Nadziejka Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 Serce Wielkie Panie Jerzy Niechaj Moc Dobrości Wszelka Bedzie Zawsze Z Wami 300 zl przybyly ogromne pieniazki od Pana Z Calej duszy Dziekuje Klaniam Wielka ogromna niespodzianka dla biedunków 1 Quote
Nadziejka Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 Sie poplakallam ze wzruszenia Dziekuje dziekuje z serca ranionego Dziekuuje Quote
elik Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 Dar noworoczny zaiste cesarski. Nie bez powodu przybrałeś taki nick 🙂 1 Quote
napoleon Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 Do chwili jak przybył do naszego domu Lucjuszek z Zamościa- szorściakopodobny /takie otrzymał imię na cześć bohatera z "Igraszek z Diabłem ",którego grał Marek Kondrat/ , każdy przedstawiciel jamników szorstkowłosych u nas w domu otrzymywał imię Napoleon -mały wzrostem a wielki duchem jak na szorściaków przystało. Nie ukrywam,że postać Napoleona zawsze była w sferze mojego największego historycznego zainteresowania !!!!Pozdrawiam serdecznie ! 3 Quote
Poker Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Po znajomości wklejam link do bazarku, na którym są smaczki z królika https://www.dogomania.com/forum/topic/361502-dziś-koniec-obniżka-cen-smaczki-ubranka-dla-psów-puszka-na-kocią-karmę-dla-lolusia-na-zdrowie-do-0602-g-22/ Quote
napoleon Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Chętnie wesprę Lolusia ,a przy okazji wezmę dla Lucjuszka smaczki z krółikiem !Przeznaczę na to 150 zł ale się nie orientuję w tych bazarkach. Najlepiej by było, gdybym Pani Poker przekazał tą kwotę pod Koroną/już raz tam się spotkaliśmy w towarzystwie Lucjuszka / i odebrał te smaczki - czy taka opcja jest możliwa ? Pozdrawiam serdecznie ! 3 Quote
Poker Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Dnia 6.02.2024 o 16:26, napoleon napisał: Chętnie wesprę Lolusia ,a przy okazji wezmę dla Lucjuszka smaczki z krółikiem !Przeznaczę na to 150 zł ale się nie orientuję w tych bazarkach. Najlepiej by było, gdybym Pani Poker przekazał tą kwotę pod Koroną/już raz tam się spotkaliśmy w towarzystwie Lucjuszka / i odebrał te smaczki - czy taka opcja jest możliwa ? Pozdrawiam serdecznie ! Pewnie, że tak. Loluś będzie bardzo wdzięczny za tak wielką pomoc. Może w takim razie Lucuś wybierze jeszcze jakąś zabawkę?Dziękujemy. Podam na PW nr telefonu do mnie i się umówimy. Quote
napoleon Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Ok- smaczki wystarczą,bo Lucuś zabawek ma b.dużo-pozdrawiam ! Muszę póżniej sprawdzić,bo chyba mam Pani telefon ! Quote
Poker Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Dnia 6.02.2024 o 18:18, napoleon napisał: Ok- smaczki wystarczą,bo Lucuś zabawek ma b.dużo-pozdrawiam ! Muszę póżniej sprawdzić,bo chyba mam Pani telefon ! Ok. Myślałam o zabawce w zaproponowanej kwocie. Quote
ona03 Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Podczytuję Lucusia od początku, a tu taka niespodzianka :))) Dnia 6.02.2024 o 16:26, napoleon napisał: Chętnie wesprę Lolusia ,a przy okazji wezmę dla Lucjuszka smaczki z krółikiem !Przeznaczę na to 150 zł ale się nie orientuję w tych bazarkach. Najlepiej by było, gdybym Pani Poker przekazał tą kwotę pod Koroną/już raz tam się spotkaliśmy w towarzystwie Lucjuszka / i odebrał te smaczki - czy taka opcja jest możliwa ? Pozdrawiam serdecznie ! Loluś pięknie dziękuje 🙂 1 Quote
Poker Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 Smaczki przekazane i zabawka. 150 zł dla Lola też. Loluś bardzo dziękuje koledze i jego wspaniałomyślnemu pańciowi. 1 Quote
napoleon Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 Mała pomyłka -przekazano dla "równego rachunku " -200 -hi,hi,hi,-pozdrawiam ! 4 Quote
Poker Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 Dnia 7.02.2024 o 15:58, napoleon napisał: Mała pomyłka -przekazano dla "równego rachunku " -200 -hi,hi,hi,-pozdrawiam ! Przepraszam, nie zaglądałam jeszcze do koperty. Quote
napoleon Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Lucjuszek bawi się zabaweczką i ją namiętnie podgryza-przypadła Mu do gustu ! Smaczków niestety nie zaakceptował-jest przyzwyczajony do kabanosów z królika ,będziemy więc mieli smaczki na spacery dla osiedlowych piesków-pozdrawiamy serdecznie ! 1 Quote
Poker Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Lucjuszek to księciunio jak Loluś. Super, że się bawi zabawką. Szkoda, że smaczki mu nie podpasowały. Skorzystają inne piesie. Quote
napoleon Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Dokładnie tak ! Inne piesie na Osiedlu zawsze czekają jak Im coś włożę do dzioba i są wtedy szczęśliwe ! 1 Quote
ona03 Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Dnia 9.02.2024 o 08:37, napoleon napisał: Lucjuszek bawi się zabaweczką i ją namiętnie podgryza-przypadła Mu do gustu ! Smaczków niestety nie zaakceptował-jest przyzwyczajony do kabanosów z królika ,będziemy więc mieli smaczki na spacery dla osiedlowych piesków-pozdrawiamy serdecznie ! Delikatesik z Lucjuszka 🙂 Quote
napoleon Posted February 10, 2024 Posted February 10, 2024 Lucjuszek to jest potwierdzenie teorii ,że byt kształtuje świadomość -wie już co najlepsze - hi,hi,hi ! I tak ma być-dosyć się wycierpiał w schronisku-teraz należy Mu się najwspanialsze rodzinne życie pełne wszystkiego z największą dawką miłości -pozdrawiamy serdecznie !!! 3 Quote
Figunia Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 Taką wiadomość dostałam wczoraj: Z wielkim bólem zawiadamiam że Jurek nie żyje zator płucny. Mnóstwo zwierząt, psów, kotów, ptaków straciło wielkiego Przyjaciela. Ja też. 1 Quote
Poker Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 Szok, szok, szok. Dołączył do ewu. Jak uznacie za stosowne, to mogę pójść na pogrzeb w imieniu dogo. Co będzie z Lucjuszem? Quote
Jo37 Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 Dnia 20.03.2024 o 15:02, Poker napisał: Szok, szok, szok. Dołączył do ewu. Jak uznacie za stosowne, to mogę pójść na pogrzeb w imieniu dogo. Co będzie z Lucjuszem? Poczekajmy co napisze Figunia. Nesiowata i ja dokładamy się do kwiatów. Muszę wyjść w tej chwili. odezwę się wieczorem. Quote
Recommended Posts