Jump to content
Dogomania

Riki vel Bąbel zostaje u Nesiowatej!!! Mały Bąbel z przytuliska jedzie na DT!! Potrzebne fundusze na kastrację i weta!! Proszę!!!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.09.2023 o 17:18, Nesiowata napisał:

Riki zapałał  wielkim afektem do Majkiego.

Zobaczymy jak będzie po kastracji  🙂 

Posted

Wróciłam dopiero około 23 ale komitet powitalny jakoś tego nie  zauważył. Dopiero kiedy wypuszczałam ich na dwór - raczyły zauważyć, że już jestem. I od tej chwili były problemy z poruszaniem się.Przywiozłam dla brata jakieś mięso z obiadu i spryciarz Riki  od razu się poczęstował.Jakoś jeszcze udało nam się wyciągnąć mu z pyska i chociaż już nic na stole nie było - on nadal usilnie starał się wleźć na stół. Nie wiem jak się zachowywały przez cały dzień, byłam tak zmęczona (z domu wyszłam przed 5), że oczy same mi się zamykały na stojąco. W pociągu nie spałam (ale w drodze powrotnej przed samą Warszawą było to już bardzo, bardzo trudno) i pewnie dziś będę dosypiać w ciągu dnia. To już nie te lata na takie eskapady.

Posted
Dnia 8.09.2023 o 04:49, Nesiowata napisał:

Przywiozłam dla brata jakieś mięso z obiadu i spryciarz Riki  od razu się poczęstował.Jakoś jeszcze udało nam się wyciągnąć mu z pyska i chociaż już nic na stole nie było - on nadal usilnie starał się wleźć na stół.

Wypisz, wymaluj moja Sonia  🙂  

Posted
Dnia 10.09.2023 o 22:17, elik napisał:

Wygląda tak, jakby u Was padał deszcz. Czy to kałuże tak błyszczą się na asfalcie?

DSCF0258.JPG

Nie padał deszcz - to słońce tak się odbijało.

Trzymajcie w środę kciuki za chłopaka - idzie pod nóż.

Potwierdzam zwrot kwoty 205,00 zł. A chłopak po trochu zaczyna podjadać suchą karmę. Początkowo tylko to co zostawił Majki ale od wczoraj ta, która jest w jego misce też stała się jadalna. Choć ogólnie to z jego jedzeniem nie jest różowo. Wprawdzie z dnia na dzień jest ciut lepiej ale powoli to idzie.

Posted

Teraz już wyczyścił swoją miskę. A łóżko to teraz najczęściej odwiedzane miejsce, choć potrafi spać również pod nim. A kiedy ma być burza - cała trójka zgodnie ładuje się właśnie pod łóżko i zgodnie, w całkowitej ciszy tam siedzi. Wierzyć się nie chce, że jest to możliwe.

• Like 2
Posted
Dnia 15.09.2023 o 23:51, Nesiowata napisał:

Teraz już wyczyścił swoją miskę. A łóżko to teraz najczęściej odwiedzane miejsce, choć potrafi spać również pod nim. A kiedy ma być burza - cała trójka zgodnie ładuje się właśnie pod łóżko i zgodnie, w całkowitej ciszy tam siedzi. Wierzyć się nie chce, że jest to możliwe.

Fantastycznie, że Riki się tak zadomowił.

Posted
Dnia 16.09.2023 o 08:13, Ellig napisał:

Fantastycznie, że Riki się tak zadomowił.

Szkoda tylko, że na czas burzy. Normalnie to bywa różnie. Choć, prawdę mówiąc, to Majki jest prowodyrem.

Posted

Miałam dziś ciekawą noc. Wieczorem na łóżko wpasował się Riki, a potem jeszcze bardzo niezadowolony z tego powodu Majki. Trochę powarczał i łaskawie zszedł. Okazało się, że znalazł sobie miejsce pod łóżkiem i tam spał. Obudziłam się w nocy i wtedy chłopaki spokojnie zmienili miejsca -Riki ułożył się w posłaniu a Majki do rana spał ze mną. Rano cała trójca zgodnie wymaszerowała na siusiu, wróciła i dalej śpi (oczywiście każde w innym miejscu).   A środa coraz  bliżej...

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 18.09.2023 o 06:54, Nesiowata napisał:

Miałam dziś ciekawą noc. Wieczorem na łóżko wpasował się Riki, a potem jeszcze bardzo niezadowolony z tego powodu Majki. Trochę powarczał i łaskawie zszedł. Okazało się, że znalazł sobie miejsce pod łóżkiem i tam spał. Obudziłam się w nocy i wtedy chłopaki spokojnie zmienili miejsca -Riki ułożył się w posłaniu a Majki do rana spał ze mną. Rano cała trójca zgodnie wymaszerowała na siusiu, wróciła i dalej śpi (oczywiście każde w innym miejscu).   A środa coraz  bliżej...

Faktycznie atrakcji moc  🙂  Moje p[siaki śpią od wieczora do rana w jednym miejscu, tylko boczki zmieniają   🙂