Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, ROZLICZAM Dla Jadziuni, Diany i Micha do 20.02.2022 r. godz 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.02.2022 o 23:28, Radek napisał:

Oj, o takiej porze jestem w stanie porozmawiać jedynie o poprawnym ułożeniu poduszki 😉 

Śpiące słodziaki - Zwierzusie.pl - Wszystkie zwierzęta są nasze
  • Like 1
Posted
Dnia 17.02.2022 o 05:56, UlaFeta napisał:

Dzień dobry , Światowy Dzień Kota

No właśnie 😄 Wieczorem wrzucę koci post na bloga, specjalnie na tę okazję wyhaftowałam dwie zakładki z kotami. Każdego roku coś z kotami robię na ten dzień 😄

Posted

No wreszcie jestem. Musiałam wykorzystać to, że dzisiaj jest w domu mąż i załatwiłam sprawę, która już dawno powinnam załatwić, ale odkładałam ponieważ wiedziałam, że zajmie to duuużo czasu, a nie chciałam zostawiać psiaki same w domu. Sonia mogłaby coś wymyślić, co z góry wiem, że nie spodobałoby się nam  🙂         

Posted

Jak pracowałam i wstawałam o świcie to sypiałam po kilka godzin bo tez kładłam się często po północy dlatego teraz wreszcie odsypiam.

A przepis na sałatkę super.

Posted
Dnia 17.02.2022 o 15:58, dwbem napisał:

A przepis na sałatkę super.

Muszę spróbować, ale to dopiero na wiosnę, jak przeniesiemy się na działkę, bo w Krakowie nie mam kota. 

Posted
Dnia 17.02.2022 o 15:46, elik napisał:

Sonia mogłaby coś wymyślić, co z góry wiem, że nie spodobałoby się nam  🙂         

Czyli kreatywna jest 🙂

Posted
Dnia 17.02.2022 o 17:15, dwbem napisał:

Ja niestety też nie mam kota bo mój adopciak probuje na nie polować. Emi nie poluje.

Tak zazwyczaj bywa, że psiaki nie polują na "swoje domowe" koty , ale na inne i owszem.

Posted
Eliczku u nas tak starsnie wieje tak wszytko porywa co na drodze o matunku..... strach  .. 

Poporsze abys wymierzyla wzdluz i wszerz ciociu 
jak bedziesz miala czasu ten cudny plaszczyk

43. Damska kurteczka wiosenno/jesienna. Brak jednego guzika. 
     C.W.  -   8,00 zł 

20220209_102317.jpg.7410f3a27959f8b9afaf128b02d1a5ab.jpg   20220209_102326.jpg.e0bc72e2d66cafd9ac25cd3cc0179ec4.jpg

Posted
Dnia 17.02.2022 o 12:16, bakusiowa napisał:

Trzeba zrobić tą sałatkę  na poprawę  humoru. 

W Skierniewicach teraz jest po wszystkim i już świeci słońce ale tak przylało i  burza była jak latem.

W kraku od rana wiało jak 100 diabłów i nałamało mnóstwo gałęzi. Nieźle lało, ale tylko do południa. Teraz jest wreszcie spokój.