Ewa Marta Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 Dnia 7.09.2022 o 19:03, Alaskan malamutte napisał: O Teosia "dobija się "p. Barbara z Mysłowic. Dzisiaj odesłała ankietę i...... Robimy wizytę!!! Zrobi ją Ania, która sprawdzała domki dla Viki , Vegi i Kaprysa Bardzo trzymam kciuki 🙂 Quote
Jaaga Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Dnia 7.09.2022 o 19:03, Alaskan malamutte napisał: O Teosia "dobija się "p. Barbara z Mysłowic. Dzisiaj odesłała ankietę i...... Robimy wizytę!!! Zrobi ją Ania, która sprawdzała domki dla Viki , Vegi i Kaprysa Rewelacyjnie, trzymam kciuki. Jesli Pani coś chce więcej wiedzieć, to kierujcie ją do mnie. Juz jestem w domu i odzyskałam swój telefon, który mi mąż omylkowo zabrał kilka dni temu. 1 Quote
mari23 Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Dnia 8.09.2022 o 08:28, Ellig napisał: Kciuki mocno trzymam 🙂 i ja trzymam mocno! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Wizyta dla Teosia w poniedziałek o 11. 3 Quote
Jaaga Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 chciałam napisać, że bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Tosia po moim przyjeździe. Na spacerze jest największą przylepką, cały czas podbiega, kładzie się i robi wygibasy, żeby przymilic się i zwrócić na siebie uwagę. Nie było już żadnego łapania za smycz, żeby wrócić z nia do domu, bo pierwsza byla na schodach i nawet sama na piętro śmigała. Tylko jest dalej taka uległa i mało pewna siebie. Nie wiadomo, czy w nowym domu znowu nie zacznie od etapu, na jakim byla kiedy przyjechała, ale jest szansa, że zostanie juz otwarta na ludzi. Zdecydowanie lepiej reaguje na kobiety, ale to typowe dla większości psów schroniskowych. Zrobila ogromne postępy. 3 Quote
Ewa Marta Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 Dnia 8.09.2022 o 20:58, Alaskan malamutte napisał: Wizyta dla Teosia w poniedziałek o 11. Bardzo mocno trzymam kciuki! Dnia 9.09.2022 o 07:42, Jaaga napisał: chciałam napisać, że bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Tosia po moim przyjeździe. Na spacerze jest największą przylepką, cały czas podbiega, kładzie się i robi wygibasy, żeby przymilic się i zwrócić na siebie uwagę. Nie było już żadnego łapania za smycz, żeby wrócić z nia do domu, bo pierwsza byla na schodach i nawet sama na piętro śmigała. Tylko jest dalej taka uległa i mało pewna siebie. Nie wiadomo, czy w nowym domu znowu nie zacznie od etapu, na jakim byla kiedy przyjechała, ale jest szansa, że zostanie juz otwarta na ludzi. Zdecydowanie lepiej reaguje na kobiety, ale to typowe dla większości psów schroniskowych. Zrobila ogromne postępy. To super wiadomość. Na pewno pomoże przy adopcji. Quote
Ellig Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 było jedno zapytanie o Tosię...niestety widać tylko jak ludzie nie czytają ogłoszeń... p. Patrycja cyt. -Witam. Ile Sunia ma ? -Poszukuje pieska malego dla dziadkow. Jest psem spokojnym ? -Jest w schronisku w Bogucicach? Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Miałam telefon o Teosia. Pani bardzo szczegółowo wypytywała o psiaka o jego zachowanie, preferencje żywieniowe, zdrowie... Ma dzwonić w poniedzialek wieczorem. 2 Quote
Jaaga Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Dzis zauważyliśmy, że przy dużej ilości ruchu Teoś dziwnie chodzi na tył. Może mieć dysplazję. Warto mu zrobic RTG. Wczesniej wychodzil tylko na spacery, ale dzis zostal z psami, bo świetnie sobie radzi. Chyba mamy nowego szefa 😉 1 Quote
Ellig Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 wyróżnimał ogloszenie Tosi na 7 dni i czekam na promocję Quote
Alaskan malamutte Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Zapytanie na olx Witam chciałbym adoptować jakiegoś psiaka tych gabarytów ponieważ mamy sunie shitzu i szukamy jej towarzystwa do zabaw . W październiku będzie również sterylizowana . Quote
Jaaga Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Dnia 11.09.2022 o 12:30, Alaskan malamutte napisał: Zapytanie na olx Witam chciałbym adoptować jakiegoś psiaka tych gabarytów ponieważ mamy sunie shitzu i szukamy jej towarzystwa do zabaw . W październiku będzie również sterylizowana . O Teosia czy Tosię? Chyba nie bardzo Teoś, bo znaczy w domu. Jak bedzie sam, to pewnie zaniecha, ale przy suczce na pewno bedzie kontunuować oblewanie kaloryferów i narożników scian. Quote
Alaskan malamutte Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Dnia 11.09.2022 o 13:01, Jaaga napisał: O Teosia czy Tosię? Chyba nie bardzo Teoś, bo znaczy w domu. Jak bedzie sam, to pewnie zaniecha, ale przy suczce na pewno bedzie kontunuować oblewanie kaloryferów i narożników scian. O Teosia Quote
Alaskan malamutte Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Już po wizycie.. Teoś ma dom!!🥰😍. Zamieszka w Mysłowicach z panią i panciem. Córcia p. Basi mieszka oddzielnie, adoptowala rok temu niewidomego pieska. 6 1 Quote
Ellig Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Dnia 12.09.2022 o 13:34, Alaskan malamutte napisał: Już po wizycie.. Teoś ma dom!!🥰😍. Zamieszka w Mysłowicach z panią i panciem. Córcia p. Basi mieszka oddzielnie, adoptowala rok temu niewidomego pieska. Super! Powodzenia psiaku! 🙂 Quote
Tyśka) Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Swietnie. To przenoszę ogłoszenie do zakończonych. Quote
Ewa Marta Posted September 12, 2022 Author Posted September 12, 2022 Dnia 12.09.2022 o 13:34, Alaskan malamutte napisał: Już po wizycie.. Teoś ma dom!!🥰😍. Zamieszka w Mysłowicach z panią i panciem. Córcia p. Basi mieszka oddzielnie, adoptowala rok temu niewidomego pieska. Brawo! Cudownie, że wyłuskałaś ten domek pośród wielu kiepskich ofert Asiu 🧡 1 Quote
Jaaga Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Pani dzwoniła i pasuje jej w weekend odebrać Teosia. 3 Quote
mari23 Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Dnia 12.09.2022 o 13:34, Alaskan malamutte napisał: Już po wizycie.. Teoś ma dom!!🥰😍. Zamieszka w Mysłowicach z panią i panciem. Córcia p. Basi mieszka oddzielnie, adoptowala rok temu niewidomego pieska. Wspaniale!!!! Bardzo, bardzo się ciesze :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Miałam dzisiaj telefon o Tosię. Pan z Tychów. W domku owczarek szwajcarski i cztery koty. Panstwo pracują w biurze, pies z nimi chodzi do pracy. Trochę podyskutowaliśmy na temat sterylizacji (owczar nie jest wykastrowany bo pan przeciwny natomiast jest za sterylizacją suczek). Pan ma wszystko przemyśleć. Wydaje mi się że już się nie odezwie... Bardzo cieszy mnie fakt że Tosia jest widoczna i że zaczynają dzwonić telefony. W końcu zadzwoni ten właściwy. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Tosia ma powodzenie😁 międzynarodowe. Dzwoniła pani z Holandii. Mieszka z mężem i pieskiem shitzu w Brennej. Bardzo im się Tosia podoba. Jutro przylatują do Bielska Białej, w czwartek wracają do Holandii... No niestety bez Tosi... Quote
Recommended Posts