Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.12.2021 o 16:49, jankamałpa napisał:

Breguś miał mieć ogłoszenie zrobione, czy ktoś zrobił?

Nie ma ogłoszeń bo sesja zdjęciowa przesunięta.

Brzydka pogoda 😞

Posted

Piękne😂😂.
Brego ma pewnie charakter w 100 % niufowy i kot w mig dobrze go ocenił. Znałam osobiście 10 różnych nowofundlandów i każdy był miłośnikiem kotów. Moje osobiste niufy miały osobistego kota 😁 ale „kochały” też obce tzn. nie goniły , nie szczekały 😎. Fajne zdjecia, cieszą oko. A Breguś chyba wyczesany na Święta☺️

Posted
Dnia 16.12.2021 o 19:32, Keyuta napisał:

Piękne😂😂.
Brego ma pewnie charakter w 100 % niufowy i kot w mig dobrze go ocenił. Znałam osobiście 10 różnych nowofundlandów i każdy był miłośnikiem kotów. Moje osobiste niufy miały osobistego kota 😁 ale „kochały” też obce tzn. nie goniły , nie szczekały 😎. Fajne zdjecia, cieszą oko. A Breguś chyba wyczesany na Święta☺️

Breguś prześliczny, a kiciuś przesympatyczny ❤️ z "samobójcy" uśmiałam sie do łez 😉 ale kotek "zna się na niufkach" chyba 😉 :)

Posted

Fakt, piękny jest. Jeszcze będzie z niego psisko-panisko☺️ tylko się odpasie. A jaki ma charakter ? Czy można już pokusić się o dokładniejszy opis ? Jak do ludzi, do psów, do kotów (chyba dobrze😉). W oczach nie widzę już tej potwornej beznadziei, wyjdzie chłopak na prostą. Trzymam kciuki

• Like 3
Posted

Zrobiłam przelew dla Brego 200 zł za styczeń 2022, niestety w opisie przelewu napisałam grudzień 2021. Przepraszam za zamieszanie. I przelałam jeszcze dodatkowe 50 zł na prezent gwiazdkowy dla ślicznoty.

• Like 6