Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję dziewczyny!

mam trochę niepokojące wieści - Stivi pojechał wczoraj na kastrację ale do zabiegu nie doszło bo usg wykazało,że śledziona jest w kiepskim stanie
z tego co mi wiadomo do operacji ma dojść dziś wieczorem, ale co będą dokładnie robić, tego nie wiem:(

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek. Piesek prześliczny :iloveyou: Trzymam kciuki za jego zdrówko i powodzenie :kciuki: Niestety, nie mogę pomóc finansowo :niewiem:

Posted

[quote name='gonia66']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:no, bo jaj Cie nie kofffac..????:o[/QUOTE]

Goniu, miło Cię spotkać :)
Jak wygląda sytuacja Alfika, jeśli chodzi o finanse? Bo nie wiem czy mogę coś temu biedakowi zadeklarować?

Posted

[quote name='EVA2406']Goniu, miło Cię spotkać :)
Jak wygląda sytuacja Alfika, jeśli chodzi o finanse? Bo nie wiem czy mogę coś temu biedakowi zadeklarować?[/QUOTE]
Evuś, mozesz kochana jak najbardziej:) Alfis jest bezpieczny kaskowo:):) Poki co nie potrzebuje naszych pieniazkow, bo cioteczka malibo dba o niego:) Spokojnie wiec mozesz deklarowac Stivusiowi:)

Posted

Wierzę, że uda się Stiviemu.
Ciekawa jestem jak po zabiegu. Mam nadzieję, że wszystko w porządku.
Robię bazarek m. inn. na opłącenie Stiviemu 2 pierwszych miesięcy.
Jak juz bedzie gotowy to wstawię link.
Trzymaj się Piesku.

Posted

[quote name='gonia66']Evuś, mozesz kochana jak najbardziej:) Alfis jest bezpieczny kaskowo:):) Poki co nie potrzebuje naszych pieniazkow, bo cioteczka malibo dba o niego:) Spokojnie wiec mozesz deklarowac Stivusiowi:)[/QUOTE]

Dzięki Goniu ;)
W tej sytuacji dyszka ode mnie, tylko bez przypominania się nie obejdzie :oops:

Posted

[quote name='EVA2406']Dzięki Goniu ;)
W tej sytuacji dyszka ode mnie, tylko bez przypominania się nie obejdzie :oops:[/QUOTE]Dzięki Evuś:) I dziękuje wszystkim kochanym cioteczkom, ktore zbiegły sie na watek Stivusia:):) Evuś, masz jak w banku przypomnienia;)- Martusia Ci nie popuści:):):)

Posted

martka1982 napisał(a):
dziękuję wszystkim!
mamy 160zł, brakuje jeszcze 140zł
dostałam pw od jednej z dogomaniaczek,że zawiezie Stiviego do dt za darmo!!! :)

kto jeszcze mógłby mu pomóc?
Jesssssooo..:):) Ale cudnie!!!JUz "tylko" 140 zł....niby co to jest..??A w przypadku Stivusia to "nowe, szczęsliwe życie" i godna emeryturka:)...