ona03 Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Dnia 18.09.2021 o 08:01, bukowa napisał: dzień dobry poproszę jeszcze nr 95 Dziękuję pięknie, zapisuję :) Dnia 18.09.2021 o 10:51, Smyku napisał: Szefowej nie ma , ale zakupy można robić . Zapraszamy w deszczu . Smyczku, żebyś wiedziała gdzie byłam :))) Dnia 19.09.2021 o 10:27, Nesiowata napisał: 5 - 3 szt, 10 - 1 szt, 40 - 1 szt, 44 b -1 szt, 87 b - 6 szt, 87 m - 6 szt, 98 - 1 szt. Witam serdecznie, dziękuję pięknie :) Dnia 19.09.2021 o 11:55, koja napisał: Melduję, ze przesyłka dotarła, kwiatki posadzone :) Dziękuję bardzo! Super, że już na grzędzie, dziękuję za info :))) Quote
ona03 Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Dnia 19.09.2021 o 20:05, NikaEla napisał: Pochwale się :) Moje działkowe plony Eluniu, plony super, jestem z Ciebie dumna :)))) Dnia 20.09.2021 o 11:27, Isiak napisał: Pięęęęknie! Zazdraszczam :)))) Ja też :)))) 9 godzin temu, Poker napisał: A gdzie oneczka się podziewa? Pokerku, nooooooo, byłam u Lolcia :))))) a Lolcio albo je albo śpi :) 8 godzin temu, wawer napisał: Czy jest możliwość odbioru osobistego w Warszawie? Kupiłabym peonie. Troszkę daleko do Warszawy, ale wysłać możemy :)))) 5 godzin temu, Malachit napisał: Poproszę jeszcze 96 - stapelię. I proszę o wyrozumiałość po zakończeniu bazarku, bo wyjeżdżamy na urlop i być może pojawię się dopiero 2giego października 🙂 Dziękuje bardzo za zakupy, poczekam cierpliwie, miłego urlopu :)))) 2 1 Quote
Poker Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 oneczko, no normalnie podpadłaś mi. Ukryłaś cel podróży, bo pewnie się bałaś ,że zwalimy się do Lolcia i nie będziesz tą jedyną. Na drugi raz popraw się 🙂 2 Quote
Smyku Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Oneczko wcale się nie przyznam , że z zazdrości mnie skręciło i jestem zielona . Skoro wróciłaś to znaczy , że Cięciunio Ciebie poznał i nie zeżarl . Wycalowalaś po całości ? 2 Quote
NikaEla Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Dzień dobry, chociaż nie całkiem dobry. W sobotę na działce przemokłam i orzemarzłam i teraz jestem przeziębiona 😟 Quote
ona03 Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 Dzień dobry kfffffiatuszki :))))) 9 godzin temu, Poker napisał: oneczko, no normalnie podpadłaś mi. Ukryłaś cel podróży, bo pewnie się bałaś ,że zwalimy się do Lolcia i nie będziesz tą jedyną. Na drugi raz popraw się 🙂 No tak, troszkę racji jest, bo my dwie z togusią, to już cztery ręce, a Loluś maluśki :))))) Ale poprawię się, obiecuję :))) 7 godzin temu, togaa napisał: O to, to.... ;-) I Ty przeciwko mnie .......:))))) 2 godziny temu, Ellig napisał: Dzień dobry I zapraszam. Dzień dobry :) 2 godziny temu, Smyku napisał: Oneczko wcale się nie przyznam , że z zazdrości mnie skręciło i jestem zielona . Skoro wróciłaś to znaczy , że Cięciunio Ciebie poznał i nie zeżarl . Wycalowalaś po całości ? Cięciunio jest najkochańszy :)))) Wycałowany, wytulony :))) 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Dzień dobry, chociaż nie całkiem dobry. W sobotę na działce przemokłam i orzemarzłam i teraz jestem przeziębiona 😟 To pod kołderkę :))) Jakimś cudem, pogoda nam się prawie udała, najważniejsze, że nie padało :) Quote
wawer Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Nie pamiętałam już, kto skąd pochodzi, więc poproszę resztę peonii z wysyłką. 2 Quote
alex260503 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 13 godzin temu, ona03 napisał: Pokerku, nooooooo, byłam u Lolcia :))))) Witam ogrodniczki miłego dzionka:) zapraszamy po kwiatuchy:) Oneczko trzeba było napisać to może byśmy się spotkały kwiatuchy bym sobie osobiście odebrała:))) do Lolcia mamy z Isiaczkiem 25 km to rzut beretem 🙂 pozdrawiam serdecznie alex Quote
alex260503 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Podrzucę hop hop i zapraszam na najbardziej kolorowy i pachnący bazarek;) 1 Quote
uxmal Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Dlaczego drugie imię Lolusia to Cięciunio? Coś ono oznacza? Ja na Tobiego mówię Bubu bo buczy jak się bawi a Cięciunio to ...? 1 Quote
uxmal Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 wiem, mówiłam inaczej ale przeczytałam że asparagus lubi cień. 🙂 poprosze 1 szt. aspaagusa Quote
NikaEla Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 5 minut temu, uxmal napisał: Dlaczego drugie imię Lolusia to Cięciunio? Coś ono oznacza? Ja na Tobiego mówię Bubu bo buczy jak się bawi a Cięciunio to ...? Książę, Księciunio 3 1 Quote
uxmal Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 2 minuty temu, NikaEla napisał: Książę, Księciunio aaaaaaaaaaa 🙂 Quote
Iv_ Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 5 minut temu, uxmal napisał: wiem, mówiłam inaczej ale przeczytałam że asparagus lubi cień. 🙂 poprosze 1 szt. aspaagusa Moje stoją na zachodnim oknie :) Quote
uxmal Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 4 minuty temu, Iv_ napisał: Moje stoją na zachodnim oknie 🙂 nosz .... 🙂 Mimo wszystko zaryzykuję 🙂 Quote
Iv_ Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 9 minut temu, uxmal napisał: nosz .... 🙂 Mimo wszystko zaryzykuję 🙂 Wcześniej miałam w kuchni na wschodnim i też pięknie rosły :) W asparagusach ważna jest wilgotność, a światło chyba mniej. Dobrze robisz, to bardzo wdzięczna roślina. Taka delikatna, pierzasta i ten kolor taki ciemnozielony :) 2 Quote
ona03 Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 12 godzin temu, wawer napisał: Nie pamiętałam już, kto skąd pochodzi, więc poproszę resztę peonii z wysyłką. Dziękuję bardzo :) 12 godzin temu, alex260503 napisał: Witam ogrodniczki miłego dzionka:) zapraszamy po kwiatuchy:) Oneczko trzeba było napisać to może byśmy się spotkały kwiatuchy bym sobie osobiście odebrała:))) do Lolcia mamy z Isiaczkiem 25 km to rzut beretem 🙂 pozdrawiam serdecznie alex Alexiu koffffana, myślałam o tym, ale nie dałabym rady przygotować roślinek i spakować, na to potrzeba trochę czasu, a tego jak zwykle brak. Dlatego przygotowuję przesyłki sobota-niedziela, w tygodniu pracuję. No i nie wiem czy paka zmieściłaby się do samochodu, bagażnik zajmuje 40 kg piesa, a bagaże na tylnym siedzeniu. Miałam ogromną ochotę pozwiedzać Pszczynę, ale zwiedzanie wiązało się z zostawieniem Lolcia w domu, a na to nie mogłam pozwolić, przecież do niego pojechałam. No czasu zabrakło na wiele rzeczy ..... 10 godzin temu, Smyku napisał: Cudo moje , słoneczko kooochaanee. Zazdrość mi, zazdrość :))))) 1 godzinę temu, uxmal napisał: wiem, mówiłam inaczej ale przeczytałam że asparagus lubi cień. 🙂 poprosze 1 szt. aspaagusa Dziękuje pięknie z Cięciuniem :))) 1 godzinę temu, Iv_ napisał: Moje stoją na zachodnim oknie :) Moje też, ale nie bezpośrednio na oknie, tylko troszkę z boku. Dokładam aloes, przywieziony prosto od Lolcia :)) str.4 91.1 Aloes - prosto od Lolcia ---- 5 szt - 6 zł/ szt Quote
alex260503 Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 9 godzin temu, ona03 napisał: Alexiu koffffana, myślałam o tym, ale nie dałabym rady przygotować roślinek i spakować, na to potrzeba trochę czasu, a tego jak zwykle brak. Dlatego przygotowuję przesyłki sobota-niedziela, w tygodniu pracuję. No i nie wiem czy paka zmieściłaby się do samochodu, bagażnik zajmuje 40 kg piesa, a bagaże na tylnym siedzeniu. Miałam ogromną ochotę pozwiedzać Pszczynę, ale zwiedzanie wiązało się z zostawieniem Lolcia w domu, a na to nie mogłam pozwolić, przecież do niego pojechałam. No czasu zabrakło na wiele rzeczy ..... Dzień dobry Oneczko co się odwlecze to nie uciecze:) tak z Isiaczkiem gadałyśmy sobie:) od 4-5 lat się wybieramy żeby Isiaczek mógł odebrać od Lolcia buziole ale jakoś nam nie wychodzi:( opozdrawiam serdecznie wszystkie Ogrodniczki zapraszamy po kwiatuchy:) miłego dzionka:) alex 2 Quote
ona03 Posted September 23, 2021 Author Posted September 23, 2021 Dzień dobry kfffffiatuszki :)))) 2 godziny temu, Ellig napisał: Dzień dobry I zapraszam. Dzień dobry :) 50 minut temu, alex260503 napisał: Dzień dobry Oneczko co się odwlecze to nie uciecze:) tak z Isiaczkiem gadałyśmy sobie:) od 4-5 lat się wybieramy żeby Isiaczek mógł odebrać od Lolcia buziole ale jakoś nam nie wychodzi:( opozdrawiam serdecznie wszystkie Ogrodniczki zapraszamy po kwiatuchy:) miłego dzionka:) alex Loluś zwarty i gotowy cały czas :)))) Mam nadzieję, że następnym razem ........ :)))) Jak tylko ogródek podeschnie, zacznę przygotowywać badylki: alexiu, bukowa / duże paki/ i kilka mniejszych w/g kolejności zamówień :). Podliczę i dam znać :) Quote
wawer Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Tylko nie zapomnij podliczyć i daj znać co do przelewu ;)> Quote
Recommended Posts