Kosmaty Gałganek Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 eria napisał(a):no co może robić właściciel kudłatego psa jak nie ma go na dogo - CZESAĆ :evil_lol::evil_lol: No tak :splat: :evil_lol: Quote
DorkaWD Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 eria napisał(a):no co może robić właściciel kudłatego psa jak nie ma go na dogo - CZESAĆ :evil_lol::evil_lol: A nieprawda :eviltong: Właściciel kudłatego i rozkapryszonego psa studiuje składy karm i opinie na ich temat by wreszcie utrafić w wybredny gust Księżniczki :diabloti: Czesałam wczoraj :evil_lol: Czesałam i powtarzałam jak mantrę "spokojnie, jeszcze tylko jeden kołtunek i koniec" Dobra... gołe dziecko mi po domu lata, muszę zająć się córką ;) Quote
aina155 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No to juz jest wybitne zachecanie :eviltong::diabloti: Dobrze, ze nie napisalas "Kliknijcie na swinke bo jak nie to :mad::mad::mad:" Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 aina155 napisał(a):No to juz jest wybitne zachecanie :eviltong::diabloti: Dobrze, ze nie napisalas "Kliknijcie na swinke bo jak nie to :mad::mad::mad:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
DorkaWD Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 "Świnka" kliknięta... Wcześniej już odwiedzałam ten wątek ;) Niestety nie przyłączę się - jestem goła i (nie)wesoła (w sensie finansowym :eviltong:). Jedyne co mogę to zaoferować bazarek masażowy, ale TU na dogo chyba nie ma chętnych na masaż :shake: Już jeden taki bazarek wisi --> http://www.dogomania.pl/forum/f99/przyjdz-na-masaz-pomoz-grallowi-do-20-viii-141635/ Quote
DorkaWD Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Ania! napisał(a):A zdjęcia Pandy będą? :razz: Nieee :diabloti: Do czasu aż "sprzeda" się przynajmniej jeden masaż z bazarku Grallowego :eviltong: Quote
aina155 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 To jest terroryzm :eviltong: Wymyslimy inny sposob wykorzystania Cie :evil_lol: Na razie w ramach propozycji- kradnij banerek :diabloti: Quote
Ewcia38 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 aina155 napisał(a):To jest terroryzm :eviltong: Wymyslimy inny sposob wykorzystania Cie :evil_lol: Na razie w ramach propozycji- kradnij banerek :diabloti: Ja tez chcę go ukraśc .ale jak???? Quote
DorkaWD Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 aina155 napisał(a):To jest terroryzm :eviltong: Wymyslimy inny sposob wykorzystania Cie :evil_lol: Na razie w ramach propozycji- kradnij banerek :diabloti: A co z tego będę mieć? Podrzucisz mi bazarek? :evil_lol: Quote
aina155 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Skopiuj z mojego podpisu banerek do Twojego. Banerek bedzie od razu podlinkowany Quote
JOLY Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dorka ale Ci panna urosła.To już dorosła birdi dziewczynka.:lol: Bardzo lubię takie śliczne warkocze, ale niestety nie są pożądane dla tego futra. Bardzo niszczą włos. (ale to moja obsesja na punkcie dbania o włos). Tak że raczej rób z niej gwiazdę tylko okazjonanie. Pandzia musi mieć piękne futerko, na głowie też. Wakacje jak widać były udane. Mam nadzieję że wypoczęłaś przy całym inwentarzu?:evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 aina155 napisał(a):Skopiuj z mojego podpisu banerek do Twojego. Banerek bedzie od razu podlinkowany Sprawdzam czy widac?? NIC NIE WIDAĆ..;-( Quote
ariss Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 http://images43.fotosik.pl/161/0dd799cddf6cfcef.jpg sama słodycz:loveu::loveu::loveu: Quote
DorkaWD Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='JOLY'](ale to moja obsesja na punkcie dbania o włos). Jolu, ta Twoja obsesja punktuje nieziemskim wyglądam Twoich dziewczyn, więc jest bardzo wskazana i OPŁACALNA :cool3: Kasiek/Fru (od Skrawka) wczoraj przez pół godziny mi się rozpływała nad tym jakie Twoje dziewczyny mają futro :lol: Achom i ochom końca nie było :loveu: Warkoczyk będzie bardzo okazjonalnie ;) Do obu Anek: No i żadna gadzina nawet nie podniosła mi tego bazarka masażowego :placz: Obraziłam się i idę szukać sobie nowych koleżanek :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No i żadna gadzina nawet nie podniosła mi tego bazarka masażowego :placz: Obraziłam się i idę szukać sobie nowych koleżanek :eviltong:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Byłam i będę tam zaglądać Quote
Ewcia38 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dorka dawaj fotki swojej coreczki...zaraz obadamy jakie Ty bedziesz musiała sobie stadko nabyc do pilnowania córy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sama Pandzia nie da rady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie jest miec dzieci.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nadrobiłam wszytsko mokra Pandula :loveu::loveu: http://images43.fotosik.pl/161/0dd799cddf6cfcef.jpg śliczny ten warkoczyk do pyszczka jej w nim ;) Quote
crazydaisy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Patrzę na Pandzię i oczon nie wierzę, jak ona wyrosła :crazyeye: Quote
sota36 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czytajac o nalewce z pigwy, i zerkajac na foty,to pomyslalam, ze ten oto sprawca tez ja pil, co widac po mince:) http://images41.fotosik.pl/156/2030fa8f635df6e8.jpg Quote
DorkaWD Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Ewcia38']Dorka dawaj fotki swojej coreczki...zaraz obadamy jakie Ty bedziesz musiała sobie stadko nabyc do pilnowania córy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sama Pandzia nie da rady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie jest miec dzieci.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Z Malwą to jest tak, że to chłopaków trzeba przed nią bronić :diabloti: Jak jesteśmy na placu zabaw to ona zawsze do chłopców leci :lol: Mamy kumpla- Kubusia (tydzień starszy od Malwci), odwiedzamy się z burkami. Pandzisz podskubuje się z Bazylem (labkiem) a Malwcia uskutecznia "końskie zaloty" do Kuby :evil_lol: Ostatnio Kubuś dostał po głowie, bo ośmielił się zająć traktorem a nie Malwcią :oops: No i pomogło, bo potem Mlawa siedziała na traktorze a Kubuś ją pchał... I w taki oto sposób Malwcia nauczyła się, że faceta to najpierw trzeba natrzaskać a potem dopiero będzie słuchał :diabloti: Oto Malwa (Panda będzie potem ;)) Ten dinek też był facetem, więc całowanie musiało się odbyć :evil_lol: Byłyśmy w Chorzowskim ZOO i przy małpach było stoisko z pluszakami, oczywiście nie dało się odejść bez... Faceci też byli :razz: Ale i tak tylko jeden jest najważniejszy Jestem już dużai samodzialna :lol: Jeśli Bonsai od Birmy przeczyta co Malwa zrobiła z Kubusiem, to randka ze Smokiem stanie pod WIELKIM znakiem zapytania :evil_lol: Quote
eria Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ostatnia fota jest boska:evil_lol: !!!! p.s. byłaś w Chorzowie , rzut beretem ode mnie ! i nie odwiedziłaś! Quote
DorkaWD Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='eria'] p.s. byłaś w Chorzowie , rzut beretem ode mnie ! i nie odwiedziłaś! No właśnie nie... bo, bo, bo... chwila muszę coś wymyślić na obronę :evil_lol: A na poważnie to: A - nie mam do Ciebie tel, a wyjazd był bardzo spontaniczny i nie było czasu na netowe konferencje. B - bez Pandzi? C - zanudziła byś się ze starszym małżeństwem i ich różową landrynką ;) Tak myślimy nad wyjazdowym spacerkiem z burkami :cool3: Eria, masz już jakieś plany na przyszłą niedzielę? Bo jeśli nie to Pandzia jest bardzo chętna by poskakać z Foxi :multi: Jeśli tak to pozostaje tylko ustalić miejsce i skrzyknąć znajomych :loveu: Quote
eria Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 na dzień dzisiejszy nie mam żadnych planów na przyszłą niedzielę :cool3: Jolcia - a Ty ????? Quote
Recommended Posts