Jump to content
Dogomania

LIWIA- wyruszyła z podlasia by zacząc nowe zycie. Znalazła DS w Bielsko-Biała :) <3 NORCIA też ma DS w Czechowicach <3

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.07.2021 o 19:13, Sara2011 napisał:

Tinka do innych psów też nie za bardzo, akceptuje tylko te sunie z którymi przyjechała ze schroniska czyli Bezę,Nikę i wcześniej Ivi. Zobaczymy czy nie będzie spięć, mam nadzieję że pogadają sobie że są z jednego schronu i się polubią :))))

Jak Liwka reaguje na koty?

Posted
Dnia 4.12.2021 o 18:13, Sara2011 napisał:

Urocza sunieczka :)))). Czy są jakieś telefony o nią ?

niestety nie 😞 ale teraz jak ja widze na zywo to mysle, że troszkę źle ją przedstawiałam. Widac że to pojętna sunia, skupiona na człowieku, mądra, no i taka urocza jest, taka iskierka

Posted
Dnia 4.12.2021 o 20:14, MamaFrania napisał:

dopytam Kasi jak jest teraz. Wiem że na początku troszkę kotki goniła, ale nie robiła krzywdy, dopytam  i dam znać

Posted
Dnia 4.12.2021 o 20:14, MamaFrania napisał:

Juz wiem. domowe koty, tzn takie z którymi jest w domu- toleruje, jest ok, ale uciekający kot na ogrodzie jest juz dla niej powodem do pościgu...więc jesli kotek jest wychodzący no to może być kłopot

Posted
Dnia 15.12.2021 o 21:52, Tianku napisał:

Domku przybywaj 🙂

może jakiś cud świateczny się wydarzy...oby

A póki co poprosiłam Mariole, by zarejestrowała chip Liwci- na wszelki wypadek, pókic o na mnie- 45 zł

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Z okazji zbliżającego się Nowego Roku 2022 życzę Wam wszystkim dużo zdrowia, pomyślności, dobrych ludzi obok i szeroko rozprzestrzeniajacej się troski o zwierzęta. 

Chciałam też napisać że nasza Liwia od kilku dni jest w nowym domu. 

Nic wcześniej nie pisałam o też nie byłam pewna czy sunia odnajdzie się w nowym miejscu czy nie. Na razie jednak wszystko zmierza ku dobremu. Panie sie poznają i docierają. 

Liwka na wstepie zjadła bombonierke i trochę surowych łazanek ze stolnicy

Zamieszkala w bloku (z winda) w Bielsku z przemiła Panią nauczycielka. 

Jeszcze troszkę doczekam i zrobię ostateczne rozliczenia. 

Wszystkiego dobrego kochani i wielkie dzięki za wsparcie :))) 

• Like 2
Posted
Dnia 31.12.2021 o 10:30, kiyoshi napisał:

Tak się cieszę, że nasza Liwcia ma swoją własną panią :-)) Bądź bardzo szczęśliwa radosna sunieczko 🙂

Wszystkiego dobrego.

• Like 1
Posted
Dnia 31.12.2021 o 10:30, kiyoshi napisał:

Z okazji zbliżającego się Nowego Roku 2022 życzę Wam wszystkim dużo zdrowia, pomyślności, dobrych ludzi obok i szeroko rozprzestrzeniajacej się troski o zwierzęta. 

Nic wcześniej nie pisałam o też nie byłam pewna czy sunia odnajdzie się w nowym miejscu czy nie. Na razie jednak wszystko zmierza ku dobremu. Panie sie poznają i docierają. 

Liwka na wstepie zjadła bombonierke i trochę surowych łazanek ze stolnicy

Zamieszkala w bloku (z winda) w Bielsku z przemiła Panią nauczycielka. 

Jeszcze troszkę doczekam i zrobię ostateczne rozliczenia. 

Wszystkiego dobrego kochani i wielkie dzięki za wsparcie :))) 

Ty to umiesz ostatni dzień roku umilć. Oby w przyszłym było jak najwęcej takich chwil i wiadomości dobrych.

• Like 1
  • kiyoshi changed the title to LIWIA- wyruszyła z podlasia by zacząc nowe zycie. Znalazła DS w Bielsko-Biała :) <3 NORCIA też ma DS w Czechowicach <3
Posted

Kochani, pozwole sobie juz zrobić ostateczne rozliczenie.

W tym miesiącu wpłynęło jeszcze dla Liwki 10 zł od mdk8 i 20 zł od Ainana- dziękuje Wam kochane z całego serca.

Dla Kasi przeleje 150 zł za pobyt Liwci w grudniu.

NO i bilans to będzie 403 zł 🙂

Pieniązki które zostaną chciałabym jeszcze przetrzymać z tydzień jesli to nie problem, a potem chciałabym całośc przelac na konto Frezji z padaczką. Zaraz spróbuje napisać do wszystkich deklarowiczów podziękowanie i prośbę o dalsze nie wpłacanie.

Dziękuje Wam z całego serca za wsparcie na tym watku   ❤️   ❤️

• Like 3
Posted

Dopiero doczytałam, że Liwcia w domu! Co za fajny czas tam się w hoteliku zrobił, bo wczoraj właśnie rozmawiałam z nową rodziną Norci jak minęła jej pierwsza noc w domu! 😀 Trochę dłużej poczekała niż Twoja Norka, ale też domu doczekała świetnego 🙂

Posted
Dnia 6.01.2022 o 10:10, agat21 napisał:

Dopiero doczytałam, że Liwcia w domu! Co za fajny czas tam się w hoteliku zrobił, bo wczoraj właśnie rozmawiałam z nową rodziną Norci jak minęła jej pierwsza noc w domu! 😀 Trochę dłużej poczekała niż Twoja Norka, ale też domu doczekała świetnego 🙂

No co Ty piszesz?! Norcia ma dom? Cudownie!!! Zdjąć już jej ogłoszenie czy poczekać? 

Swietnie, że i Liwcia się doczekała.

Posted
Dnia 6.01.2022 o 10:51, Tyśka) napisał:

No co Ty piszesz?! Norcia ma dom? Cudownie!!! Zdjąć już jej ogłoszenie czy poczekać? 

Swietnie, że i Liwcia się doczekała.

Tak Tysiu, przedwczoraj wieczorem rodzina po nią przyjechała 🙂 Zdejmij ogłoszenie, chyba już można. Płakałam z radości rozmawiając z panią, wszyscy Norcię bardzo pokochali od razu.

Bardzo Ci dziękuję za pomoc 😘

IMG-20220104-WA0002.jpg

IMG-20220105-WA0000.jpg

• Like 4
Posted
Dnia 6.01.2022 o 15:03, agat21 napisał:

Tak Tysiu, przedwczoraj wieczorem rodzina po nią przyjechała 🙂 Zdejmij ogłoszenie, chyba już można. Płakałam z radości rozmawiając z panią, wszyscy Norcię bardzo pokochali od razu.

Bardzo Ci dziękuję za pomoc 😘

IMG-20220104-WA0002.jpg

IMG-20220105-WA0000.jpg

Cudownie!!!! Powodzenia, kochana!

Posted
Dnia 6.01.2022 o 10:10, agat21 napisał:

Cudowna wiadomosc 😄 już od wczoraj się cieszyłam ze szczęścia Norci Ukraińskiej 🙂 super ze ma domek, piękne zdjęcia ❤️

• Like 1