Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.10.2022 o 20:37, Nadziejka napisał:
    Razem z kramiku 152 zl      
   Dla Krecika Jagusiowego 76 zl   

Wysylam calosci Jagusiu a Ty sobie podzielisz na psinunie

Dziękuję ślicznie Nadziejko 😘

Posted
Dnia 16.10.2022 o 08:13, Nadziejka napisał:

trafalgar's square Elephant Love Print | Cute drawings, Childrens art,  Elephant art

Jagusiu poslalam z zakonczonego kramku 55 zl dla maluszka
                pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam i czaruje malenki kolejny kramcio Krecikowi
  • Like 1
Posted

Krecik to wyjatkowy egzemplarz. Cala rodzina pyta z wyrzutem, po co go zgarnęłam z drogi 😅 To najbardziej szczekliwy pies, jakiego widzialam. Drze dziuba ileś godzin dziennie na wszystko i o wszystko. Wszystkim rządzi. Nie boi się żadnego psa i jako jedyny pies w domu nie boi się koguta Bettiego. Zreszta jest jedynym psem, którego Betty nie atakuje, bo nie ma odwagi. Krecik jest zawsze i wszędzie, a najczęściej tam i wtedy, gdzie go być nie powinno. W ogrodzie  potrafi tak się zaszyc, ze go stale szukamy. Nienawidzi kretów i szczurów, wiec stale je nęka , a my musimy tego słuchać, bo oczywiście oprócz wykopywania tuneli,  nęka szczekaniem.  To wulkan energii. Chcialabym mu szukać domu, ale zastanawiam się, czy komuś to zrobić 🤣🤣🤣

Andrzej jest przekonany, że jego poprzedni dom go wypuszczal na drogę z nadzieją, że pewnego dnia nie wróci. I jak to się stało, to cieszyli się, a nie myśleli o jego odebraniu.

• Like 3
Posted
Dnia 26.10.2022 o 02:04, Nadziejka napisał:

Jagusiu poslalam z zakonczonego kramku 55 zl dla maluszka
                pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam i czaruje malenki kolejny kramcio Krecikowi

Dziękuję i potwierdzam, ze pieniądze mam na koncie.

Posted

Rozliczenie za kastracje Krecika. 160 zl prosze o zwrot fundację zea ze środków zebranych na fb i 90 zl to pieniądze na moim koncie z bazarków Nadziejki.

Resized_20221031_132046.jpeg

Posted
Dnia 6.11.2022 o 18:43, Nadziejka napisał:

Krecikowi 30 procent z zakonczonego bazarciu poslalam Jagusiu 16 zl

Dziękuję bardzo, potwierdzam, że otrzymałam 16 zł z bazarku. Pieniądze bardzo przydadzą się, bo Kret zaczął mocno kaszleć. Mamy auto u mechanika i musiała go przyjechac osłuchać do domu p. doktor. Jest leczony, ma zapalenie krtani. Dziś już czuje się lepiej, pierwszej nocy, kiedy był chory, wcale nie wstawał i bardzo się tym martwiłam. Teraz biega jak z motorkiem pod ogonem, tylko kaszle przy aktywności. 

Posted
Dnia 7.11.2022 o 17:43, Nadziejka napisał:
Trzymam sciskam za maluteczka  Jaguniu przepraszam za te 16 ....ale ale moze z kolejnego wiecej pieniazka bedzie 

Nadziejko, no co Ty. Krecik ma środki tylko dzięki Twoim bazarków, dziękuję Ci za nie.

Posted
Dnia 26.10.2022 o 08:54, Jaaga napisał:

Krecik to wyjatkowy egzemplarz. Cala rodzina pyta z wyrzutem, po co go zgarnęłam z drogi 😅 To najbardziej szczekliwy pies, jakiego widzialam. Drze dziuba ileś godzin dziennie na wszystko i o wszystko. Wszystkim rządzi. Nie boi się żadnego psa i jako jedyny pies w domu nie boi się koguta Bettiego. Zreszta jest jedynym psem, którego Betty nie atakuje, bo nie ma odwagi. Krecik jest zawsze i wszędzie, a najczęściej tam i wtedy, gdzie go być nie powinno. W ogrodzie  potrafi tak się zaszyc, ze go stale szukamy. Nienawidzi kretów i szczurów, wiec stale je nęka , a my musimy tego słuchać, bo oczywiście oprócz wykopywania tuneli,  nęka szczekaniem.  To wulkan energii. Chcialabym mu szukać domu, ale zastanawiam się, czy komuś to zrobić 🤣🤣🤣

Andrzej jest przekonany, że jego poprzedni dom go wypuszczal na drogę z nadzieją, że pewnego dnia nie wróci. I jak to się stało, to cieszyli się, a nie myśleli o jego odebraniu.

ależ mi się ten barwny opis podoba :) mały Krecik - wielki wojownik :) broni Was przed kretami, szczurami...a nawet kogutem 😉😉

• Like 1
Posted
Dnia 8.11.2022 o 22:00, mari23 napisał:

ależ mi się ten barwny opis podoba 🙂 mały Krecik - wielki wojownik 🙂 broni Was przed kretami, szczurami...a nawet kogutem 😉😉

🙂❤️

Posted
Dnia 14.11.2022 o 20:34, Nadziejka napisał:

Jagusiu poslalam pieniazka z zakonczonego dzis dla maluszka Krecika 4 dyszki

Dokładnie 42 zł, ślicznie dziękuję. Pieniądze mam na koncie. Juz dopisuję w rozliczeniach.

otrzymałam tez zwrot z fundacji z wpłat z FB, dziękuję.

Krecik nadal kaszle, choć jakby rzadziej. Nie bardzo pomagały dwa antybiotyki, jakie dostawał. Oczywiście nie przeszkadza mu to w byciu upierdliwcem. Trzeci dzień upodobał sobie naszego Fly`a do oszczekiwania i gnębienia. Nie wiem, co mu odbiło, ale musimy pilnowac, zeby w końcu go nie wkurzył na maksa, bo Fly waży 35 kg, więc ten mikrus nie miałby szans, gdyby mu się odgryzł za nękanie.

Posted
Dnia 17.11.2022 o 13:32, Isiak napisał:

To macie wesoło. Pewnie na Blankę się zapatrzył i małpuje.

Przejął pałeczkę po Zoi, która wyjechała do Chaty Leona na szkolenie. Jeden dzień było w domu cicho i spokojnie, a potem Kret postarał się zapełnić powstałą lukę, żeby nam nie było za miło.

Posted
Dnia 17.11.2022 o 13:32, Isiak napisał:

To macie wesoło. Pewnie na Blankę się zapatrzył i małpuje.

Mógłby ją trochę "utemperować" i pokazać, że nie ona rządzi 😉

Dnia 17.11.2022 o 13:38, Jaaga napisał:

Przejął pałeczkę po Zoi, która wyjechała do Chaty Leona na szkolenie. Jeden dzień było w domu cicho i spokojnie, a potem Kret postarał się zapełnić powstałą lukę, żeby nam nie było za miło.

Pewnie dostał zlecenie zastępstwa więc się chłopak stara 😉

U mnie Odi dba, żeby nie było cicho i spokojnie 😉