Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.01.2022 o 13:06, Tyśka) napisał:

Śliczny.... i dość adopcyjny z wyglądu. Nie mogę się doczekać aż zacznie się uśmiechać.

Jest cuuudny, puchaty, tylko tył zadredziały...ale nic dziwnego, siedzial w jednym miejscu. On trochę wiekszy od pekińczyka, baaardzo puchaty.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 15:02, Poker napisał:

One chyba właśnie dojechały do Anecik. Bo w trakcie rozmowy z nią, nagle przerwała mówiąc, że Aśka...

Ojej...to szybko. Może Aska7 dzwoniła, że jest niedaleko...To czekamy niecierpliwie na pierwsze info..

Posted
Dnia 7.01.2022 o 15:04, Alaskan malamutte napisał:

Ojej...to szybko. Może Aska7 dzwoniła, że jest niedaleko...To czekamy niecierpliwie na pierwsze info..

A może tylko dzwoniła.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 15:40, Filipki napisał:

Dzień dobry. Czy mogę prosić nr konta, chcemy coś wpłacić Puchatkowi

Witam cieplutko i bardzo dziękuję!! Zobacz obraz źródłowyWysyłam PW z numerem konta.

Ja mam nadzieję, że on coś tam widzi...chociaż stąpał bardzo ostrożnie i niepewnie...

Posted

Maluszki dojechały szczęśliwie. Aska7, jesteś aniołem!!❤️

Puchatek w koszmarnym stanie psychicznym. Wyjęty z klatki usiadł i nie zrobił ani kroku..Nie bronił się, nie szczekał..nic..Anecik wzięła na ręce i zaniosła do legowiska. Położyła i przykryła..I tak leży..

Nie wstaje do jedzenia ani picia. Anecik podsunęła mu pod pyszczek, to zjadł wszystko, do wody nie podszedł, też mu podstawiła pod nos to wypił. 

On by umarł  w schronisku z głodu i pragnienia. 

Posted

Psiaka z depresją pokazałam mojej bardzo dobrej znajomej, Uli. Opowiedziałam, że chcemy go zabrać, ratować i zbieramy fundusze na jego leczenie i karmę. 

Zajrzałam dzisiaj na konto a tam wpłata 100zł od Uli!!

Z całego serca dziękuję Zobacz obraz źródłowy

Posted
Dnia 7.01.2022 o 18:10, Alaskan malamutte napisał:

chcemy go zabrać, ratować i zbieramy fundusze na jego leczenie i karmę.

On ma być na BDT ze zwrotem kosztów? W mieszkaniu?