Tyśka) Posted August 27, 2021 Author Posted August 27, 2021 4 minuty temu, Poker napisał: Tysiu, szykujesz się na małego Kogoś? 🙂 Tak, nasz psiak będzie miał "siostrę" ;) 3 Quote
Tyśka) Posted August 27, 2021 Author Posted August 27, 2021 Kolejny e-mail od Rodzinny Larrego. Kolejny wyciskacz łez :D Psiak zadomowił się na dobre, zrobił się na tyle domowy, że już sam na ogród nie wyjdzie. Odespał stresy, teraz już bardziej podsypia w ciągu dnia, często do góry kołami :) Jutro psie SPA i wizyta u weta, za jakiś czas będzie miał wyrabiany paszport. Ma lekki przodozgryz i uwielbia się bawić kapciem Pani, klik. Aaa, no i Larry jest przekonany, że mieszka z Rodziną od zawsze, tak się przynajmniej zachowuje :-) 3 1 Quote
mariusz pp Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 58 minut temu, Tyśka) napisał: Bardzo chciałabym móc przetrzymać Mysię u siebie do czasu Waszego przyjazdu To dla suni nie byłoby dobre, im dłużej będzie przebywać w domu tymczasowym tym trudniej jej będzie. Jeśli chodzi o opłaty to wiadomo ,że byśmy opłacili , Korusiowi też opłaciliśmy podróż do NL, a po Tinusię sami jechaliśmy do Warszawy . Tylko teraz tak cały czas rozmyślamy i dyskutujemy, sunia widać ,że śliczna i kochana i bardzo adopcyjna ,ale myślę ,że ona szybko znajdzie domek.A może się pojawić sunia o którą nikt nie zapyta. My możemy mieć brzydalka, pokracznego, trójłapka , kazdego pokochamy jednakowo Dlatego może poczekajmy. 2 Quote
Tyśka) Posted August 27, 2021 Author Posted August 27, 2021 To w takim razie czekamy na rozwój sytuacji :-) 1 Quote
Tyśka) Posted August 27, 2021 Author Posted August 27, 2021 Odświeżyłam ogłoszenie Mysi na Warszawę za 1zł (dzięki temu jest na górze strony). STAN KONTA Myszki w dn. 27.08.2021: +425,31 zł Quote
Poker Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 5 godzin temu, Tyśka) napisał: Tak, nasz psiak będzie miał "siostrę" 😉 Super, górą MY . Trzymam kciuki za nową dogomankę. 2 Quote
mariusz pp Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Pisałem na priv na fb do malagos ale faktycznie może tu lepiej, wczoraj napisała do nas helli ,że będzie jechała do Brukseli i może podrzucić nam psiaka, tylko czy uda się zgrać to wszystko,pszport, dowóz Mysi na Górny Śląsk /stamtąd wyjeżdza helli/, . I czy to też nie będzie za dużym obciążeniem psychicznym dla suni? Potrzebowalibyśmy też filmiki dla naszej behawiorystki========"Interakcje z psami i ludźmi i spacer z mijankami mnie interesują", Quote
Tyśka) Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 Transportu mogę poszukać :) Ale kwestia paszportu i filmików. Quote
malagos Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Transportu mogę poszukać :) Ale kwestia paszportu i filmików. Kochani, nie ma mnie jeszcze w domu, wracam 1 września. Filmik to nie problem (chyba), paszport juz odrobinę gorzej, bo trzeba jechać do miasta, ale transport...to ponad pół Polski :( Ja w kazdym razie nie chce się podjąć organizacji dowozu Mysi gdzieś dalej, a sama nie jestem zmotoryzowana :( Może poczekajmy na odzew z ogłoszeń na Warszawę. Quote
Tyśka) Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 Tak, poczekajmy z tydzień na odzew, w tym czasie na spokojnie może uda się podziałać coś z filmikami. Dowóz mogę zorganizować (spróbować), jakby co, ale jeszcze dajmy chwilę na odzew z ogłoszeń. 1 Quote
helli Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Tak, bede jechać na Benelux, planuje wyjazd w sobotę 4/9, trochę malo czasu (Paszport moge zrobic nieopodal, tylko czy minely 3 tyg od szczepienia na wściekliznę I jest na to dowód? ) Pb 1 to sprawdzenie charakteru Pb 2 to sprowadzenie psa do mnie, to jednak kawałek nad Wwą Najpóźniej 3/9 musiałabym ją mieć, jeśli ten paszport do wystawienia, to raczej 2/9 1 Quote
Tyśka) Posted August 29, 2021 Author Posted August 29, 2021 Larry w DS :) Aktualnie waży 31kg. Pani mi wysyła codziennie długie, obszerne maile :) Wygrał los na loterii. 2 1 Quote
Tyśka) Posted August 29, 2021 Author Posted August 29, 2021 16 godzin temu, helli napisał: Tak, bede jechać na Benelux, planuje wyjazd w sobotę 4/9, trochę malo czasu (Paszport moge zrobic nieopodal, tylko czy minely 3 tyg od szczepienia na wściekliznę I jest na to dowód? ) Pb 1 to sprawdzenie charakteru Pb 2 to sprowadzenie psa do mnie, to jednak kawałek nad Wwą Najpóźniej 3/9 musiałabym ją mieć, jeśli ten paszport do wystawienia, to raczej 2/9 Ojj, to faktycznie bardzo szybko :( Mysia była szczepiona w lipcu, jest zaświadczenie, ma chip itd. Ale jednak chciałybyśmy z malagos jeszcze chwilę poczekać zanim wyślemy Mysię w daleki świat. Może tutaj czeka na nią Rodzina. Niemniej, dziękuję za chęci pomocy ♡ Quote
elik Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 6 godzin temu, Tyśka) napisał: Larry w DS 🙂 Aktualnie waży 31kg. To sporo 🙂 Nie wygląda na te 31 kg. Quote
Tyśka) Posted August 29, 2021 Author Posted August 29, 2021 3 minuty temu, elik napisał: To sporo 🙂 Nie wygląda na te 31 kg. Tak, kawał psa i jest podejrzenie, że jeszcze nabierze masy. To jeszcze szczeniak, nie wymienił w pełni zębów, zresztą nie zdaje sobie sprawy ze swojej siły i skacze, podgryza ręce. Przypomina molosy pasterskie typu górskiego. Przypomnę, że Państwo chcieli o połowę mniejszą sunię... :) A tu taka niespodzianka i się nie zrazili. Wspaniali Ludzie. Quote
elik Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Wspaniali ludzie. Faktycznie wspaniali 🙂 Quote
Ellig Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Wyróżniłam ogłoszenie https://www.olx.pl/d/oferta/wrazliwa-mloda-suczka-na-lancuchu-szuka-domu-tymczasowego-CID103-IDKXp7m.html#6e13ef5833;promoted 2 Quote
Tyśka) Posted August 30, 2021 Author Posted August 30, 2021 8 minut temu, Ellig napisał: Wyróżniłam ogłoszenie https://www.olx.pl/d/oferta/wrazliwa-mloda-suczka-na-lancuchu-szuka-domu-tymczasowego-CID103-IDKXp7m.html#6e13ef5833;promoted Dziękuję Ci <3 Może coś ruszy w sprawie Finki. :( Ciężarnej suni też nikt nie chce zaoferować DT... to jakiś koszmar. Czekam na nowe zdjęcia od pracownika, miał być wczoraj z nią na spacerze. 1 Quote
Ellig Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Dziękuję Ci ❤️ Może coś ruszy w sprawie Finki. 😞 Ciężarnej suni też nikt nie chce zaoferować DT... to jakiś koszmar. Czekam na nowe zdjęcia od pracownika, miał być wczoraj z nią na spacerze. Ciężarna sunia ma chyba wyróżnine ogłoszenia jak nie to prosze daj mi link do ogłoszenia. 1 Quote
Recommended Posts