agat21 Posted October 19, 2021 Author Posted October 19, 2021 Asiu, a czy 50 zł dla Dianki wpłynęło? To są pieniądze od Figuni. Quote
Alaskan malamutte Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Dnia 19.10.2021 o 22:13, agat21 napisał: Asiu, a czy 50 zł dla Dianki wpłynęło? To są pieniądze od Figuni. Zaraz sprawdzę konto Edit; tak, 50zł jest na koncie rodzinki, już wpisuje w rozliczenie Quote
Alaskan malamutte Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 To są moje ogłoszenia dla dzieciaków: Kraków: Śliczny Arguś, szczeniaczek bezdomniaczek do adopcji!! Kraków Dębniki • OLX.pl Szczeniaczek Dropsik do adopcji! Kraków Prądnik Biały • OLX.pl Ada, sunia szczeniaczek do adopcji! Kraków Łagiewniki-Borek Fałęcki • OLX.pl Słodka Aira, szczeniaczek do adopcji! Kraków Bieńczyce • OLX.pl Gdyby ktoś chciał wyróżnić chociaż jedno, to bardzo prosimy... Quote
Alaskan malamutte Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Jeszcze chłopczyki na Warszawę: Cudny Dropsik, szczeniaczek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Argo, najpiękniejszy szczeniaczek na świecie do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Quote
Alaskan malamutte Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Dnia 19.10.2021 o 21:25, Aldrumka napisał: Podaj mi nr konta to coś wpłacę na wyróżnienia. Próbowałam wyróżnić ogłoszenie dla Uli ale coś mi nie idzie (że służbowego sprzętu nie mogłam zapłacić, z komórki nie mogę się zalogować). Konto wysłałam na PW Quote
Ellig Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Dnia 19.10.2021 o 22:56, Alaskan malamutte napisał: Konto wysłałam na PW Jak tylko będzie promocja to ja mogę kilka wyróżnić. Quote
Tyśka) Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Miałam dzisiaj zapytanie o Almę (ogłoszenie katowickie). Ciekawe czy Pani zadzwoni... Odświeżyłam olx'y na W-wę, całej dzieciarni. Quote
Alaskan malamutte Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Dnia 20.10.2021 o 14:27, Tyśka) napisał: Miałam dzisiaj zapytanie o Almę (ogłoszenie katowickie). Ciekawe czy Pani zadzwoni... Nikt o szczeniaczki nie dzwonił...no nikt... Ale myślę, że coś w końcu ruszy... Quote
Tola Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Dnia 20.10.2021 o 14:27, Tyśka) napisał: Miałam dzisiaj zapytanie o Almę (ogłoszenie katowickie). Ciekawe czy Pani zadzwoni... Odświeżyłam olx'y na W-wę, całej dzieciarni. Dzwoniły dwie panie, nie wiem która jest z Twojego ogłoszenia... Jednej z Tychów wyślę ankietę i zobaczymy, co dalej... Z drugim domem na tym etapie skończyłam rozmowę. Quote
Tyśka) Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Dnia 20.10.2021 o 19:18, Tola napisał: Dzwoniły dwie panie, nie wiem która jest z Twojego ogłoszenia... Jednej z Tychów wyślę ankietę i zobaczymy, co dalej... Z drugim domem na tym etapie skończyłam rozmowę. To trzymam kciuki za zwrot ankiety i szczęśliwy finał dla Almy 😉 Quote
Alaskan malamutte Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Telefony o szczeniaczki są, ale jak ludzie slyszą o procedurach adopcyjnych to rezygnują. Quote
mari23 Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Dnia 20.10.2021 o 19:54, Alaskan malamutte napisał: Telefony o szczeniaczki są, ale jak ludzie slyszą o procedurach adopcyjnych to rezygnują. ktoś śmie czegoś od nich wymagać....a przecież szczeniaczek im się należy, bo oni chcą łaskawie adoptować, nie kupić.... dzwonią, bo myślą, że (co się bardzo często zdarza) ktoś rozdaje pierwszemu lepszemu chętnemu szczeniaki, bo mu suka uciekła w czasie cieczki, więc "w dobre ręce" czyli w jakiekolwiek chętne łapska odda, byle się "pozbyć kłopotu" 😞 dużo niestety jest takich ogłoszeń i takich ludzi😞 tu jest inaczej, więc rozczarowani, że jakieś warunki spełnić trzeba....myślę, że nie ma czego żałować, dobry domek procedur się nie boi i zadzwoni na pewno :) 2 Quote
rozi Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Dnia 20.10.2021 o 20:45, mari23 napisał: ktoś śmie czegoś od nich wymagać....a przecież szczeniaczek im się należy, bo oni chcą łaskawie adoptować, nie kupić.... dzwonią, bo myślą, że (co się bardzo często zdarza) ktoś rozdaje pierwszemu lepszemu chętnemu szczeniaki, bo mu suka uciekła w czasie cieczki, więc "w dobre ręce" czyli w jakiekolwiek chętne łapska odda, byle się "pozbyć kłopotu" 😞 dużo niestety jest takich ogłoszeń i takich ludzi😞 tu jest inaczej, więc rozczarowani, że jakieś warunki spełnić trzeba....myślę, że nie ma czego żałować, dobry domek procedur się nie boi i zadzwoni na pewno 🙂 Mari, nie ma co się złościć na nich. Dorosły piesek co innego, ale szczeniaki wszystkie są urocze i ja na przykład chciałabym podjechać gdzieś blisko, zobaczyć i wziąć po prostu pod pachę i do domu. A nie motać się z procedurami, różne one są, czasem idiotyczne. A pamiętaj, że te jakieś maluchy, w sposób prosty rozdawane, też wylądują w lesie, albo w schronie, jeśli zabraknie chętnych. Quote
Tyśka) Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Pani Marzenka zgłosiła mi, że trzeba zamówić karmę suchą i mokrą (zostały dwie puszki dla Dianki, sucha powoli się kończy). A 26.10. (wtorek) szczepienie Dianki i maluchów. Quote
agat21 Posted October 20, 2021 Author Posted October 20, 2021 Dnia 20.10.2021 o 22:08, Tyśka) napisał: Pani Marzenka zgłosiła mi, że trzeba zamówić karmę suchą i mokrą (zostały dwie puszki dla Dianki, sucha powoli się kończy). A 26.10. (wtorek) szczepienie Dianki i maluchów. Tak, już Alaskan też o tym mówiła, poprosiłam Tolę w poniedziałek, żeby zakupiła karmę z pieniędzy zbiórkowej. Mam nadzieję, że niebawem karma nadejdzie. Quote
Alaskan malamutte Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Dnia 20.10.2021 o 22:08, Tyśka) napisał: Pani Marzenka zgłosiła mi, że trzeba zamówić karmę suchą i mokrą (zostały dwie puszki dla Dianki, sucha powoli się kończy). Niestety, brak funduszy na koncie...dlatego od razu przekazałam info o potrzebie zakupu karmy... Quote
Tyśka) Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Przepraszam, mogłam przeoczyć, jestem trochę zakręcona i dlatego wolałam napisać. Wierzę, że trzymacie rękę na pulsie w sprawie karmy 🙂 Olx zostawił mi tylko ogłoszenia Ady (na Katowice, Lublin, Zamość) oraz robione w duetach dla każdego na Warszawę. Usunął ogłoszenia pozostałej piątki z Katowic, Lublina i Zamościa... Zrobiłam więc na nowo pojedyncze, na Lublin. To te nowe: Aira - https://www.olx.pl/d/oferta/slodka-2msc-aira-odrobaczona-zaszczepiona-zadbana-CID103-IDM7E6t.html Aura - https://www.olx.pl/d/oferta/2msc-slodziutka-proludzka-aura-odrobaczona-zaszczepiona-CID103-IDM7ErR.html Argo - https://www.olx.pl/d/oferta/cudowny-2msc-argo-odrobaczony-i-zaszczepiony-CID103-IDM7ENN.html Dropsik - https://www.olx.pl/d/oferta/do-schrupania-2msc-dropsik-zaszczepiony-i-odrobaczony-CID103-IDM7F2R.html Alma - https://www.olx.pl/d/oferta/przekochana-2msc-alma-zaszczepiona-odrobaczona-CID103-IDM7DHl.html Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Dnia 20.10.2021 o 23:11, helli napisał: Coś podesłałam na konto Alaskan Pięknie dziękujemy Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Mam pytanie. Czy z tych pieniążków, które są na koncie rodzinki mogę wyróżnić ogłoszenia? Chociaż po jednym na większe miasto..... Na razie nie mam zniżki na olx, ale za chwilkę powinna się pojawić... Quote
limonka80 Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Dnia 19.10.2021 o 22:38, Alaskan malamutte napisał: Gdyby ktoś chciał wyróżnić chociaż jedno, to bardzo prosimy... Wyróżniłam przed chwilą Dropsika, Adę i Airę, Argusia już ktoś przede mną wyróżnił. Znajdźcie dom dzieciaki :-)) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Dnia 21.10.2021 o 11:47, limonka80 napisał: Wyróżniłam przed chwilą Dropsika, Adę i Airę, Argusia już ktoś przede mną wyróżnił. Znajdźcie dom dzieciaki :-)) Bardzo dziękuję!!! Jeszcze te ogłoszenia nie są promowane Szczeniaczek Dropsik do adopcji! Kraków Prądnik Biały • OLX.pl Argo, najpiękniejszy szczeniaczek na świecie do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Quote
Tyśka) Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Dnia 21.10.2021 o 11:47, limonka80 napisał: Wyróżniłam przed chwilą Dropsika, Adę i Airę, Argusia już ktoś przede mną wyróżnił. Znajdźcie dom dzieciaki :-)) ❤️ Dziękuję i ja! Quote
Tyśka) Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 AIRA NA FACEBOOK'U - bardzo proszę o udostępnienia 😉 Pomyślałam, że być może pokazywane pojedynczo szybciej znajdą dom. Jutro/w piątek pokażę Argusia, później kolejne... Quote
Recommended Posts