Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 10.04.2021 o 21:55, Alaskan malamutte napisał:

Jeszcze takie zdjęcia znalazłam...On tak prosił, jak rezerwowałam Szamanka, Chesterka i Pongo....

20210218_121759.jpg

20210218_121801.jpg

Pytek kochany..doczekał się.   To już jutro. Trzymam kciuki za Runo i całą akcję!

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Runo jedzie w niedzielę, razem z Szarą i Makarym. Zabiera go Aska7. Także kciuki trzymaj jeszcze w niedzielę!!!

Wszystko mi się pomerdalo...oczywiście całe 2 dni  same emocje będą i są od dłuższego czasu. Runo wybacz!

Posted
2 minuty temu, beataczl napisał:

Wszystko mi się pomerdalo...oczywiście całe 2 dni  same emocje będą i są od dłuższego czasu. Runo wybacz!

Bardzo bym chciała, aby pojechał już jutro....ale musi wytrzymać jeszcze jedną noc...tylko jedną...OSTATNIĄ!!!!

• Like 3
Posted
7 godzin temu, Onaa napisał:

Zapisuję sobie wątek Runa, dla niego wielki dzień to jutro.

Runo wyjeżdża chyba w niedzielę.

Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

Runo wyjeżdża chyba w niedzielę.

Tak, Runo, Szarusia i Makary jeszcze tą noc spędzą w schronisku, Biała już u Murki a pozostałe dzisiaj wyjeżdżają....tylko Misio czeka :( :(

Posted
5 minut temu, mari23 napisał:

Tak, Runo, Szarusia i Makary jeszcze tą noc spędzą w schronisku, Biała już u Murki a pozostałe dzisiaj wyjeżdżają....tylko Misio czeka :( :(

Marysiu, trzymam mocno kciuki za Misia...wierzę, że będzie dobrze i kolejnym transportem dotrze do Ciebie Zobacz obraz źródłowy

Posted
3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Marysiu, trzymam mocno kciuki za Misia...wierzę, że będzie dobrze i kolejnym transportem dotrze do Ciebie Zobacz obraz źródłowy

mam nadzieję....od rana płaczę na myśl o nim :( :(