Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorka ma napewno kosmiczne ilości zdjęć :diabloti: i po prostu nie ma w co rąk włożyć, tyle czasu zajmuje ich zmniejszanie i obróbka , nie mówiąc o wgrywaniu na serwer :diabloti:

Posted

Więc... tak, mam fotki, duuużo fotek, ale czasu nie mam :placz:
"M" do końca tygodnia w domu i jak tylko siądę przed kompem to mnie przegania :mad: Rozważam użycie jakiejś trutki by się go pozbyć :diabloti:
Oprócz tego Panda ma cieczkę i sporo adoratorów, więc nie mogę jej puścić nawet na 5 minut samej na ogródek :angryy:
Wczorajszy dzień spędziłam płacząc i pocąc się przy próbach rozczesania masakrycznie skołtunionej sierści i jeszcze zostały mi tylne łapy do zrobienia :shake: Rozważałam popełnienie ogolenia, ale na szczęście okazało się to zbędne. Chociaż... pies pozbył się i tak 1/3 sierści :oops:
Jednak BC nie jest stworzony do codziennego kapania się w stawach i włóczenia po łąkach z rzepami :roll:
Do zrobienia mam dwa bazarki na wczoraj a nawet przed :oops: no i mały remont w domu :lol:
No i na dodatek mój szkodnik się obudził i nawet postu skończyć nie mogę :placz:

Pandzioszek na pomoście

Posted

Jednak BC nie jest stworzony do codziennego kapania się w stawach i włóczenia po łąkach z rzepami :roll:

Skąd ja to znam? :hmmmm:

Niestety nie mam sumienia zabraniać Lence kąpieli, bo ona na widok wody szaleje z radości :razz: A potem trzeba czesać i czesać :placz:

Posted

błahahahah:diabloti::diabloti::diabloti:sznaucery tez tak wyglądaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale wtedy są mega szczęsliwe:loveu::loveu::loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jaka Pandzia śliczna jest...jak ja kocham tyle futra w futrze:loveu::loveu:
No odpadłam...wymiekłam...miałam iśc do sklepu a siedzę i oglądam Pandzie :-o:-o

Posted

Ewcia38 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jaka Pandzia śliczna jest...jak ja kocham tyle futra w futrze:loveu::loveu:
No odpadłam...wymiekłam...miałam iśc do sklepu a siedzę i oglądam Pandzie :-o:-o

Też tak miałam jak ją pierwszy raz zobaczyłam :loveu:

Oderwać się nie można. Dorka, powinnaś jakieś ostrzeżenie zamieścić ;)

Posted

Ania! napisał(a):
Też tak miałam jak ją pierwszy raz zobaczyłam :loveu:

Oderwać się nie można. Dorka, powinnaś jakieś ostrzeżenie zamieścić ;)

HAHAHAH no nie można ...właśnie wróciłam....:loveu::loveu:

Posted

Ania! napisał(a):
Dorka, powinnaś jakieś ostrzeżenie zamieścić ;)

Co powiesz na:
"Uwaga drastyczne zdjęcia ekstremalnie wychudzonego Beardeckiego szczeniaka" :diabloti:

A przy okazji to ona ma książkowe 21kg :eviltong:

Ewcia38 napisał(a):
HAHAHAH no nie można ...właśnie wróciłam....:loveu::loveu:

Miło, miło... Przynajmniej jedna nie docina mi z powodu smukłej figury mokrego piesa :)