Jump to content
Dogomania

Ajka zamieszkała w Bytomiu:) Mała Ajka - do tej pory niczyja, błąkała się na podzamojskiej wsi, prawdopodobnie jest w ciąży; teraz ma szansę odmienić zły los, prosi więc o życzliwość .

Recommended Posts

Posted

Chciałam też ją ogłosić,  ale dziś pokonała mnie choroba, leżę i nie dam rady wstać do komputera. Może ktoś dałby radę jeszcze ją ogłosić np na Kraków czy Bielsko?

Posted
Dnia 22.06.2023 o 12:30, Nadziejka napisał:

💓  

Jagusiu poslalam pieniazki z kramiku poloweczka dla Ajeczki 69 zl z gr

Dziękuję ślicznie. Mam pieniądze na koncie - 69,25 zł. 

Posted

Dotarła faktura za sterylkę 350 zł. Została też wysłana do ZEA, pewnie Tola wstawi, jak oplaci.

Do tego 20 zł koszt dwóch kursów do przychodni. Myslę, ze najlepiej z pieniedzy z bazarku Nadziejki opłace paliwo i wyróżnienie ogloszeń. Czy ktoś ma aktualnie zniżke na olx?

• Like 1
Posted

🍀  Serduchem sciskam za wszystko                                                                                                Jagusiu jak bedziesz miala czasu,potwierdz prosze na baz zakonczonym

Posted
Dnia 28.06.2023 o 12:18, Tola napisał:

Prawdopodobnie w sobotę Ajka będzie miała odwiedziny, prosimy my o kciuki💗

👍🍀👍

Posted
Dnia 28.06.2023 o 12:18, Tola napisał:

Prawdopodobnie w sobotę Ajka będzie miała odwiedziny, prosimy my o kciuki💗

Trzymam.

Posted

Ajka otrzymała wsparcie od Cioteczek, pięknie dziękujemykwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069.gif

20 zł - Onaa (19.06.) kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

100 zł  - Poker (20.06.) kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

80 zł - Małgorzata W. Będzin (26.06.) kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

• Like 1
Posted

Ajka pojechała🙂🙂🙂 Zamieszka w Bytomiu wraz z Zojką, sunią też z naszych stron, która nie miała swojego wątku, pisałam o niej na zamojskim. Zojka została znaleziona przy drodze,  miała jechać do Jagny, ale w międzyczasie zgłosiła się właśnie  rodzina z Bytomia. Skorzystała tylko z transportu Ask7 dla zamojszczaków 🙂Dziewczyny są podobne charakterami, obie cichutkie, spokojne - mam nadzieję, że sié dogadają. 

• Like 4
  • Upvote 1
Posted

Dałam jej szelki przeciwucieczkowe, smycz i adresówkę, zanim Państwo jej zamówią z ich danymi. Dałam też zapas karmy, żeby nie zmieniać na początku. 

Zojka jest odważniejsza, choć pan mówił, że na początku była bardzo strachliwa. Odbierali ją też u nas.

Zojka jest bardzo zadbana i wybredna. Poczęstowałam ją smaczkami, to tylko powąchała, a Ajka zjadła ze smakiem. Ponoć wybrzydza z jedzeniem, to przyda się jej konkurencja.

• Like 1
Posted

Rozliczenie Ajki: 20x14 zł=280 zł.

paliwo wet - 20 zł

chip - 12 zł

wydatki -312 zł

Dostała na moje konto 69,25 zł z bazarku Nadziejki, czyli 312 zł - 69 zł= 243  zł. Na ta kwotę wystawimy fakturę.

Posted
Dnia 1.07.2023 o 16:07, Jaaga napisał:

Dałam jej szelki przeciwucieczkowe, smycz i adresówkę, zanim Państwo jej zamówią z ich danymi. Dałam też zapas karmy, żeby nie zmieniać na początku. 

Zojka jest odważniejsza, choć pan mówił, że na początku była bardzo strachliwa. Odbierali ją też u nas.

Zojka jest bardzo zadbana i wybredna. Poczęstowałam ją smaczkami, to tylko powąchała, a Ajka zjadła ze smakiem. Ponoć wybrzydza z jedzeniem, to przyda się jej konkurencja.

No nie wiem czemu po raz kolejny piszę o tym przekazaniu Zojki z transportu, a przecież zdążyła Was poznać😉

Posted
Dnia 2.07.2023 o 12:34, Jaaga napisał:

Rozliczenie Ajki: 20x14 zł=280 zł.

paliwo wet - 20 zł

chip - 12 zł

wydatki -312 zł

Dostała na moje konto 69,25 zł z bazarku Nadziejki, czyli 312 zł - 69 zł= 243  zł. Na ta kwotę wystawimy fakturę.

A widzisz, to ja wpiszę jeszcze bazarek Nadziejki na pierwsza stronę, bo mi umknęło - pięknie dziękujemy kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069.gif