Tyśka) Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Ja nie przepadam za szczeniakami i obiecałam sobie, że kolejny to będzie dorosły psiak, ale ta mała to jest rewelacyjna i prawie zapomniałabym o swoim postanowieniu Trzymam kciuki za najlepszy dom. Quote
Alaskan malamutte Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 21:10, Poker napisał: Jestem umówiona na g.12 w niedzielę. Bardzo dziękuję. Oby wizyta dla Mani byla równie owocna jak dzisiejsza dla Kalmara. Gdyby jednak coś poszło nie tak mamy kolejny chętny domek. 1 Quote
Poker Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Pani chciała , żebym przyjechała na wizytę jak najszybciej, choćby jutro. Ale ja nie mogę codziennie jeździć na wizyty. Każda pochłania co najmniej 2 godziny. Jadę więc w niedzielę , kiedy korki są mniejsze i mam szansę stracić na dojazd w obie strony " tylko " ok. 1,5 godziny. Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 00:28, Poker napisał: Pani chciała , żebym przyjechała na wizytę jak najszybciej, choćby jutro. Ale ja nie mogę codziennie jeździć na wizyty. Każda pochłania co najmniej 2 godziny. Jadę więc w niedzielę , kiedy korki są mniejsze i mam szansę stracić na dojazd w obie strony " tylko " ok. 1,5 godziny. Bardzo dziękujemy za pomoc. Dzwoniłam do Ciebie wczoraj wieczorem i mąż mówił, ze wrócisz z wizyty dopiero przed 21 Quote
Poker Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 08:05, Ewa Marta napisał: Bardzo dziękujemy za pomoc. Dzwoniłam do Ciebie wczoraj wieczorem i mąż mówił, ze wrócisz z wizyty dopiero przed 21 Mówił mi , że dzwoniła jakaś Ewa, ale nie skojarzyłam z Tobą. Wróciłam o 21, bo tramwaj uciekł mi sprzed nosa. A wyszłam z domu o 18. Ja nie narzekam, tylko informuję. Osoby, które robią wizyty wiedzą ile czasu one pochłaniają. Mam czasem 3 tygodniowo jak teraz. Przyda się cierpliwość. 1 Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 08:39, Poker napisał: Mówił mi , że dzwoniła jakaś Ewa, ale nie skojarzyłam z Tobą. Wróciłam o 21, bo tramwaj uciekł mi sprzed nosa. A wyszłam z domu o 18. Ja nie narzekam, tylko informuję. Osoby, które robią wizyty wiedzą ile czasu one pochłaniają. Mam czasem 3 tygodniowo jak teraz. Przyda się cierpliwość. Dzwoniłam, żeby zapytać tylko, czy znany jest już termin wizyty dla Mani Nie popędzać Jesteśmy Ci bardzo wdzięczne za pomoc. Ja dodatkowo bardzo za wizytę dla suni spoza dogo, którą robiłaś niedawno Quote
Alaskan malamutte Posted January 7, 2023 Author Posted January 7, 2023 Dnia 7.01.2023 o 20:48, Poker napisał: Jutro jadę. Pani już się nie może doczekać. Codziennie przysyła sms... No ciekawa jestem tego domku.... Quote
Poker Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Mam nadzieję, że to będzie ten dom, bo czasem nagle to po diable. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 7, 2023 Author Posted January 7, 2023 Dnia 7.01.2023 o 21:22, Poker napisał: Mam nadzieję, że to będzie ten dom, bo czasem nagle to po diable. No wlaśnie....No nic, czekamy cierpliwie do jutra. Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2023 Author Posted January 8, 2023 Mania ma dom!!!! Super dom i rodzinę!! panstwo dzisiaj jadą po Maniusię. Wyprawka przygotowana. Więcej napisze Poker jak wroci z wizyty. 1 Quote
rozi Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 W opisie umaszczenia w książeczce trzeba napisać "zależy z której strony". 1 Quote
Recommended Posts