Onomato-Peja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 przeczytane boska jest Pandzia-Myszowata :loveu: fotek się domagam :lol: Quote
DorkaWD Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Fotki?? Moja Pandzisza coś ostatnio nie chce pozować :angryy: Wczoraj gamonia wykąpałam, wyczesałam i biegiem po aparat, wracam a tuuu... Pandzisz upolował zużytą pieluszkę z qpką mojej Malwy i z rozkoszą nie do opisania wcina jej zawartość :loveu::loveu::loveu: Wybaczcie ale takie chwile to ja wolę zapominać niż je uwieczniać :diabloti: Mam coś starego ;-) Pandzisz i Borysek Borysek to szkolna miłość mojej kudłatej. Kiedyś pisałam o zabiegu który był przed Boryskiem... TERAZ donoszę, że operacja udała się i Borysek zaczyna już dokazywać !! Ach..młodość, miłość, beztroska - więc co się dziwić, że tak szybko zdrowieje :D Aaa... skoro już tu jestem ;) Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro-dla-bokserow-z-boguszyc-138478/ Nawet za podniesienie będę wdzięczna :cool3: Quote
eria Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 noo to Pandzisz miała ucztę :evil_lol: Foksik by też nie pogardziła :mad::mad: dobrze że Borys wraca do zdrowia :lol: Quote
aina155 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Fionka niestety tez sie skusi jak znajdzie. Wstretne te psy sa :eviltong: Quote
kajkoowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A mój ni koniecznie:evil_lol: No na fotki czekam:loveu: Quote
sauatka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 piękna jest! :loveu: i duża! ona jeszcze urośnie czy już nie? :oops: Quote
eria Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dorka wczoraj szalała po galeryjkach :evil_lol: a tu cisza i fotek niet:mad: Quote
DorkaWD Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 eria, to, że odwiedzam inne galerię to nie dlatego by ktoś poczuwał się do rewanżu :shake: Wasze rozmowy poprawiają mi humor i są odskocznią od zmiany pieluch, gotowania, sprzątania etc... No i fajnie wiedzieć, że nie tylko mój pies nie jest ideałem i inne też jedzą ekskrementy :evil_lol: A co do fotekPandy to... Dorka zaniedbuje (tylko wirtualnie) swojego burka :diabloti: Gadzina (czyt. Panda), nie chce być czysta, nie chce pozować to co będę wstawiać utytłanego burka? :placz: Jeszcze mi hodowca psa odbierze za antyreklamę rasy i hodowli :evil_lol: ;) sauatko, Pandzisz ma już docelową wielkość, tylko z masą krucho bo tylko 18-19kg (powinno być około 21-22), ale jej matka też do tłuścioszków ma daleko, więc może to jest powodem? :roll: Bynajmniej jej nie głodzę, ale na siłę do pyska też pchać nie będę :p Pochwalę się jaką laurkę moja Malwcia, podarowała mi wczoraj z okazji "Dnia Matki" Córcia wstała o 6 rano by to namalować :loveu: Quote
aina155 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A to jet ta slawnalaurka, o ktorej wczoraj slyszalam? A ja tam sie poczuwam do rewanzu :evil_lol: i bede zagladac. No chyba ze mnie wygonisz :eviltong: Quote
eria Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 i jest to namalowane na ścianie :diabloti: a zmywalna chociaż ? :evil_lol: Quote
ariss Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ja proszę na foty brudasa...wkońcu wtedy pies jest najszczęśliwszy:evil_lol::diabloti: Quote
DorkaWD Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Sciana nie jest zmywalna - to jest laurka stała :lol: Na dodatek ta"ozdoba" znajduje się w takim miejscu, że każdy ją widzi. Malwcia wiedziała gdzie malować ;) Tylko nie wzięła pod uwagę, że mogę to roślinami zasłonić i tak też zrobie :diabloti: Pandzia dostała wanienkę po Malwcie, by mogła się chłodzić w gorące dni :multi: Najpierw ciap, ciap a potem pić :roll: Damą to onanie jest :evil_lol: A tyle zostało z piłeczki :angryy: Ale było warto :evil_lol: Jutro kupię nową piłeczkę ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Na dodatek ta"ozdoba" znajduje się w takim miejscu, że każdy ją widzi W tym miejscu każdy może ją podziwiać. Po co malować tam, gdzie nikt nie może tego zobaczyć ;) Panda jak zwykle śliczna :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No proszę jaka piękna laurka i jak twórcza :evil_lol::loveu: Córeczka tak sie starała a pańcia jedno wyjście do sklepu i zasłonięte :evil_lol: śliczna Pandziulka i kolega też :loveu: Quote
Illusion Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Pandzia jaka czyścioszka, sama do wanny wchodzi :cool3:. Świetna laurka, moja mama też ma kilka takich na ścianach (radosna twórczość mojego młodszego brata sprzed paru lat :lol:), ale nie rzucają się w oczy. Quote
crazydaisy Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Pandzia coraz bardziej kudłata :) Hmm, tak patrzę na tę laurkę i przyznam, że przydałby się jeszcze odcisk psiej łapy :cool3: Quote
DorkaWD Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 A no Pandzisz kudłata i coraz bardziej przypomina tego pięknego kudłatego psa w którym się zakochałam :loveu: Tak na marginesie to nigdy nie przypuszczałam, że zakocham się w kudłatym psie. Do tej pory moje serce było zajęte przez Boksery i Dogi Niemieckie (DN nigdy nie miałam i wciąż o nim marzę;)) Moja Malwiszka od dnia dziecka zafundowała mi jeszcze jeden fresk (różowy) ale ten już nie jest taki szczególny, więc go nie pokażę :diabloti: Za to pokażę, no dobra - pochwalę się :cool3: (a tak pochwalę, bo jestem bardzo DUMNA z moich obu dziewczynek, że takie mądre i tak ładnie obie się uczą obchodzić ze sobą). Malwinka daje Pandzi śniadanko, a co robi Pandzia? WARUJE (niezbyt dokładnie, ale jednak) Niestety przy okazji uczymy się zjadania z ziemi, ale jest to coś z czym na chwilę obecną mogę się pogodzić (i tak to umiała :evil_lol:) Już "wróżę" mojej Malwie karierę szkoleniowca :loveu: Quote
eria Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 rewelacyjne są obie ! a to komplement z ust moich :evil_lol: bo się dziećmi nie zachwycam:shake: Quote
aina155 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No i beda foteczki :razz: A swoja droga- jak Panda delikatnie bierze jedzenie ;) Quote
Darianna Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ale Pandę zafutrzyło :diabloti: Nie gorąco jej w upały? :cool3: Quote
DorkaWD Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 eria napisał(a)::evil_lol: bo się dziećmi nie zachwycam:shake: To zrozumiałe ;) Dziećmi można się zachwycać gdy: - są Twoje własne i w dodatku akurat śpią :diabloti: - wnuki (oczywiście też własne) - gdy się usamodzielnią i wylatują już z domowego gniazdka ;) Moja Malwisza akurat usnęła,więc się zachwycam, moją uroczą księżniczką :loveu: A skoro obiadu dziś nie mam zamiaru gotować (może pizze zamówię, a może nie:evil_lol:) to... biorę się za zmniejszanie fotek ze spaceru lub raczej randki z Boryskiem (bernusiem) Quote
Recommended Posts