Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 10.08.2022 o 20:56, Tola napisał:

Cudna sunia, podobała mi się od pierwszego ujrzenia,  szkoda, że nie może być moja. Życzę jej  najwspanialszego domu♥️

Taki właśnie dom znajdzie jej Alaskan 🙂

Dnia 10.08.2022 o 21:22, Alaskan malamutte napisał:

Pola u mnie Viki na Wrocław

Viki - radosna, pełna pozytywnej energii suczka poleca się do adopcji! Wrocław Śródmieście • OLX.pl

Mam promocję 45% na olx, grzech nie skorzystać...

Bardzo pięknie dziękujemy 🙂

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj zadzwoniła o Polę pani ze Szczecina. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, ze pani pracuje 8 godzin. Z dojazdem to 10 godz sunia byłaby sama....Pani mieszka sama....

Ja mam wątpliwości, czy Pola ze swoją żywiołowością wytrzyma tyle godzin....

Posted
Dnia 21.08.2022 o 19:52, Alaskan malamutte napisał:

Dzisiaj zadzwoniła o Polę pani ze Szczecina. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, ze pani pracuje 8 godzin. Z dojazdem to 10 godz sunia byłaby sama....Pani mieszka sama....

Poczekajmy na domek, w którym nie będzie tak długo sama.

Posted
Dnia 21.08.2022 o 19:52, Alaskan malamutte napisał:

Nie wytrzyma, to żywioł. Szkoda jej. Tak samo dwulatek odpada, ona skacze, cieszy się i jest stale w ruchu. Dziecko może się zrazić, jak ileś razy na nie skoczy i podrapie pazurkami.

Jesi sa jakieś pytania, to piszcie do mnie SMS lub dzwońcie. Tu zaglądnęłam chyba po tyg i raczej szybko nie będę dala radę. 

Posted

Wczoraj było zapytanie o Polę. cyt.Dzień dobry. Czy dwa koty w domu (w tym jeden mały) oraz 4letnie dziecko są odpowiednim domem dla Poli?

odpowiedziałam, ze niestety nie ze względu na żywiołowość Poli.
odp. Szkoda, piękna psinka ❤️ Życzę jej jak najlepszego domu.

• Like 1
Posted
Dnia 26.08.2022 o 08:59, Ellig napisał:

Wczoraj było zapytanie o Polę. cyt.Dzień dobry. Czy dwa koty w domu (w tym jeden mały) oraz 4letnie dziecko są odpowiednim domem dla Poli?

odpowiedziałam, ze niestety nie ze względu na żywiołowość Poli.
odp. Szkoda, piękna psinka ❤️ Życzę jej jak najlepszego domu.

A może Teoś spodobałby się? Jemu koty i dziecko nie przeszkadzają.

Posted
Dnia 30.08.2022 o 13:37, Jaaga napisał:

A może Teoś spodobałby się? Jemu koty i dziecko nie przeszkadzają.

Napiszę do pani. 

Posted

Rozliczenie Poli: hotelowanie 5×12 zl=60 zł lipiec, 31x12 zl =372 zł sierpień , 35 zl szczepienie wirusowką. Razem wiec 467 zł. 

Karme za sierpień zakupila Zea. Zostaje wiec 9 kg na wrzesień dla Marisy, Tosi i Teosia. 

Resized_20220831_111238.jpeg

Posted
Dnia 31.08.2022 o 11:36, Jaaga napisał:

Rozliczenie Poli: hotelowanie 5×12 zl=60 zł lipiec, 31x12 zl =372 zł sierpień , 35 zl szczepienie wirusowką. Razem wiec 467 zł. 

Karme za sierpień zakupila Zea. Zostaje wiec 9 kg na wrzesień dla Marisy, Tosi i Teosia. 

Resized_20220831_111238.jpeg

Bardzo dziękujemy, zaraz robię przelew. Za szybko zrobiłam przelew za Tosie i Teosia, ale to nic, pójdzie zaraz drugi 🙂

Zea obiecała też zakup karmy dla Tosi i Teosia jak się skończy Intestinal 🙂

Posted
Dnia 31.08.2022 o 13:26, Ewa Marta napisał:

Bardzo dziękujemy, zaraz robię przelew. Za szybko zrobiłam przelew za Tosie i Teosia, ale to nic, pójdzie zaraz drugi 🙂

Zea obiecała też zakup karmy dla Tosi i Teosia jak się skończy Intestinal 🙂

To jest jeden wspólny worek. 6 kg za sierpień, a reszta do podziału. Najwyżej dam potem Toli znac, bo to nie wystarczy na miesiąc na 3 psy.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 11.09.2022 o 09:11, Jaaga napisał:

Pola niezle przybiera. Jest pierwsza do jedzenia i jeszcze trochę posiedzi u nas karmiona z innymi, a straci linię. 

No nie Polcia! Musisz dbać o linię 🙂

Wyróżniłam ogloszenie Poli na kolejny tydzień i czekam na promocję.

Posted

Czy potrzebuje ogłoszenia na jakieś inne miasto? Jeszcze dzis mam 60%zniżki na olx, to mogę zrobić i doliczę dyszkę do rachunku. Jeśli tak, poproszę info smsem, bo wczoraj znalazłam psa i teraz musze go pooglaszać, więc nie zaglądnę szybko.