Alaskan malamutte Posted April 14, 2022 Author Posted April 14, 2022 Pani Agnieszka napisała: Max coraz bardziej się zmienia na lepsze. Właśnie od weterynarza jedziemy na długi spacer, ogólne badanie wyszło super, będziemy czekać na wyniki badania moczu (ledwo wyszliśmy, od razu wróciliśmy z próbką ), dostał tabletkę na odrobaczenie i kleszcze i już ma rozpisane dalsze wizyty 1 Quote
Ellig Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Dnia 14.04.2022 o 09:54, Alaskan malamutte napisał: Dzisiejsze info z domu Maxa: Max robi bardzo duże postępy. Przedwczoraj wiele razy posikiwał w domu, wczoraj raz, a dzisiaj wcale. Już się zakolegował z małym pieskiem z bloku obok. Szybko się uczy i coraz pewniej się czuje Dnia 14.04.2022 o 20:17, Alaskan malamutte napisał: Pani Agnieszka napisała: Max coraz bardziej się zmienia na lepsze. Właśnie od weterynarza jedziemy na długi spacer, ogólne badanie wyszło super, będziemy czekać na wyniki badania moczu (ledwo wyszliśmy, od razu wróciliśmy z próbką ), dostał tabletkę na odrobaczenie i kleszcze i już ma rozpisane dalsze wizyty Dzielny jest psiak z Maxa 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted April 19, 2022 Author Posted April 19, 2022 Wyjaśniło się posikiwanie Maxa w domu. Max miał zrobione wszystkie badania, w tym badanie moczu. O ile wyniki krwi super o tyle wyniki moczu pokazaly stan zapalny. Max miał od soboty wdrożone leczenie. Dostal antybiotyk, probiotyk i coś tam jeszcze. Państwo bardzo dbają o piesia i pilnują podawanie leków. Jestem w stalym kontakcie z domkiem. 🥰 Quote
dwbem Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Mam psy ponad 54 lata, zawsze duże bo ONki 15 lati rottweilery 327 lat i wszystkie sypialy na kanapach lub łóżku i jakoś nam to nie przeszkadzało. Jak się kocha to się wiele znosi i wybacza. 2 1 Quote
dwbem Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Dopiero zobaczyła, że mi się dopisała dwójka - rottki miałam 37 lat. Quote
Ellig Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Dnia 19.04.2022 o 15:15, Alaskan malamutte napisał: Maxiulek kochany❤️ Jaki cudowny i szczęśliwy Maxio ❤️ Quote
Ellig Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 Dnia 24.04.2022 o 13:11, Alaskan malamutte napisał: ❤️ Piękny Maxio ❤️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 9, 2022 Author Posted May 9, 2022 Jutro minie miesiąc jak Max zamieszkał z p. Agnieszką, z p Markiem i kotami. Wieści i zdjęcia z domku❤️ Jest najlepszym psem na świecie W sobotę zmęczył się tak porządnie po raz pierwszy od miesiąca, po tym, jak przeszliśmy 15 km wokół Zalewu Zemborzyckiego. Jak wieczorem wracał z dworu, to tylko stanął przed schodami na klatce i patrzył jakby prosząc, żeby ktoś go wniósł I gdy jesteśmy z nim blisko domu, to wydajemy komendę „szukaj domu" i nas do niego prowadzi. Wczoraj wieczorem naprawdę spory kawałek od domu wydałam mu tę komendę, nagle przyspieszył kroku i prowadził, prawie wcale nie zatrzymywał się po drodze (a jak już się zdarzyło, to stawałam za nim, żeby nie wskazywać mu kierunku). Co prawda nie poszedł najkrótszą trasą, ale doszedł do głównej ulicy, dalej prowadził wzdłuż niej, potem skręcił w głąb osiedla i doprowadził prosto do klatki 9 1 Quote
Ewa Marta Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Kochany, mądry i wspaniały Max. No i moim zdaniem wypiękniał♥️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 10, 2022 Author Posted May 10, 2022 Dnia 9.05.2022 o 18:30, Poker napisał: Wiadomości wspaniałe. I relacje z kotkiem też. Na moje pytanie, jak relacje z kotkami, pani Agnieszka napisała: Już nawet w jednym legowisku leżą. Max traktuje koty jak bóstwa i jest zachwycony, kiedy uda mu się położyć blisko nich 3 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 2, 2022 Author Posted June 2, 2022 Zapytałam p. Agnieszkę, co u Maxa. Wszystko w porządku Dzisiaj dzień pełen wrażeń. Na spacerze spotkaliśmy pieska, przy którym nie było właściciela i spory kawałek za nami szedł. Chodziliśmy z nim trochę, potem zaczął wracać tam, gdzie go spotkaliśmy. Nie wiem czy ktoś go puścił czy co, ale zamieściłam ogłoszenie w internecie, może się komuś zgubił Max bardzo ładnie się zachowuje przy psach mniejszych od niego, czasem się nie dogada z takimi jego wielkości lub większymi, ale ma też paru większych kolegów na osiedlu 2 Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2022 Author Posted June 25, 2022 Szczęśliwy i kochany Max ❤️ 10 1 Quote
Ewa Marta Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Dnia 25.06.2022 o 21:11, Alaskan malamutte napisał: Szczęśliwy i kochany Max ❤️ Niesamowicie się zmienił. Na jego przykładzie widać, jakie cuda potrafi zdziałać miłość i akceptacja 😀 Quote
Alaskan malamutte Posted July 18, 2022 Author Posted July 18, 2022 Taki widok dzisiaj rano zastała pani Agnieszką 😍 5 Quote
Alaskan malamutte Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 Wieści i zdjęcia z domu Maxa: Z psem mojej przyjaciółki, od razu się polubili Już się bardzo uspokoił jeśli chodzi o kontakt z innymi psami, jest zainteresowany, ale nie skacze żeby tylko się do nich dostać, tylko ładnie idzie dalej 2 Quote
Alaskan malamutte Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 Jest najlepszy Bardzo lubi się przytulać i nie chce nas ani na krok opuszczać. Za miesiąc się wybieramy na kilka dni do znajomych i zabieramy go ze sobą, zatrzymamy się w agroturystyce i myślę, że będzie zachwycony Stał się teraz trochę z takiego podwórkowego psa pieskiem salonowym. W puszkach też czasem potrafi wybrzydzać Ale odkąd sami gotujemy, to ze smakiem wszystko zjada ostatnio zaczął ze mną jeździć autobusem, jest bardzo grzeczny i szybko się przyzwyczaja do większości nowych rzeczy. Więc widać ogromny postęp patrząc na to, jak wyglądało nasze pierwsze spotkanie. Jakiś czas temu byliśmy też z nim na wybiegu dla psów, bardzo się zdziwił jak go puściliśmy ze smyczy. Trochę pobiegał, zaglądał we wszystkie kąty, ale co chwilę do nas wracał żeby się upewnić, że jesteśmy niedługo też wybieramy się na wybieg z jego nowym przyjacielem, więc mam nadzieję, że będą chcieli się razem pobawić i trochę poganiać, bo koty w domu tylko czasem mają na taką zabawę z nim ochotę 2 Quote
Alaskan malamutte Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 Jeszcze kilka zaległych zdjęć Maxa 1 Quote
Ewa Marta Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Dnia 11.08.2022 o 19:00, Poker napisał: Chłopak wygrał los na loterii. Oj tak! 1 Quote
Recommended Posts