Jump to content
Dogomania

Zakończony! Dołożyłam coś :) Coś dla ducha i dla ciała oraz cegiełki imienne dla 2 kotków - bazarek czynny do 14.08. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted (edited)

Nie mamy na to wpływu 😞 Musimy czekać.
Mam tylko nadzieję, że nie potrwa to długo.
Dobrej nocy życzę.

Zapisywanie postu trwa i trwa 😞

Edited by jola&tina
Posted
Dnia 7.08.2022 o 16:02, jola&tina napisał:

Już jesteśmy po obiedzie. Napisz, nie będziemy zazdrościć 🙂

Dnia 7.08.2022 o 16:27, UlaFeta napisał:

Placki kartoflane🤓

Ziemniaki ugotowane w mundurkach, później pokrojone i odsmażone z cebulą i posypane koperkiem. Do tego kefir. Mniam

Dnia 7.08.2022 o 18:46, jola&tina napisał:

ze śmietaną 🙂

Ze śmietaną najlepsze 🙂 

Dnia 8.08.2022 o 11:39, guccio napisał:

Chwilowo mam.

Brakowało mi Dogo. Dobrze, że wróciło. 

• Like 2
Posted
Dnia 8.08.2022 o 15:51, anica napisał:

Dzień dobry, dziękuję za zaproszenie 😃

Witam i cieszę się podwójnie: raz, że jesteś, dwa, że ja też się na dogo dostałam 🙂  i mogę Cię powitać.

• Like 1
Posted
Dnia 8.08.2022 o 16:54, Radek napisał:

Ile to radości daje powrót Dogo do żywych 🙂 

I jaka dobra rada - żeby sprawić komuś przyjemność, należy mu coś zabrać (najlepiej tak cichaczem, żeby nie wiedział kto zabrał) a potem zwrócić.
Radość na cały dzień 🙂 

• Like 1
Posted
Dnia 8.08.2022 o 19:48, guccio napisał:

Bo miałam i nie miałam i znów mam...

Ja też raz mam a raz nie mam, ale po wiadomości od Ciebie czekam spokojnie 🙂

O tu jest ta uspokajająca wiadomość z fb
image.png.6de75b718e3407129b4713ab8f80f72a.png

Posted

domena domeną ale serwery też kosztują. Jeśli tego nie opłacą na czas lub nie będą chcieli to klapa. Na dogo jest mało ludzi. Raptem kilkanaście osób w jednym czasie. Pisze jeszcze mniej.

Posted
Dnia 8.08.2022 o 21:14, uxmal napisał:

domena domeną ale serwery też kosztują. Jeśli tego nie opłacą na czas lub nie będą chcieli to klapa. Na dogo jest mało ludzi. Raptem kilkanaście osób w jednym czasie. Pisze jeszcze mniej.

Dlatego myślałam, że tym razem to już koniec dogo 😞
Na forum jest aktywnych kilka- dziesiąt? set? osób. Ciągle widzę te same nicki.
Plus niezalogowani goście, którzy przychodzą tu po konkretne wiadomości, często w stresie (bo pies chory)  i nawet nie ma co liczyć na to, że widzą reklamy.

Posted
Dnia 8.08.2022 o 22:08, jola&tina napisał:

Dlatego myślałam, że tym razem to już koniec dogo 😞
Na forum jest aktywnych kilka- dziesiąt? set? osób. Ciągle widzę te same nicki.
Plus niezalogowani goście, którzy przychodzą tu po konkretne wiadomości, często w stresie (bo pies chory)  i nawet nie ma co liczyć na to, że widzą reklamy.

ja przez chwilę też. Molosów już nie ma, jeszcze miau chyba istnieje (nie wiem jak tam z aktywnością jest) i barfny świat (ale to już nisza).

Czas forum się skończył. Szkoda bo jest porządek wtedy w kategoriach. Fb i jego moduły,tagowanie, przewodniki to bałagan. Treści znikają, ludzie pytają ciągle o to samo.

• Like 1
Posted
Dnia 8.08.2022 o 22:24, uxmal napisał:

ja przez chwilę też. Molosów już nie ma, jeszcze miau chyba istnieje (nie wiem jak tam z aktywnością jest) i barfny świat (ale to już nisza).

Czas forum się skończył. Szkoda bo jest porządek wtedy w kategoriach. Fb i jego moduły,tagowanie, przewodniki to bałagan. Treści znikają, ludzie pytają ciągle o to samo.

Miau istnieje i świetnie działa. Jestem na miau od  2009 r. i obecne forum jest takie same jak to w 2009, nic się nie zmieniło na gorsze. Wiadomo, że część osób się zmieniło, ale mnóstwo osób jest od dawna, nie ma głupich wpisów czy idiotycznych ogłoszeń/ reklam. Wszystko jest na bieżąco czyszczone i sprawdzane.  Nic się nie zawiesza - idealnie prowadzone forum.

Posted
Dnia 8.08.2022 o 22:24, uxmal napisał:

Niestety, tak jest jak piszesz 😞

Dnia 8.08.2022 o 22:31, Patmol napisał:

Miau istnieje i świetnie działa. Jestem na miau od  2009 r. i obecne forum jest takie same jak to w 2009, nic się nie zmieniło na gorsze. Wiadomo, że część osób się zmieniło, ale mnóstwo osób jest od dawna, nie ma głupich wpisów czy idiotycznych ogłoszeń/ reklam. Wszystko jest na bieżąco czyszczone i sprawdzane.  Nic się nie zawiesza - idealnie prowadzone forum.

Pozazdrościć, chociaż nie wiem dlaczego tak jest. Dlaczego ludzie uciekają z dogo a z miau nie.

Posted
Dnia 8.08.2022 o 22:44, jola&tina napisał:

Niestety, tak jest jak piszesz 😞

Pozazdrościć, chociaż nie wiem dlaczego tak jest. Dlaczego ludzie uciekają z dogo a z miau nie.

To samo jest na brafnym. Kocie działy funkcjonują - może nie tak intensywnie jak kiedyś (bo dietetyka stała się biznesem po części) ale jest.

• Like 1