Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Co ze zdrowiem Stiviego? Mogę zadeklarować 15 zł stałej składeczki i coś jednorazowo.

dziękuję!
Stivi miał robione badania. czekamy na wyniki. teraz dochodzi do siebie po zabiegu

Posted

dorota1 napisał(a):
Proszę o numer konta, bo chcę przelać moją deklarację.;)

jeśli nie macie nic przeciwko wołałabym porozsyłać nr konta w chwili, gdy będę wiedzieć,że uzbierała się cała kwota i że Stivi pojedzie. czy może tak być?

Posted

martka1982 napisał(a):
jeśli nie macie nic przeciwko wołałabym porozsyłać nr konta w chwili, gdy będę wiedzieć,że uzbierała się cała kwota i że Stivi pojedzie. czy może tak być?

Ok, jasne;)

Posted

Yv1958 napisał(a):
Jak sie wkleja banerek?:oops:

jesli Twoja przeglądarka jest explorer, to skopiuj banerek (prawym myszy) potem wejdz w ustawienia (na gorze strony po prawo) a następnie w edytuj sygnature (po lewo na srodku) i tam ją wklej a potem wcisnij zapisz sygnature:) udalo sie?:)

Posted

martka1982 napisał(a):
a czy ktoras z was ma profil na facebooku?

MOja córeczka obiecała mi dzis założyc:) Ale wiecie jak to jest z obietnicami;) Ale na pewno na dniach bede miala:) Mysle jednak, ze jest troche osob, ktore juz mają- a tam faktycznie jest niezła "machina" pomocy:):)