zachary Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Gonia66, inna rzecz,że pod most wybierałyśmy się z.....porcelanową zastawą na kawę, obiad, z porządnymi pledami z bazarków, o pięknej biżuterii nie wspomnę.... Quote
gonia66 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 zachary napisał(a):Gonia66, inna rzecz,że pod most wybierałyśmy się z.....porcelanową zastawą na kawę, obiad, z porządnymi pledami z bazarków, o pięknej biżuterii nie wspomnę.... Aj tam cccccccccciiiiiii...zaraz beda gadać, że my bogate jakieś;):D Quote
zachary Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 A pewnie,że bogate....:loveu: w empatię, wrażliwość na braci mniejszych w potrzebie...I w zastawę z porcelany, jeśli taka jeszcze w komodzie się ostała, bo przecież cała wypłata miesięczna idzie....na pomoc zwierzakom- to przy posiadaniu TZ-a z drugą wypłatą, jesli Tz-a nie ma, to jakiś grosz na suche bułki musi zostać w portfelu...:roll:.Ot i całe bogactwo:oops:;):evil_lol:. Quote
gonia66 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 zachary napisał(a):A pewnie,że bogate....:loveu: w empatię, wrażliwość na braci mniejszych w potrzebie...I w zastawę z porcelany, jeśli taka jeszcze w komodzie się ostała, bo przecież cała wypłata miesięczna idzie....na pomoc zwierzakom- to przy posiadaniu TZ-a z drugą wypłatą, jesli Tz-a nie ma, to jakiś grosz na suche bułki musi zostać w portfelu...:roll:.Ot i całe bogactwo:oops:;):evil_lol:. Hihihihi:) U mnie tam raczej porcelany nie uświadczysz, ale w razie "w" znalazłabym co- nieco, co moznaby jeszcze spieniężyć;):) Mostu sie nie boję pod warunkiem, ze moj TZ kupi mi podgrzewana bielizne(podobno juz taka jest), wybuduje kominek i zaopatrzy w puchowe kurtki i kołdry (bo zimna nie znoszę;):):p) Quote
martka1982 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 oki doki. dziś porozsyłam nr konta:) edit: rozesłane :) Quote
gonia66 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 martka1982 napisał(a):oki doki. dziś porozsyłam nr konta:) edit: rozesłane :)To kiedy Stivus jedzie do Renatki..???:):) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Chyba jakoś pod koniec stycznia. Ja, tak jak napisałam w PW, pamiętam, oczywiście, o mojej deklaracji i przelew zrobię 3-4 stycznia, jak moja emerytura będzie na koncie. Pzdr. Quote
holly101 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Kochane, zrobiłam przelew za dwa miesiące z góry, może w poniedziałek uda mi się zrobić bazarek dla Stiviego i dwóch innych piesków. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 holly101 napisał(a):Kochane, zrobiłam przelew za dwa miesiące z góry, może w poniedziałek uda mi się zrobić bazarek dla Stiviego i dwóch innych piesków. Podasz tutaj link do bazarku? Pzdr. Quote
martka1982 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 dziękujemy za wszystko:) chętnie odwiedzimy bazarek:) Quote
gonia66 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 A czemu dopiero pod koniec stycznia może jechac..??Bo chyba nie doczytałam...?? Quote
martka1982 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 bo u Reni jest teraz piesek na kwarantannie, która kończy się w koncówce stycznia. Stivi pojedzie w jego miejsce Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No i wsio jasne. Dzięki za wyjaśnienia:) Pzdr. Quote
gonia66 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Asiaczek napisał(a):No i wsio jasne. Dzięki za wyjaśnienia:) Pzdr. AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa:):) Juz wszystko rozumiem:) To Stivuś...pakuj powoli walizeczki i snij o nowym życiu:):) Quote
Yv1958 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dzien doberek: wyslalam 25 zl. Rozumiem, ze to jest za luty, skoro Stivi jedzie pod koniec stycznia? Jezeli zle mysle, to prosze mnie poprawic. Czy On jedzie do dobrego domku? Quote
holly101 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zapraszam na bazarek m.in dla Stiviego. Dochód będzie podzielony równo pomiędzy Stiviego, Chopina i Samborka - zapraszam do hopania i kupowania :) http://www.dogomania.pl/threads/199394-Bazarek-dla-mam-przyszłych-i-obecnych-na-Samborka-Chopina-i-Stiviego-do-20.01 Quote
gonia66 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='holly101']Zapraszam na bazarek m.in dla Stiviego. Dochód będzie podzielony równo pomiędzy Stiviego, Chopina i Samborka - zapraszam do hopania i kupowania :) http://www.dogomania.pl/threads/199394-Bazarek-dla-mam-przyszłych-i-obecnych-na-Samborka-Chopina-i-Stiviego-do-20.01Martuś!!!!!!!!!!!!Bazarek dla Ciebie kochaniutka!!!!;):):) Biegusiem kupować!!:) Same cudenka:D Quote
martka1982 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 gonia66 napisał(a):Martuś!!!!!!!!!!!!Bazarek dla Ciebie kochaniutka!!!!;):):) Biegusiem kupować!!:) Same cudenka:D zwariowałaś! Quote
martka1982 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Yv1958 napisał(a):Dzien doberek: wyslalam 25 zl. Rozumiem, ze to jest za luty, skoro Stivi jedzie pod koniec stycznia? Jezeli zle mysle, to prosze mnie poprawic. Czy On jedzie do dobrego domku? dziękujemy! tak, będę liczyć te pieniążki jako wpłaty za pierwszy miesiąc, który jeśli wszystko dobrze pójdzie, rozpocznie się pod koniec stycznia, a jeśli nie, to na początku lutego Stivi jedzie do super mega wspaniałego domku! nie będzie boksu, zimna, tłoku :) Quote
gonia66 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 martka1982 napisał(a):zwariowałaś!Hihihihihi...absolutnie nie!!!;):) Gdzież ja bym mogła??:D Dobrze Ci radzę, kupuj, rób zapasy, w dodatku w szlachetnym celu;):p martka1982 napisał(a):dziękujemy! tak, będę liczyć te pieniążki jako wpłaty za pierwszy miesiąc, który jeśli wszystko dobrze pójdzie, rozpocznie się pod koniec stycznia, a jeśli nie, to na początku lutego Stivi jedzie do super mega wspaniałego domku! nie będzie boksu, zimna, tłoku :) Ale się cieszę!!!Tak, tak!!Stivus jedzie do mega super, hiper cudownego domku!!!:):):):) Quote
EVA2406 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 holly101 napisał(a):Kochane, zrobiłam przelew za dwa miesiące z góry Ja też :) :) Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='holly101']Zapraszam na bazarek m.in dla Stiviego. Dochód będzie podzielony równo pomiędzy Stiviego, Chopina i Samborka - zapraszam do hopania i kupowania :) http://www.dogomania.pl/threads/199394-Bazarek-dla-mam-przyszłych-i-obecnych-na-Samborka-Chopina-i-Stiviego-do-20.01 Bazarek - super! Tylko ja nie mam dla kogo kupować takich cudeniek..... buuuuuu...... Pzdr. Quote
gonia66 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Asiaczek napisał(a):Bazarek - super! Tylko ja nie mam dla kogo kupować takich cudeniek..... buuuuuu...... Pzdr. NO to do roboty..i będzie;):p Quote
Recommended Posts