Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki??
Moja Pandzisza coś ostatnio nie chce pozować :angryy: Wczoraj gamonia wykąpałam, wyczesałam i biegiem po aparat, wracam a tuuu... Pandzisz upolował zużytą pieluszkę z qpką mojej Malwy i z rozkoszą nie do opisania wcina jej zawartość :loveu::loveu::loveu: Wybaczcie ale takie chwile to ja wolę zapominać niż je uwieczniać :diabloti:

Mam coś starego ;-)
Pandzisz i Borysek

Borysek to szkolna miłość mojej kudłatej. Kiedyś pisałam o zabiegu który był przed Boryskiem... TERAZ donoszę, że operacja udała się i Borysek zaczyna już dokazywać !! Ach..młodość, miłość, beztroska - więc co się dziwić, że tak szybko zdrowieje :D

Aaa... skoro już tu jestem ;)
Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro-dla-bokserow-z-boguszyc-138478/
Nawet za podniesienie będę wdzięczna :cool3:

Posted

eria, to, że odwiedzam inne galerię to nie dlatego by ktoś poczuwał się do rewanżu :shake: Wasze rozmowy poprawiają mi humor i są odskocznią od zmiany pieluch, gotowania, sprzątania etc... No i fajnie wiedzieć, że nie tylko mój pies nie jest ideałem i inne też jedzą ekskrementy :evil_lol:
A co do fotekPandy to...
Dorka zaniedbuje (tylko wirtualnie) swojego burka :diabloti: Gadzina (czyt. Panda), nie chce być czysta, nie chce pozować to co będę wstawiać utytłanego burka? :placz: Jeszcze mi hodowca psa odbierze za antyreklamę rasy i hodowli :evil_lol: ;)

sauatko, Pandzisz ma już docelową wielkość, tylko z masą krucho bo tylko 18-19kg (powinno być około 21-22), ale jej matka też do tłuścioszków ma daleko, więc może to jest powodem? :roll: Bynajmniej jej nie głodzę, ale na siłę do pyska też pchać nie będę :p

Pochwalę się jaką laurkę moja Malwcia, podarowała mi wczoraj z okazji "Dnia Matki"
Córcia wstała o 6 rano by to namalować :loveu:

Posted

Sciana nie jest zmywalna - to jest laurka stała :lol: Na dodatek ta"ozdoba" znajduje się w takim miejscu, że każdy ją widzi. Malwcia wiedziała gdzie malować ;) Tylko nie wzięła pod uwagę, że mogę to roślinami zasłonić i tak też zrobie :diabloti:

Pandzia dostała wanienkę po Malwcie, by mogła się chłodzić w gorące dni :multi:

Najpierw ciap, ciap a potem pić :roll: Damą to onanie jest :evil_lol:

A tyle zostało z piłeczki :angryy:

Ale było warto :evil_lol: Jutro kupię nową piłeczkę ;)

• 2 weeks later...
Posted

Pandzia jaka czyścioszka, sama do wanny wchodzi :cool3:.
Świetna laurka, moja mama też ma kilka takich na ścianach (radosna twórczość mojego młodszego brata sprzed paru lat :lol:), ale nie rzucają się w oczy.

Posted

A no Pandzisz kudłata i coraz bardziej przypomina tego pięknego kudłatego psa w którym się zakochałam :loveu: Tak na marginesie to nigdy nie przypuszczałam, że zakocham się w kudłatym psie. Do tej pory moje serce było zajęte przez Boksery i Dogi Niemieckie (DN nigdy nie miałam i wciąż o nim marzę;))
Moja Malwiszka od dnia dziecka zafundowała mi jeszcze jeden fresk (różowy) ale ten już nie jest taki szczególny, więc go nie pokażę :diabloti:
Za to pokażę, no dobra - pochwalę się :cool3: (a tak pochwalę, bo jestem bardzo DUMNA z moich obu dziewczynek, że takie mądre i tak ładnie obie się uczą obchodzić ze sobą).

Malwinka daje Pandzi śniadanko, a co robi Pandzia? WARUJE (niezbyt dokładnie, ale jednak)

Niestety przy okazji uczymy się zjadania z ziemi, ale jest to coś z czym na chwilę obecną mogę się pogodzić (i tak to umiała :evil_lol:)

Już "wróżę" mojej Malwie karierę szkoleniowca :loveu:

Posted

eria napisał(a):
:evil_lol: bo się dziećmi nie zachwycam:shake:

To zrozumiałe ;) Dziećmi można się zachwycać gdy:
- są Twoje własne i w dodatku akurat śpią :diabloti:
- wnuki (oczywiście też własne)
- gdy się usamodzielnią i wylatują już z domowego gniazdka ;)
Moja Malwisza akurat usnęła,więc się zachwycam, moją uroczą księżniczką :loveu:
A skoro obiadu dziś nie mam zamiaru gotować (może pizze zamówię, a może nie:evil_lol:) to... biorę się za zmniejszanie fotek ze spaceru lub raczej randki z Boryskiem (bernusiem)