Jump to content
Dogomania

Kolejny pies, obok którego nie można było przejść i go zostawić. Wbrew rozsądkowi. Ale pies jest atakowany i gryziony przez inne w boksie. Rozpaczliwie szuka pomocy u człowieka. Ceną rozsądku mogłoby być jego życie..więc zapraszamy z Aską7 na jego wątek.

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.09.2023 o 18:51, elik napisał:

Zaglądnęłam na początek wątku i natknęłam się na mój post z prośbą do agat21 o przypomnienie, e obiecałam wpłacić coś dla Zoranka. Nie widzę w rozliczeniach mojej wpłaty więc chyba obie zapomniałyśmy o obietnicy  🙂  Na dzisiaj psiak jest na minusie 58,00 zł wyślę więc 6 dyszek, coby był na czysto.

Bardzo dziękuję Elu za wpłatę 60 zł dla Zoranka 😘🌷🌷🌷

Posted

Czekamy z niecierpliwością na zapoznanie. Tak bardzo bym chciała, żeby Zoranek trafił im do serca. To taki kochany proludzki pies. Tak bardzo chce być czyjś. 

• Like 1
Posted
Dnia 22.09.2023 o 19:55, agat21 napisał:

Bardzo dziękuję Elu za wpłatę 60 zł dla Zoranka 😘🌷🌷🌷

Miał to obiecane na samym początku, le obie o tym zapomniałyśmy  🙂

A super dobry domek należy mu się.

Posted

Zoranek pojechał do domu!!!!!! 😃😃😃 Boże jak się cieszę! I jak bardzo denerwuję... Trzymajcie kciuki za pierwsze chwile i pierwsze dni. A ja idę na razie ochłonąć. 😅 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 26.09.2023 o 05:54, Aska7 napisał:

Resized_20230925_222314.thumb.jpg.26379a7514aa31014c386d76deab225a.jpg

Jak pięknie wygląda na tym posłanku i jaka wspaniała kita. Wiewiórka mogłaby pozazdrościć. Wszystkiego najlepszego Zoranku na nowej drodze życia  🥰   

• Upvote 1
Posted

Dostałam takie info od p.Matyldy

"Pierwsza noc, spokojnie Zoran byl padniety jak mucha po tej podrozy i poszedl sie polozyc od razu a pozniej przywedrowal do mnie na kanape w nocy, spalam w salonie zeby skontrolowac w razie czego, a chlopaki sie toleruja i dogaduja troche Czarek wykazuje drobna zazdrosc ale to 2 sytuacje na razie takie byly przy Pani Wioli i dzisiaj jak wychodzilam na spacer a tak to jest spokojnie i panuje nad chlopakami"

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 26.09.2023 o 14:52, agat21 napisał:

Dziękuję Ci bardzo za ogłaszanie Zoranka 😘 🌹🌹🌹

Bardzo proszę , cieszę, że Zoranek ma dom ❤️

Posted
Dnia 7.10.2023 o 10:01, Alaskan malamutte napisał:

U Zoranka wszystko dobrze. Zresztą, widac na załączonym obrazku😁

IMG-20231007-WA0000.jpg

Chyba za chwilę już odetchnę. 😉