martka1982 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 dziekuje ketunia:) i za przesylkę też:) mysłałam ze czapeczka będzie na chłopa ale jednak będzie na mnie;) a jesli chodzi o stiviego to wstawie banerek ale jak wlacze dogo przez explorera, bo jak sie uzywa mozilli to jest z tym problem:( to teraz pozostaje nam rozreklamowac watek:)) rozmawialam o stivim z kolega wolontariuszem od nas ze schroniska i on mi powiedzial, ze stivi chyba zle by sie czul w mieszkaniu, ze dla niego byloby lepsze podworko i cieplutka buda, tak zeby mogl dnie spedzac na swiezym powietrzu ( nie bedac ograniczonym kojcem) z drugiej strony gdyby znalazlo sie mieszkanie nie za wysoko - czyli parter to tez by bylo ok oczywiscie najlepszy by byl dom z ogrodem i spanko w domu:))) Quote
ketunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='martka1982']dziekuje ketunia:) i za przesylkę też:) mysłałam ze czapeczka będzie na chłopa ale jednak będzie na mnie;) a jesli chodzi o stiviego to wstawie banerek ale jak wlacze dogo przez explorera, bo jak sie uzywa mozilli to jest z tym problem:( to teraz pozostaje nam rozreklamowac watek:)) rozmawialam o stivim z kolega wolontariuszem od nas ze schroniska i on mi powiedzial, ze stivi chyba zle by sie czul w mieszkaniu, ze dla niego byloby lepsze podworko i cieplutka buda, tak zeby mogl dnie spedzac na swiezym powietrzu ( nie bedac ograniczonym kojcem) z drugiej strony gdyby znalazlo sie mieszkanie nie za wysoko - czyli parter to tez by bylo ok oczywiscie najlepszy by byl dom z ogrodem i spanko w domu:)))[/QUOTE] Cieszę się, że paczuszka dotarła :) Stivi pewnie przyzwyczaił by się do mieszkania w bloku. Marzę aby mieszkał w domku a nie w budzie. Coś pokombinuję z banerkiem bo napis jest niewyraźny. Quote
ketunia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Stivi gdzie ten domek. Postaram się w Święta dorobić mu ogłoszeń. Quote
ketunia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Cioteczki, która jeszcze dorzuci grosika do hoteliku Stiviego? Quote
martka1982 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 ketunia, u Stiviego niestety zawsze były pustki:( Quote
ketunia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 martka1982 napisał(a):ketunia, u Stiviego niestety zawsze były pustki:( Zauważyłam...:( Quote
ollalaa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Trzeba Go rozreklamować, bo bez deklaracji nie wyjdzie ze schrony Quote
ketunia Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Stivi czy Tobie psiaku się uda? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1009870977 Quote
siekowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nawet nie wiedziałam, że Stivi ma swój wątek, spróbuję go trochę rozreklamować na NK. Mam pytanie do wolontariuszy z Konina. Możecie mi powiedzieć czy te psiaki nadal szukają domów: Maczka, Sam, Paulinka, Marcinek, Kolczyk, Ufo, Safarian, Liza, Cher, Dingo, Falbanek Quote
Yv1958 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Prosze o wiadomosc na emaila, co ze Stivim? Ile mu brakuje pieniedzy? Quote
ollalaa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Yv1958 napisał(a):Prosze o wiadomosc na emaila, co ze Stivim? Ile mu brakuje pieniedzy? Z tego co ja wiem, to brakuje mu prawie cała kwota. Quote
ketunia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Pewnie ponad 300 zł. Pierwsze dwa miesiące będzie miał opłacone. Jednak nie ma deklaracji na dalszy pobyt. Prawie nikt do niego nie zaglada. Quote
martka1982 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 siekowa napisał(a):Nawet nie wiedziałam, że Stivi ma swój wątek, spróbuję go trochę rozreklamować na NK. Mam pytanie do wolontariuszy z Konina. Możecie mi powiedzieć czy te psiaki nadal szukają domów: Maczka, Sam, Paulinka, Marcinek, Kolczyk, Ufo, Safarian, Liza, Cher, Dingo, Falbanek tak, oprócz Safariana, który odszedł tej zimy cała reszta nadal u nas jest i szuka domów są to seniorzy, często z problemami zdrowotnymi Quote
martka1982 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 nie szukałyśmy do tej pory żadnego konkretnego domu tymczasowego dla Stiviego gdyż mijałoby się to z celem na takim etapie jak teraz jesteśmy:( jeśli udałoby się nam uzbierać deklaracje,wtedy szukalibyśmy miejsca. Stivi był dziś na spacerku - szczęśliwy, wąchania było aż za dużo no i częste przystanki na jedzenie trawy. wcale nie chciał wracać do kojca..... Quote
Yv1958 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 To strasznie smutne:-((Te 300 zl, to tyle kosztuje m-c w domku? Napiszcie prosze. Quote
ollalaa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Tak, to koszt miesięcznego pobytu. 300zł to tak około, mniej raczej nie, może być nawet więcej, bo Stivi dość duży. Quote
ketunia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Piesku dawno tu nikt nie zaglądał. Niestety Twoja historia nie jest dramatyczna i dlatego mało tutaj osób:( Quote
martka1982 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Stivi był wczoraj ze mna na spacerku. Chociaż tyle mogę dla niego zrobić Quote
ketunia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Zrobiłam Stiviemu wyróznione allegro [URL]http://allegro.pl/item1028288421_list_do_mojego_pana.html[/URL] Wykupiłam także pakiet ogłoszeń. Czy mogę prosić fotki Stiviego na maila? [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Recommended Posts