Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie przepadam za szczeniakami 🙈 i obiecałam sobie, że kolejny to będzie dorosły psiak, ale ta mała to jest rewelacyjna i prawie zapomniałabym o swoim postanowieniu 😅 Trzymam kciuki za najlepszy dom.

Posted

Pani chciała , żebym przyjechała na wizytę jak najszybciej, choćby jutro. Ale ja nie mogę codziennie jeździć na wizyty. Każda pochłania co najmniej 2 godziny. Jadę więc w niedzielę , kiedy korki są mniejsze i mam szansę stracić na dojazd w obie strony " tylko " ok. 1,5 godziny.

Posted
Dnia 5.01.2023 o 00:28, Poker napisał:

Pani chciała , żebym przyjechała na wizytę jak najszybciej, choćby jutro. Ale ja nie mogę codziennie jeździć na wizyty. Każda pochłania co najmniej 2 godziny. Jadę więc w niedzielę , kiedy korki są mniejsze i mam szansę stracić na dojazd w obie strony " tylko " ok. 1,5 godziny.

Bardzo dziękujemy za pomoc. Dzwoniłam do Ciebie wczoraj wieczorem i mąż mówił, ze wrócisz z wizyty dopiero przed 21 🙁 

Posted
Dnia 5.01.2023 o 08:05, Ewa Marta napisał:

Bardzo dziękujemy za pomoc. Dzwoniłam do Ciebie wczoraj wieczorem i mąż mówił, ze wrócisz z wizyty dopiero przed 21 🙁 

Mówił mi , że dzwoniła jakaś Ewa, ale nie skojarzyłam z Tobą.

Wróciłam o 21, bo tramwaj uciekł mi sprzed nosa. A wyszłam z domu o 18.

Ja nie narzekam, tylko informuję. Osoby, które robią wizyty wiedzą ile czasu one pochłaniają. Mam czasem 3 tygodniowo jak teraz.  Przyda  się  cierpliwość.

• Like 1
Posted
Dnia 5.01.2023 o 08:39, Poker napisał:

Mówił mi , że dzwoniła jakaś Ewa, ale nie skojarzyłam z Tobą.

Wróciłam o 21, bo tramwaj uciekł mi sprzed nosa. A wyszłam z domu o 18.

Ja nie narzekam, tylko informuję. Osoby, które robią wizyty wiedzą ile czasu one pochłaniają. Mam czasem 3 tygodniowo jak teraz.  Przyda  się  cierpliwość.

Dzwoniłam, żeby zapytać tylko, czy znany jest już termin wizyty dla Mani 🙂 Nie popędzać 🙂 Jesteśmy Ci bardzo wdzięczne za pomoc. Ja dodatkowo bardzo za wizytę dla suni spoza dogo, którą robiłaś niedawno ❤️

• Alaskan malamutte changed the title to Mania ma dom we Wrocławiu!! Monia ma już DS!!