Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekuje ketunia:) i za przesylkę też:)
mysłałam ze czapeczka będzie na chłopa ale jednak będzie na mnie;)
a jesli chodzi o stiviego to wstawie banerek ale jak wlacze dogo przez explorera, bo jak sie uzywa mozilli to jest z tym problem:(

to teraz pozostaje nam rozreklamowac watek:))

rozmawialam o stivim z kolega wolontariuszem od nas ze schroniska i on mi powiedzial, ze stivi chyba zle by sie czul w mieszkaniu, ze dla niego byloby lepsze podworko i cieplutka buda, tak zeby mogl dnie spedzac na swiezym powietrzu ( nie bedac ograniczonym kojcem)
z drugiej strony gdyby znalazlo sie mieszkanie nie za wysoko - czyli parter to tez by bylo ok
oczywiscie najlepszy by byl dom z ogrodem i spanko w domu:)))

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martka1982']dziekuje ketunia:) i za przesylkę też:)
mysłałam ze czapeczka będzie na chłopa ale jednak będzie na mnie;)
a jesli chodzi o stiviego to wstawie banerek ale jak wlacze dogo przez explorera, bo jak sie uzywa mozilli to jest z tym problem:(

to teraz pozostaje nam rozreklamowac watek:))

rozmawialam o stivim z kolega wolontariuszem od nas ze schroniska i on mi powiedzial, ze stivi chyba zle by sie czul w mieszkaniu, ze dla niego byloby lepsze podworko i cieplutka buda, tak zeby mogl dnie spedzac na swiezym powietrzu ( nie bedac ograniczonym kojcem)
z drugiej strony gdyby znalazlo sie mieszkanie nie za wysoko - czyli parter to tez by bylo ok
oczywiscie najlepszy by byl dom z ogrodem i spanko w domu:)))[/QUOTE]

Cieszę się, że paczuszka dotarła :)

Stivi pewnie przyzwyczaił by się do mieszkania w bloku.
Marzę aby mieszkał w domku a nie w budzie.
Coś pokombinuję z banerkiem bo napis jest niewyraźny.

Posted

Nawet nie wiedziałam, że Stivi ma swój wątek, spróbuję go trochę rozreklamować na NK.

Mam pytanie do wolontariuszy z Konina. Możecie mi powiedzieć czy te psiaki nadal szukają domów:
Maczka, Sam, Paulinka, Marcinek, Kolczyk, Ufo, Safarian, Liza, Cher, Dingo, Falbanek

Posted

siekowa napisał(a):
Nawet nie wiedziałam, że Stivi ma swój wątek, spróbuję go trochę rozreklamować na NK.

Mam pytanie do wolontariuszy z Konina. Możecie mi powiedzieć czy te psiaki nadal szukają domów:
Maczka, Sam, Paulinka, Marcinek, Kolczyk, Ufo, Safarian, Liza, Cher, Dingo, Falbanek

tak, oprócz Safariana, który odszedł tej zimy cała reszta nadal u nas jest i szuka domów
są to seniorzy, często z problemami zdrowotnymi

Posted

nie szukałyśmy do tej pory żadnego konkretnego domu tymczasowego dla Stiviego gdyż mijałoby się to z celem na takim etapie jak teraz jesteśmy:(
jeśli udałoby się nam uzbierać deklaracje,wtedy szukalibyśmy miejsca.
Stivi był dziś na spacerku - szczęśliwy, wąchania było aż za dużo no i częste przystanki na jedzenie trawy. wcale nie chciał wracać do kojca.....