w takim razie mniej wydamy w pierwszym miesiącu z puli od ketunii i dzięki temu na dłużej starczy:) świeżutkie rozliczenie znajdziecie na pierwszej stronie. nie wiecie może co się stało z banerkiem dla Stiviego?Tak, tak Martuś, wpisuj:) Juz mam numer konta, w poniedzialek beda pieniazki u Ciebie:) A Stivusiowi juz szepnij na uszko, ze odliczamy dni:):) Quote
holly101 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kochane, powiedzcie proszę czy ode mnie doszło 20 czy 40zł bo mam małe zamieszanie z kontem w banku :/ Quote
Recommended Posts