Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Gonia66, inna rzecz,że pod most wybierałyśmy się z.....porcelanową zastawą na kawę, obiad, z porządnymi pledami z bazarków, o pięknej biżuterii nie wspomnę....

Aj tam cccccccccciiiiiii...zaraz beda gadać, że my bogate jakieś;):D

Posted

A pewnie,że bogate....:loveu: w empatię, wrażliwość na braci mniejszych w potrzebie...I w zastawę z porcelany, jeśli taka jeszcze w komodzie się ostała, bo przecież cała wypłata miesięczna idzie....na pomoc zwierzakom- to przy posiadaniu TZ-a z drugą wypłatą, jesli Tz-a nie ma, to jakiś grosz na suche bułki musi zostać w portfelu...:roll:.Ot i całe bogactwo:oops:;):evil_lol:.

Posted

zachary napisał(a):
A pewnie,że bogate....:loveu: w empatię, wrażliwość na braci mniejszych w potrzebie...I w zastawę z porcelany, jeśli taka jeszcze w komodzie się ostała, bo przecież cała wypłata miesięczna idzie....na pomoc zwierzakom- to przy posiadaniu TZ-a z drugą wypłatą, jesli Tz-a nie ma, to jakiś grosz na suche bułki musi zostać w portfelu...:roll:.Ot i całe bogactwo:oops:;):evil_lol:.

Hihihihi:) U mnie tam raczej porcelany nie uświadczysz, ale w razie "w" znalazłabym co- nieco, co moznaby jeszcze spieniężyć;):) Mostu sie nie boję pod warunkiem, ze moj TZ kupi mi podgrzewana bielizne(podobno juz taka jest), wybuduje kominek i zaopatrzy w puchowe kurtki i kołdry (bo zimna nie znoszę;):):p)

Posted

Chyba jakoś pod koniec stycznia.

Ja, tak jak napisałam w PW, pamiętam, oczywiście, o mojej deklaracji i przelew zrobię 3-4 stycznia, jak moja emerytura będzie na koncie.

Pzdr.

Posted

holly101 napisał(a):
Kochane, zrobiłam przelew za dwa miesiące z góry, może w poniedziałek uda mi się zrobić bazarek dla Stiviego i dwóch innych piesków.

Podasz tutaj link do bazarku?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No i wsio jasne.
Dzięki za wyjaśnienia:)

Pzdr.

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa:):) Juz wszystko rozumiem:) To Stivuś...pakuj powoli walizeczki i snij o nowym życiu:):)

Posted

Dzien doberek: wyslalam 25 zl.
Rozumiem, ze to jest za luty, skoro Stivi jedzie pod koniec stycznia?
Jezeli zle mysle, to prosze mnie poprawic.

Czy On jedzie do dobrego domku?

Posted

Yv1958 napisał(a):
Dzien doberek: wyslalam 25 zl.
Rozumiem, ze to jest za luty, skoro Stivi jedzie pod koniec stycznia?
Jezeli zle mysle, to prosze mnie poprawic.

Czy On jedzie do dobrego domku?

dziękujemy!
tak, będę liczyć te pieniążki jako wpłaty za pierwszy miesiąc, który jeśli wszystko dobrze pójdzie, rozpocznie się pod koniec stycznia, a jeśli nie, to na początku lutego

Stivi jedzie do super mega wspaniałego domku! nie będzie boksu, zimna, tłoku :)

Posted

martka1982 napisał(a):
zwariowałaś!
Hihihihihi...absolutnie nie!!!;):) Gdzież ja bym mogła??:D Dobrze Ci radzę, kupuj, rób zapasy, w dodatku w szlachetnym celu;):p

martka1982 napisał(a):
dziękujemy!
tak, będę liczyć te pieniążki jako wpłaty za pierwszy miesiąc, który jeśli wszystko dobrze pójdzie, rozpocznie się pod koniec stycznia, a jeśli nie, to na początku lutego

Stivi jedzie do super mega wspaniałego domku! nie będzie boksu, zimna, tłoku :)

Ale się cieszę!!!Tak, tak!!Stivus jedzie do mega super, hiper cudownego domku!!!:):):):)