Jump to content
Dogomania

TYMEK TERAZ BAKI MA DOM!!!Uwolnij mnie proszę..Duży, czarny, kudłaty..bez szans na adopcję ze schroniska. Bardzo prosimy o wsparcie na ratowanie tego psa!!Ma na imię Tymek.

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.01.2024 o 16:47, rozi napisał:

Ty weź zmierz jeszcze raz. Ja mam 173, długie nogi, a 79,5 mi prawie do majtek sięga.

mierzyłyśmy kilka razy 😁, do majtek to głową sięga

Ja, jak Julka nieproporcjonalna..., same nogi

Posted
Dnia 16.01.2024 o 17:00, Moli@ napisał:

mierzyłyśmy kilka razy 😁, do majtek to głową sięga

Ja, jak Julka nieproporcjonalna..., same nogi

To jest niemożliwe. Zdjęcie mi pokaż, może być na PW

Posted
Dnia 16.01.2024 o 17:03, rozi napisał:

To jest niemożliwe. Zdjęcie mi pokaż, może być na PW

Wysłałam wczoraj sms, do dreag..., ma takie zdjęcie, poprosiłam żeby mi przesłała.

Sama nie zrobię..., może jutro 🙂

Posted
Dnia 17.01.2024 o 06:05, Moli@ napisał:

Wysłałam wczoraj sms, do dreag..., ma takie zdjęcie, poprosiłam żeby mi przesłała.

Sama nie zrobię..., może jutro 🙂

W sumie to mnie interesuje na jakiej wysokości masz kolano  😄

Posted
Dnia 17.01.2024 o 08:52, Moli@ napisał:

Od ręki ... 55cm

No to "nad kolano" byłoby powiedzmy 65. A te 79,5 musiałabyś mieć przynajmniej w połowie uda, moim zdaniem wyżej niż w połowie. Tyle to ma dorodny kaukaz.

Posted
Dnia 17.01.2024 o 09:26, rozi napisał:

No to "nad kolano" byłoby powiedzmy 65. A te 79,5 musiałabyś mieć przynajmniej w połowie uda, moim zdaniem wyżej niż w połowie. Tyle to ma dorodny kaukaz.

No..., trzeba strzelić tę fotkę i jeszcze raz dokładnie sprawdzić.

Posted

O Tymka zadzwoniła pani z Wieliczki. Dom z ogrodem. Pani w listopadzie po 16 latach pożegnała swojego pieska. Dojrzała do tego, aby adoptować kolejnego. Znalazła ogłoszenie Tymka. Długo rozmawiałyśmy...Czy coś z tego będzie? Nie wiem....Pani szuka....

Pozostałe telefony niewarte uwagi....

Posted

Wieliczka - tam jest dobra trenerka, Jola Sołek. Ona już wprawdzie nie prowadzi zorganizowanych szkoleń, ale zawsze coś może poradzić, pokazać. Jola nie tylko wygrywała zawody psich zaprzęgów w Europie, ale jej malamut był mistrzem Polski w posłuszeństwie, a to naprawdę coś...

Posted
Dnia 18.01.2024 o 18:04, Sowa napisał:

Wieliczka - tam jest dobra trenerka, Jola Sołek. Ona już wprawdzie nie prowadzi zorganizowanych szkoleń, ale zawsze coś może poradzić, pokazać. Jola nie tylko wygrywała zawody psich zaprzęgów w Europie, ale jej malamut był mistrzem Polski w posłuszeństwie, a to naprawdę coś...

Znam Jolę od lat....przez malamuty...ja mam od 2002r..Wtedy poznałam Martynę, Jolę i wiele innych malamuciarzy

Posted

Ja znam Jolę przez szkolenie... tak chyba od polowy lat osiemdziesiątych ubiegłego wieku. Wtedy miała  owczarka niemieckiego Roksana, potem dopiero nastał Rimo - malamut, gwiazda naszych pokazów szkolenia, a potem już zaprzęgi. Zapytaj przy okazji Jolkę o taki pokaz, gdy wózkiem zaprzężonym w malamuty wjeżdżała na boisko jako pielęgniarka... ech, były czasy. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 17.01.2024 o 09:26, rozi napisał:

image.thumb.jpeg.75015c2fe664aaeb3235f4af2e02d8a6.jpeg

image.thumb.jpeg.2714e09be95d6fdc5e54bd8cfe446c74.jpeg

image.thumb.jpeg.e52eb10e9ff0d708a0a38f7fbbfcd23c.jpeg

image.thumb.jpeg.759296debe896b743f2c5ac1422edb1e.jpeg

• Like 1
Posted

No i gdzie kolano, a gdzie kłąb.
image.jpeg.7e8a474ae1cc7fc440e6f04b21e060dd.jpeg

A w kwestii 79,5 - standardowy stół ma blat na wysokości 75cm, to ona jest wyższa w kłębie, niż przeciętny stół??? To ile toto waży?

Posted
Dnia 18.01.2024 o 17:26, Alaskan malamutte napisał:

O Tymka zadzwoniła pani z Wieliczki. Dom z ogrodem. Pani w listopadzie po 16 latach pożegnała swojego pieska. Dojrzała do tego, aby adoptować kolejnego. Znalazła ogłoszenie Tymka. Długo rozmawiałyśmy...Czy coś z tego będzie? Nie wiem....Pani szuka....

Pozostałe telefony niewarte uwagi....

Tymuś ma sporą oglądalność i pobrania telefonów i .... nic.

Serduszek zgromadził 91 cokolwiek to znaczy 😉

No nic .... czekamy dalej na ten jedyny DOM ❤️