Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Figunia napisał:

Kradziejka serc...

Dokładnie tak  🙂 

A mi jak zwykle brakuje lajków  😞  Większość zostawiam na bazarku dla moich seniorów, ale poprawię się!

• Upvote 1
Posted

Jestem i ja u dziewczyny.

Niestety nie mogę pozwolić sobie w tej chwili ani na stałą ani na jednorazową.

Postaram się  - jak tylko znajdę trochę czasu , a którego ostatnio niestety coraz mniej- zrobić dla niej bazarek bo pieniążki będą potrzebne.

Czy już jest u Kikou?

• Like 1
Posted
53 minuty temu, b-b napisał:

Czy już jest u Kikou?

Witaj Boguniu  🙂  Jeszcze jest w schronie. Musi upłynąć kilka dni od operacji, żeby mogła jechać w dość długą drogę.

Posted
5 godzin temu, limonka80 napisał:

Mam nadzieję że u Agusi wszystko dobrze :-))

Też mam taka nadzieję. Myślę, że gdyby coś złego się działo, to Basia dałaby znać.

Posted
18 godzin temu, b-b napisał:

Jestem i ja u dziewczyny.

Niestety nie mogę pozwolić sobie w tej chwili ani na stałą ani na jednorazową.

Postaram się  - jak tylko znajdę trochę czasu , a którego ostatnio niestety coraz mniej- zrobić dla niej bazarek bo pieniążki będą potrzebne.

Czy już jest u Kikou?

Dzękuję:) 

Posted
2 godziny temu, ewu napisał:

Wszystko jak na razie dobbrze, działam w sprawie transportu.

Aśka7 ma w sierpniu wieźć Makarego od Dexterki do kikou....może by się udało połączyć transport?

Posted
50 minut temu, mari23 napisał:

Aśka7 ma w sierpniu wieźć Makarego od Dexterki do kikou....może by się udało połączyć transport?

Ale skąd, bo nie wiem gdzie ma hotelik Dexterka. No i kiedy byłby ten transport, nie chcemy jej trzymać w schronisku zbyt długo. Szpitalik pęka w szwach :( Jakbym mogła prosić o kontak do Aśki7 na pw, to się  dopytam:)

Posted
3 godziny temu, ewu napisał:

Ale skąd, bo nie wiem gdzie ma hotelik Dexterka. No i kiedy byłby ten transport, nie chcemy jej trzymać w schronisku zbyt długo. Szpitalik pęka w szwach :( Jakbym mogła prosić o kontak do Aśki7 na pw, to się  dopytam:)

Aśka będzie jechać z okolic Łodzi do Dexterki (okolice Opola) a potem na Dolny Śląsk do kikou ( w sierpniu, nie wiem kiedy dokładnie)

Posted
8 godzin temu, mari23 napisał:

Czy poprosić o pomoc Staruszkową Skarpetę? Myślę, że operacja to dopiero początek leczenia i wydatków...

Byłabym bardzo wdzięczna:)