Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.01.2023 o 14:00, Tyśka) napisał:

Swietnie! Na którego psiaka podmienić ogłoszenie po Manii? Mam wyróżnione. Na Gucia? Na Masze?

Na Maszę poprosimy. Na Kraków. Jutro będą zdjęcia po SPA, ale już z tych można coś wybrać. No i poprosiłabym o ogłoszenie Blanki. Na Lublin, jak tylko p. Viola wrzuci nam zdjęcia. Czekamy. 

Posted
Dnia 8.01.2023 o 14:07, Alaskan malamutte napisał:

Na Maszę poprosimy. Na Kraków. Jutro będą zdjęcia po SPA, ale już z tych można coś wybrać. No i poprosiłabym o ogłoszenie Blanki. Na Lublin, jak tylko p. Viola wrzuci nam zdjęcia. Czekamy. 

Ok, zrobię i tak najszybciej jutro. 🙂

Blankę ciagle oglaszam, ostatnio zmienilam tylko miasto.

• Like 1
Posted

Mania będzie miała super domek , a właściwie już ma, bo za chwilę DS ją przejmie. Czekał z niecierpliwością na moją wizytę i decyzję opiekunów.

Rodzinka to małżeństwo z synem 19. letnim. Warunki bytowe bardzo dobre, finansowe  też.

Mam wrażenie, że pańcia ma niezaspokojone uczucia macierzyńskie, bo dosłownie dostawała fiołka na myśl, że będzie miała małą. Rodzina była w pełnej gotowości, by natychmiast wsiąść w samochód i pojechać po Manię.

Pani promieniuje bardzo dobrą energią, pan spokojniejszy, ale też ma dobrą energię.

Suńcia zamieszka w ślicznym domku z ogrodem dobrze ogrodzonym, bardzo blisko tereny spacerowe.

Miesiąc temu pożegnali 14. letniego Miśka, którego adoptowali niby jako 4. latka z fatalnego  miejsca. Okazało się, że był dużo starszy. Ostatnio bardzo chorował . Mają jego zdjęcia, mówią z wielką miłością.

Rozmawiałam dużo o bezpieczeństwie Mani i  żywieniu.

Państwo zawiozą do Ancik nowy worek Royala Gastrointestinal i zadeklarowali, że coś wpłacą. Sugerowałam, żeby chociaż pokryli koszt pobytu Mani w hoteliku. Zobaczymy.

• Like 5
  • Upvote 2
Posted
Dnia 8.01.2023 o 14:26, Poker napisał:

Mania będzie miała super domek , a właściwie już ma, bo za chwilę DS ją przejmie. Czekał z niecierpliwością na moją wizytę i decyzję opiekunów.

Rodzinka to małżeństwo z synem 19. letnim. Warunki bytowe bardzo dobre, finansowe  też.

Mam wrażenie, że pańcia ma niezaspokojone uczucia macierzyńskie, bo dosłownie dostawała fiołka na myśl, że będzie miała małą. Rodzina była w pełnej gotowości, by natychmiast wsiąść w samochód i pojechać po Manię.

Pani promieniuje bardzo dobrą energią, pan spokojniejszy, ale też ma dobrą energię.

Suńcia zamieszka w ślicznym domku z ogrodem dobrze ogrodzonym, bardzo blisko tereny spacerowe.

Miesiąc temu pożegnali 14. letniego Miśka, którego adoptowali niby jako 4. latka z fatalnego  miejsca. Okazało się, że był dużo starszy. Ostatnio bardzo chorował . Mają jego zdjęcia, mówią z wielką miłością.

Rozmawiałam dużo o bezpieczeństwie Mani i  żywieniu.

Państwo zawiozą do Ancik nowy worek Royala Gastrointestinal i zadeklarowali, że coś wpłacą. Sugerowałam, żeby chociaż pokryli koszt pobytu Mani w hoteliku. Zobaczymy.

Wspaniała wiadomość!!! Bardzo dziękujemy ❤️

Posted
Dnia 8.01.2023 o 17:26, Alaskan malamutte napisał:

Maniusia ma przesympatyczną i ładną pańcię😍 Czekamy teraz na info jak już dojada na miejsce.

To prawda. Wyglądają z synem jak rodzeństwo.

• Alaskan malamutte changed the title to Mania teraz Maja ma dom we Wrocławiu!! Monia ma już DS!!
Posted

Rodzina Mani za podpowiedzią Poker (dziękujemy bardzo!!) postanowiła opłacić koszty utrzymania Mani i pobytu w styczniu. Złożyło się na to szczepienie i transport do weta, podkłady, puszki junior i pobyt od 01 do 08.01 w hotelu. razem 230 zł.

Państwo przywieźli też cały worek karmy Gastrointestinal, którą dostanie nasz podopieczny Rafi (jeśli będzie ją chciał jeść). 

To nie wszystko, bo Państwo zdecydowali się odkupić  rozpoczęty już worek karmy, którą Mania odziedziczyła po KIrze. Kira nie chciała jej jeść, Mania za to z chęcią jadła. Kupiłyśmy w prezencie z Ellig dla niej karmę dla szczeniąt i matek karmiących. Tym sposobem odzyskałyśmy z tej karmy jeszcze 120 zł, które chcemy przekazać Kirze i Rafiemu. Każde dostanie po 60 zł. Nie wpisujemy tego w rozliczenie Mani, bo to była karma zakupiona przez nas poza rozliczeniami prywatnie.

• Like 2