Alaskan malamutte Posted June 30, 2023 Author Posted June 30, 2023 Dnia 28.06.2023 o 21:38, Nadziejka napisał: Poslalam dzis za czerwiec Nadziejkowa deklaracyjka 15 zl Już jest na koncie Tymka. Jest tez wpłata od helli. Za obie wpłaty z całego serca dziękuję!! Quote
Livka Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Cisza nastała u Tymonka ... 18 lipca skończy mu się wyróżnione ogłoszenie, fajnie byłoby przy okazji zdjęcia Tymusia na nowe wymienić. Może p. Viola da radę coś cyknąć. Quote
Alaskan malamutte Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 W sprawie Tymka nie było ani jednego telefonu!! O Kodiego dzwonił pan, ale po to aby zrobić mi awanturę, że kłamię w ogłoszeniach. Pan nie doczytał, że pies jest k. Lublina. Ogłoszenie na Katowice. bo on by chciał na spacer z psem wyjść.... Quote
Alaskan malamutte Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 Dnia 8.07.2023 o 06:11, Livka napisał: Cisza nastała u Tymonka ... 18 lipca skończy mu się wyróżnione ogłoszenie, fajnie byłoby przy okazji zdjęcia Tymusia na nowe wymienić. Może p. Viola da radę coś cyknąć. U mnie wyróżnienie kończy się 14.07. Napiszę do p. Violi, poproszę o nowe zdjęcia. Ja teoretycznie mam od poniedziałku urlop....ale juz wiem, że będę musiała dokumentacje projektową uzupełniać.... Quote
sunnynight Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Dnia 8.07.2023 o 09:53, Alaskan malamutte napisał: O Kodiego dzwonił pan, ale po to aby zrobić mi awanturę, że kłamię w ogłoszeniach. Pan nie doczytał, że pies jest k. Lublina. Ogłoszenie na Katowice. bo on by chciał na spacer z psem wyjść.... Ludzie często nie są w stanie nawet dwuzdaniowego ogłoszenia przeczytać ze zrozumieniem, co tu mówić o tych elaboratach 😉 A lokalizacja, no cóż... Pies przynajmniej jest mobilny, widziałam ostatnio działkę na Mazurach wystawioną z lokalizacją w Warszawie. Pan by się lepiej do schroniska przeszedł zamiast szukać psa w sieci, skoro nie jest w stanie tych paru kilometrów przejechać na spacer. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 12, 2023 Author Posted July 12, 2023 Poprosiłam p. Natalię o zdjęcia chlopaków. W najblizszym czasie zrobi im sesję zdjęciową Na razie dostalam takie jedno. Ze spaceru 4 Quote
Livka Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Cudne psiury 💞 Tymoteusz ma już piękną sierść 😍 Quote
Isiak Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Co to się porobiło... Tylu było chętnych na Tymka, a on dalej bez domu? Quote
Alaskan malamutte Posted July 17, 2023 Author Posted July 17, 2023 Dnia 14.07.2023 o 22:06, Isiak napisał: Co to się porobiło... Tylu było chętnych na Tymka, a on dalej bez domu? Dwa domy...to nie aż tylu... Pana z okolic Krakowa nie liczę. On pytał czy z indykami się Tymek dogada.... Quote
Jaaga Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Dnia 8.07.2023 o 11:11, sunnynight napisał: Ludzie często nie są w stanie nawet dwuzdaniowego ogłoszenia przeczytać ze zrozumieniem, co tu mówić o tych elaboratach 😉 A lokalizacja, no cóż... Pies przynajmniej jest mobilny, widziałam ostatnio działkę na Mazurach wystawioną z lokalizacją w Warszawie. Pan by się lepiej do schroniska przeszedł zamiast szukać psa w sieci, skoro nie jest w stanie tych paru kilometrów przejechać na spacer. Ludzie idą na łatwiznę, chcą "gotowca" zamiast psa ze schroniska. W katowickim schronisku jest fundacja Przystanek Schronisko, prężny wolontariat, spacery do parku, plac ze sprzętem do sportów psich. Wolontariusze doradzą. A 1,5 km dalej jest drugie sosnowieckie schronisko. Też, jak katowickie duże, z organizacją prozwierzecą i wolontariatem. Pan naprawdę miałby ogromny wybór zamiast strzelać fochy, bo wypatrzył pięknego psa, ale musi mieć spacer. 1 Quote
sunnynight Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Może finalnie tak właśnie zrobił. Może awanturował się "z rozpędu" i rozczarowania, bo myślał, że mu się trafiło jak w lotto, pies piękny, za darmo i "tuż za rogiem", a nagle się okazało, że jednak nie. To taka optymistyczna, i w sumie chyba mało prawdopodobna wersja. Generalnie brak gotowości do poświęcenia czegokolwiek (czasu/pieniędzy/wygody/zaangażowania) nie rokuje najlepiej... Quote
Tyśka) Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Kodi jest przepiękny. Miałam ostatnio o niego zapytanie na olx (u mnie Kovu), ale i tak tak mało jak na takiego przystojniaka;). Tymek akurat nie w moim typie, ale Kodi cudo. Quote
Ewa Marta Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Teraz najtrudniej wyadoptować psiaki - wakacje, urlopy 😞 Quote
Alaskan malamutte Posted July 19, 2023 Author Posted July 19, 2023 Liveczko, pięknie dziękujemy za wpłatę dla Tymoteusza Quote
Livka Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Tymoteusz - https://www.olx.pl/d/oferta/tymonek-wciaz-czeka-CID103-IDW3cWq.html?bs=olx_pro_listing Odświeżyłam trochę ogłoszenie Tymonka, dodałam trochę nowych zdjęć i wypromowałam na kolejny miesiąc. Może tym razem zadzwoni sensowny człowiek ... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 19, 2023 Author Posted July 19, 2023 Dnia 19.07.2023 o 17:06, Livka napisał: Tymoteusz - https://www.olx.pl/d/oferta/tymonek-wciaz-czeka-CID103-IDW3cWq.html?bs=olx_pro_listing Odświeżyłam trochę ogłoszenie Tymonka, dodałam trochę nowych zdjęć i wypromowałam na kolejny miesiąc. Może tym razem zadzwoni sensowny człowiek ... Też swoje wypromowałam.. Cisza..😪 Quote
Alaskan malamutte Posted July 24, 2023 Author Posted July 24, 2023 Nesiowata, pięknie dziękuję za wpłatę dla Tymka Quote
Livka Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Oj Tymuś nikt nie pyta o ciebie ... , ludzie nie wiedzą co tracą ... Czekamy na najlepszy dom dla ciebie słodki misiu 💕💕💕 1 Quote
Aldrumka Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 olbrzymie paki od Livki u mnie, już część obfocona, ruszę wkrótce z pierwszym bazarkiem 1 1 Quote
Recommended Posts