Jump to content
Dogomania

Niestety! Kolejny dramat i kolejna wyrzucona jak śmieć sunia z sześcioma maleństwami !! :(( Nie ma nic. Tylko nas. Jest już bezpieczna u Jagi, ale na jej utrzymanie nie ma ani grosza. POMOCY! - Psiaczki w DS :))

agat21

Recommended Posts

Dnia 6.06.2022 o 17:43, limonka80 napisał:

stan konta na 06.06.2022r.   :                                + 180 zł

opłata za hotelowanie za VI  paragon 0000012   :  -  150 zł

stan konta na 30.06.2022r.     :                                        +  30 zł   

Dnia 30.06.2022 o 15:17, limonka80 napisał:

stan konta na 30.06.2022r.     :    +  30 zł   

Mruczka stała za VII                              50 zł

limonka80 stała za VII                           50 zł

stan konta na 03.07.22r.     :   +           130 zł

Dnia 4.07.2022 o 12:26, Tyśka) napisał:

Przez najbliższe 2 dni mam rabat 60% na promowanie ogłoszeń na olx (pakiet miesięczny, Maxi za 9,97). Może ktoś by chciał sfinansować Gai lub innemu psiakowi, którego ogłaszam 🙂

Tysiu, proszę Cię wyróznij jej ogłoszenie na miesiąc. Mam z bazarku pieniadze na takie wlaśnie potrzeby.

Dnia 2.07.2022 o 17:48, limonka80 napisał:

stan konta na 03.07.22r.     :   +       130 zł

Nesiowata                                               10 zł     

stan konta na 04.07.22r.          :        +  140 zł           

Wszystko zapowiada się dobrze. Gaja dala się pogłaskać obojgu państwu. Początkowo chciala uciekać. Pojechala sama z moim mężem i chyba to była dobra decyzja, bo przy mnie mogła zachowywać się inaczej i mnie bronić. 

Mamy przyjechać na drugą wizytę. Panstwo ją chcą,  tylko jest kwestia zabezpieczenia ogrodzenia. Są za duże odległości między prętami i za duża luka pod bramą.  Pani ponoc nie bardzo byla przekonana o konieczności, bo jej pierwsza suczka nie uciekała.  Jednak Gaja od razu chciała uciekać na smyczy, wiec dla mnie to konieczny wymóg i do sprawdzenia. Poza tym wszystko ok. Po  drugim spotkaniu państwo chcieliby ją odebrać ok 27.07 z powodu urlopu.

Bardzo się cieszę, że sytuacja dobrze się rozwija. 

• Like 3
  • Upvote 1

• agat21 changed the title to Niestety! Kolejny dramat i kolejna wyrzucona jak śmieć sunia z sześcioma maleństwami !! :(( Nie ma nic. Tylko nas. Jest już bezpieczna u Jagi, ale na jej utrzymanie nie ma ani grosza. POMOCY! - Psiaczki w DS :))