Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Dzisiaj OSTATNIA SZANSA aby nabyć coś fajnego. Sie wreszcie zrobił i zapraszam serdecznie do pomocy dla bezdomnych psiaczków w tym dla mamy z sześciorgiem dzieciaczków. Do 10.10.2021 godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Radek napisał:

A ja tak podskakuję, a jeszcze się nie rozejrzałem. 

Tyle ciekawych fantów, a Ty jeszcze się nie rozejrzałeś?  No, no no...

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Tyle ciekawych fantów, a Ty jeszcze się nie rozejrzałeś?  No, no no...

To wszystko przez początek roku szkolnego. 

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie i życzę bardzo milutkiego czwartku.   Już coraz bliżej do weekendu  🙂  

Za moment jedziemy z moim Alficzkiem na USG, a bezpośrednio po, na działkę, jak co czwartek. Na wszystkie pytania odpowiem już z działki, po rozpakowaniu się.

Posted

Nareszcie jestem na działkę przyjechana, pozakupowana, psów i ludziów nakarmiona i mogłam usiąść do kompa  🙂 

Gorąco dziękuję za opiekę nad bazarkiem        1678083717_dzikuj7.jpg.ce8f8c2fc5b470e8c549d59374c3198d.jpg

Posted
3 godziny temu, Ellig napisał:

nr 4 i nr 11 czy mają jakąś metkę z rozmiarem?

Mają, ale prawdę powiedziawszy ja ich nie rozbieram.  Fant nr nr4 - 180/96A, a fant nr 11 - 165/72A.  Dlatego wolałam zmierzyć. Mierząc dokładnie przyglądnęłam się obu fantom i nieco zmieniłam ich opis.

4. Męskie spodnie. Jak nowe.
    długość: od pasa  108 cm   od kroku  86 cm      pas  51,5 cm

C.W.  -   8,00 zł 

11. Męskie krótkie spodnie. Stan bdb.
    długość: od pasa  47 cm   od kroku  26 cm      pas  41 cm

C.W.  -   7,00 zł 

Posted
6 godzin temu, Radek napisał:

Oczywiście wyniki w porządku? 

Dobre nie są, ale biorąc pod uwagę, że Alfik jest chory na zespół cushinga, to można uznać, że nie są złe, bo nie ma pogorszenia, a nawet jest niewielka poprawa. Ale żeby nie było za dobrze, to guzek nad odbytem to prawdopodobnie nowotwór  😞   Prawdopodobnie, bo podczas badania Alfik, jak zwykle,  cały czas trząsł się ze strachu i wet stwierdził, że przepływ krwi w guzie, jaki wykazał aparat, może być tylko przekłamaniem, spowodowanym przez drgania ciała Alfika. Konieczna będzie biopsja, na która jesteśmy umówieni na 11.10. Biedactwo moje kochane  😞

Posted
44 minuty temu, elik napisał:

Dobre nie są, ale biorąc pod uwagę, że Alfik jest chory na zespół cushinga, to można uznać, że nie są złe, bo nie ma pogorszenia, a nawet jest niewielka poprawa. Ale żeby nie było za dobrze, to guzek nad odbytem to prawdopodobnie nowotwór  😞   Prawdopodobnie, bo podczas badania Alfik, jak zwykle,  cały czas trząsł się ze strachu i wet stwierdził, że przepływ krwi w guzie, jaki wykazał aparat, może być tylko przekłamaniem, spowodowanym przez drgania ciała Alfika. Konieczna będzie biopsja, na która jesteśmy umówieni na 11.10. Biedactwo moje kochane  😞

Czasem jak nie ma pogorszenia to już jest dobra wiadomość. 
Z guzkiem gorzej, ale może to tylko błąd przy badaniu. Oby tak było. 

43 minuty temu, elik napisał:

Jasna sprawa.

Też mam w planach :)