Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
no co może robić właściciel kudłatego psa jak nie ma go na dogo - CZESAĆ :evil_lol::evil_lol:

A nieprawda :eviltong: Właściciel kudłatego i rozkapryszonego psa studiuje składy karm i opinie na ich temat by wreszcie utrafić w wybredny gust Księżniczki :diabloti:
Czesałam wczoraj :evil_lol: Czesałam i powtarzałam jak mantrę "spokojnie, jeszcze tylko jeden kołtunek i koniec"

Dobra... gołe dziecko mi po domu lata, muszę zająć się córką ;)

Posted

Ania! napisał(a):
A zdjęcia Pandy będą? :razz:

Nieee :diabloti: Do czasu aż "sprzeda" się przynajmniej jeden masaż z bazarku Grallowego :eviltong:

Posted

aina155 napisał(a):
To jest terroryzm :eviltong:

Wymyslimy inny sposob wykorzystania Cie :evil_lol:

Na razie w ramach propozycji- kradnij banerek :diabloti:

Ja tez chcę go ukraśc .ale jak????

Posted

aina155 napisał(a):
To jest terroryzm :eviltong:

Wymyslimy inny sposob wykorzystania Cie :evil_lol:

Na razie w ramach propozycji- kradnij banerek :diabloti:

A co z tego będę mieć? Podrzucisz mi bazarek? :evil_lol:

Posted

Dorka ale Ci panna urosła.To już dorosła birdi dziewczynka.:lol: Bardzo lubię takie śliczne warkocze, ale niestety nie są pożądane dla tego futra. Bardzo niszczą włos. (ale to moja obsesja na punkcie dbania o włos). Tak że raczej rób z niej gwiazdę tylko okazjonanie. Pandzia musi mieć piękne futerko, na głowie też. Wakacje jak widać były udane. Mam nadzieję że wypoczęłaś przy całym inwentarzu?:evil_lol:

Posted

[quote name='JOLY'](ale to moja obsesja na punkcie dbania o włos).
Jolu, ta Twoja obsesja punktuje nieziemskim wyglądam Twoich dziewczyn, więc jest bardzo wskazana i OPŁACALNA :cool3:
Kasiek/Fru (od Skrawka) wczoraj przez pół godziny mi się rozpływała nad tym jakie Twoje dziewczyny mają futro :lol: Achom i ochom końca nie było :loveu:
Warkoczyk będzie bardzo okazjonalnie ;)

Do obu Anek:
No i żadna gadzina nawet nie podniosła mi tego bazarka masażowego :placz:
Obraziłam się i idę szukać sobie nowych koleżanek :eviltong:

Posted

Dorka dawaj fotki swojej coreczki...zaraz obadamy jakie Ty bedziesz musiała sobie stadko nabyc do pilnowania córy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sama Pandzia nie da rady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fajnie jest miec dzieci.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ewcia38']Dorka dawaj fotki swojej coreczki...zaraz obadamy jakie Ty bedziesz musiała sobie stadko nabyc do pilnowania córy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sama Pandzia nie da rady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fajnie jest miec dzieci.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Z Malwą to jest tak, że to chłopaków trzeba przed nią bronić :diabloti: Jak jesteśmy na placu zabaw to ona zawsze do chłopców leci :lol: Mamy kumpla- Kubusia (tydzień starszy od Malwci), odwiedzamy się z burkami. Pandzisz podskubuje się z Bazylem (labkiem) a Malwcia uskutecznia "końskie zaloty" do Kuby :evil_lol: Ostatnio Kubuś dostał po głowie, bo ośmielił się zająć traktorem a nie Malwcią :oops: No i pomogło, bo potem Mlawa siedziała na traktorze a Kubuś ją pchał... I w taki oto sposób Malwcia nauczyła się, że faceta to najpierw trzeba natrzaskać a potem dopiero będzie słuchał :diabloti:

Oto Malwa (Panda będzie potem ;))
Ten dinek też był facetem, więc całowanie musiało się odbyć :evil_lol:

Byłyśmy w Chorzowskim ZOO i przy małpach było stoisko z pluszakami, oczywiście nie dało się odejść bez...

Faceci też byli :razz:

Ale i tak tylko jeden jest najważniejszy

Jestem już dużai samodzialna :lol:

Jeśli Bonsai od Birmy przeczyta co Malwa zrobiła z Kubusiem, to randka ze Smokiem stanie pod WIELKIM znakiem zapytania :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']
p.s. byłaś w Chorzowie , rzut beretem ode mnie ! i nie odwiedziłaś!
No właśnie nie... bo, bo, bo... chwila muszę coś wymyślić na obronę :evil_lol:
A na poważnie to:
A - nie mam do Ciebie tel, a wyjazd był bardzo spontaniczny i nie było czasu na netowe konferencje.
B - bez Pandzi?
C - zanudziła byś się ze starszym małżeństwem i ich różową landrynką ;)

Tak myślimy nad wyjazdowym spacerkiem z burkami :cool3:
Eria, masz już jakieś plany na przyszłą niedzielę? Bo jeśli nie to Pandzia jest bardzo chętna by poskakać z Foxi :multi:
Jeśli tak to pozostaje tylko ustalić miejsce i skrzyknąć znajomych :loveu: