Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
no proszę jakie wyszkolone zdolne birdeciątko:loveu:

Dementuję plotkę, jako by "birdeciątko" było wyszkolone :lol: To "Pancia" jest wyszkolona :cool3: Wreszcie ktoś jej pokazał, kiedy ma dawać ciasteczka :evil_lol:
RCookie napisał(a):
Czego nie robi się dla ukochanych ciasteczek... :evil_lol:

No właśnie... CIASTECZEK :placz: Chyba powinnam zmienić tytuł galerii na "Panda - ciasteczkowy potwór" :diabloti:

Dziś Pandzisz został miss gnojówki...
Poszliśmy w odwiedziny do Fafika :loveu:(małe, czarne i kochane kundlątko) Oba burki brykały i dokazywały ;) Nagle z oczu zniknęły, więc za nimi na tył domu a tam... Stała stara wanna wypełniona wodą i ściętymi pokrzywami - czyli cuchnąca gnojówka do podlewnia pomidorów!!! A Pandzia siedzi tzn leży sobie szczęsliwa w tej wannie z uśmiechem od jednego kłapciatego ucha do drugiego:loveu: Zrobiłyśmy jej prysznic z węża ogrodowego, ale wiele to nie pomogło :mad:
Qrczę, muszę jednak nosić ze sobą apart :roll:

Posted

Tak ! Ostatnie zdanie bardzo słuszne! Ja ZAWSZE ale to ZAWSZE tego żałuję jak nie wezmę aparatu , bo to spotkam jakiegoś rzadkiego motyla, to mi jakiś ptaszek pięknie pozuje, to zaskroniec wygrzewa się na ściezce i ani myśli uciekać a ja bez aparatu cała wściekła chodzę i zwykle szybko wracam do domu by już nic pięknego nie spotkać:diabloti:

A że pies jest najlepszym przyjacielem jedzenia człowieka to wiadomo nie od dziś :evil_lol:

Posted

Szaro, buro i nijako :placz:No to skoro nie mam dziś nic lepszego do roboty to postaram się doprowadzić na szybko pastucha do w miarę cywilizowanego wyglądu i wreszcie zrobię fotki tego różowego RD i obciachowej odblaskowej kamizelki :evil_lol:

W czasie deszczu pieski się nudzą...

Tą piłeczkę na straśnie długaśnym sznurku Pandemonka dostała od Alicji Dudy ze Szkoły Pastel. Czy już Wam mówiłam, że na zajęciach była miłość między Pandą a Pastelami :lol: Teraz Panda lezy z piłeczką-skarbem i wspomina jak to było na zajęciach :roll:

W przerwach w nudzeniu i wspominaniu jest dokarmiana przez służbę :roll:

Aparat się ładuje, Malwa usnęła - wszystko wskazuje na to, że uda się Lolitkę w różu pokazać ;)

Posted

Oczków już nie widać, bo ostatnia spineczka zaginęła w akcji:angryy: Nie mam pojęcia co ten mój burek robi z tymi spinkami :lol:
Avatarek nowy, bo stary się stracił... Planuję zrobić sobie banerek,ale coś koncepcji brak i materiału w postaci jakiegoś normalnego zdjęcia :roll:

Właśnie doszłam do wniosku, że wydawanie pieniędzy na obroże dla mojego psa to zwyczajna strata pieniędzy :p
Tu są fotki --> http://www.dogomania.pl/forum/f1002/obroze-szelki-smycze-vol-1-a-120451/index841.html#post12495620
Pisząc o bezsensie takich zakupów mam namyśli to foto --> http://images46.fotosik.pl/149/b0b9127357affa78.jpg

Posted

Witamy po raz pierwszy ;)
Panda... idealnie do niej to imię pasuje :loveu: Świetna jest, pewnie masz trochę trudności z utrzymywaniem jej sierści w ładzie, nie? :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']matko alez ona jest CUDNA!!!!!! :mdleje: :loveu::loveu::loveu: nawet jak nie widać różowej obróżki to jest cudna :lol:
Oooo... Waszeczka - wielbicielka brodatych się pojawiła ;) Już u erii w galerii zaczęłam sabotować pomysł na Sznaucera i przypomniałam, że pastuchy też brodę miewają :cool3:

Agathe, nie będę tu ściemniać, że czesanie jest łatwe, szybkie i przyjemne (choć w zasadzie to jest przyjemne). Na szczęście my mamy na tyle wygodną sytuację, że Pandzia nie jest przeznaczona pod wystawy i hodowlę, jest PETEM (brrryyy...paskudne to słowo). Beardedy spodobały mi się ze względu na charakter, wygląd to sprawa drugorzędna ;) Jak potrafię tak dbam o włos :oops: I wydajemi się, że nie jest najgorzej ;) Jeśli kiedyś mnie to przerośnie to zawsze mogę ją obciąć na szczeniaczka (nie na łyso!) Także nie jest najgorzej pod tym względem.

Eria, w dniu dzisiejszym Malwcia (moja córa) paradowała w tej obroży po domu - więc mam na kim ją podziwiać :multi:

Dziękuję za odwiedziny i relacje o pogodzie :evil_lol:

Posted

czesać,kochać,czesać,kochać,czesać,czesać i ...załamywac ręce jak to mawia Zuzolandia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaż z Fruziolkiem to do mnie wpada co 3 tygodnie na gruntowne odkołtunianie :loveu:

Posted

futruś!!Jak ja kofam futrzaczki!! Mój to kiedyś był jeden kołtun. Ale teraz do fryzjera pojechał (mój tata sie śmieje, że wpadł pod kosiarkę:evil_lol:).

a i odwiedź jeszcze forum o chomikach ;P jest propozycja:p