Jump to content
Dogomania

R O Z L I C Z O N Y ***** Gdyby babcia miała wąsy *** patent *** i bufet PRL *** dla śleputka Tuptusia na leczenie

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, rozi napisał:

Dzień dobry, zimno się zrobiło   pada.gif

W nocy była burza, a dziś parno i duszno jak diabli :/

Posted
13 minut temu, Iv_ napisał:

W nocy była burza, a dziś parno i duszno jak diabli 😕

To nie wiem dlaczego. Powinno być pi razy oko tak, jak u mnie.

Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

To nie wiem dlaczego. Powinno być pi razy oko tak, jak u mnie.

U mnie jest 33 stopnie. A po burzy wilgotność wysoka i w sumie wytrzymać się nie da :/

Posted
11 minut temu, Iv_ napisał:

U mnie jest 33 stopnie. A po burzy wilgotność wysoka i w sumie wytrzymać się nie da 😕

Omatko!

U mnie w mieszkaniu 23, w sweterku siedzę. Ale fakt, że zachmurzone niebo, nie wali słońce.

Posted
1 godzinę temu, maarit napisał:

To ja patent, setkę i śledzia (w realu nie jem bo raz mi zaszkodziły więc se tutaj spożyję 😁

Coś mnie tknęło, żeby zajrzeć...

serduszka2.gif

Patent zapisuję, reszta na stole

wódka | wypijmy, wypijcie

• Like 1
Posted
13 godzin temu, maarit napisał:

To ja patent, setkę i śledzia (w realu nie jem bo raz mi zaszkodziły więc se tutaj spożyję 😁

Mnie kiedyś też zaszkodziły ale dlatego że zjadłam śledzie z 6 szt po 300g. W sumie prawie 2 kg śledzi zjadłam za jednym zamachem. Tak mi smakowały. Potem przez kilka lat na widok śledzi miałam niesmak (dziwne:) ). 

Posted
10 minut temu, uxmal napisał:

Mnie kiedyś też zaszkodziły ale dlatego że zjadłam śledzie z 6 szt po 300g. W sumie prawie 2 kg śledzi zjadłam za jednym zamachem. Tak mi smakowały. Potem przez kilka lat na widok śledzi miałam niesmak (dziwne:) ). 

Noooo dziwne :))) (ale niezła jesteś) 

Mój brat jak miał jakieś 7,8 lat zjadł osiem mielonych na raz tak mu smakowały. A następne mielone zjadł dopiero po trzydziestce. Dziwnie nie?! Hahaha :)))

A ja zjadłam 2 pudełka ptasiego mleczka na raz (wtedy jeszcze po 500g każde) i za każdym razem jak widziałam ptasie mleczko, to dostawałam ślinotoku i jadłam. 

To dopiero niepojęte ;)) 

• Like 2